Αχ Τακη ,πηρες το τζαμακι για τον κλωνο 3.5ml
Το προβλημα με το rba ποιο ειναι; Κανονικα επρεπε να ταιριαζει ,αυτα ειναι ιδια ολα. |
Και εγω κλώνο πήρα Γιάννη, αλλά όπως τα είδα έχει 2 μοντέλα, μακρύ και κοντό, και πήρα τζαμάκι για τον κοντό, και όπως έψαξα τζαμάκι για τον μακρύ δεν έχει.
Στον επισκεύασιμο , η τρύπα από πάνω, η έξοδο του ατμου, είναι πιο μικρή, και δεν βιδώνει το κάτω κομμάτι , ενω ο δικός του εφαρμόζει και μπαίνει μέσα στον επισκευάσιμο ο σωλήνας που ρουφάμε αυτή η τρύπα https://img.fasttechcdn.com/485/4850801/4850801-4.jpg |
Ναι βρε, αλλα ο δικος σου δεν ειναι 3.5ml , αυτο θελω να πω..
Υπαρχει τζαμακι Το rba ,ειναι αστοχια προφανως και βγηκε λαθος...επρεπε να κουμπωνει. Βγαλτο φωτο και στειλε τους μνμ ,οτι δεν κουμπωνει. Πιθανοτατα θα σου δωσουν πιστωση/κουπονι για επομενη αγορα. Αν θες rba ,παρε αυτο που το εχω εγω και ειναι τσεκαρισμενο. |
Τη τρύπα την έφτιαξα :)
Εβγαλα το λαστιχάκι, πήρα ένα τρυπάνι λίγο πιο μεγάλο και την μεγάλωσα :) Εβαλα το λαστιχάκι παλι και είναι μια χαρα. Φύλαξα στα wish list και το τζαμάκι ;) Ευχαριστώ Γιάννη |
Οκ ,αφου εγινε η δουλεια ;)
|
Ειχε θεματακια αλλιως θα το εφτιαχνε με plexi:D
|
Τακη βαλε ενα vapeband να το προστατευει το τζαμακι εχω ενα κιτρινο αν θες να σου δωσω
|
Παράθεση:
Κάτσε μη φτιάξω κανα επισκευάσιμο όλο από πλέξι :smt082:smt082 Παράθεση:
ευχαριστώ βρε, θα πάω να πάρω μερικά :) |
Nαι ,το ξεχασα ..σωστος ο Χρηστος:smt023
|
ρε συ Τάκη, όντως είσαι ο Bob o Μάστορας.
|
Kαλημερα! Να σας ρωτησω κατι.Ολοι οι ατμοποιητες κανουν θορυβο οταν ρουφας κατι σαν βρασιμο ή υπαρχει καποιος ποιο ησυχος?
Παιδια απο ετοιμους οχι μαστορεμενους |
κάποιοι βράζουν , κάποιοι όχι,
οι aspire που είχα δεν έβραζαν , ο eleaf που είχα για λίγο καιρό έβραζε |
Ευχαριστω Τακη! Δηλαδη τον nautilus ειχες?
|
Οχι , τον Aspire ce5
|
|
Την "μελετη" δεν βλεπω ομως :rolleyes:
|
Παράθεση:
το βράσιμο που λες όταν είναι έντονο σημαίνει υπερτροφοδοσία. εάν έχεις ρύθμιση υγρών τη μειώνεις, αν όχι γύρνα τον ανάποδα τον ατμοποιητη και φύσα από την εισαγωγή αέρα. Τέλος πάτα το κουμπί να αρπαξει η αντίσταση λίγο χωρίς να ρουφάς. |
Ευχαριστω! Πηρα τον aspire nautilus τελικα.Καμμια σχεση σε θορυβο αλλα και σε γευση
|
Πολυ καλη επιλογη για εργοστασιακο!:smt023
Καλοατμιστος! |
Δεν ξέρω αν ειπώθηκε σε άλλη σελίδα, αλλά ας ρωτήσω. Κάνετε μόνο ηλεκτρονικό ή το συνδυάζετε με κανονικό τσιγάρο; Εγώ πχ εδώ και 2 χρόνια κάνω μόνο ηλεκτρονικό. Άντε να έχω κάνει καμιά τράκα.
|
4 χρόνια , αυστηρά μόνο Η/Τ, από τη 1η στιγμή, μαχαίρι
|
Τα ιδια , αλλα πολυ λιγοτερο καιρο , 1+ χρονο.
Δεν μπορω να κατσω διπλα σε τσιγαρο... |
Εγω ειμαι newbies αλλα απ την στιγμη που το πηρα στα χερια μου ουτε τζουρα πλεον κανα δυο φορες μου ερχεται αλλα οταν παω σπιτι εχω κανει τζουρα με το ητ και παιρνω τον μικρο μου Γιο αγκαλια και δε ξινιζει τα μουτρα του απ την μποχα του τσιγαρου φευγει καθε σκεψη!
|
Αυριο ερχετε το απογευμα η παραγγελεια μου απο δω ελλαδα φυσικα γιατι απο εξω δεν τοχω.
Mod joyteck vtc 75w Ατμοποιητης top tank mini Ο ατμοποιητης εχει μεσα νομιζω 3 ανταλακτικες αντιστασεις σε διαφορετικα Ωμ Ειδα οτι ρυθμιζεις και θερμοκρασια και αναλογα με τα Ωμ ρυθμιζεις και w για να μην μυριζει καμμενο και για να ειναι η τζουρα καλη και με καλη γευση. Εγω τωρα εχω μοντ eleaf 20w με mini nautilus στα 11w το δουλευω με αντιστασεις ετοιμες στα 1.8 Ωμ. Η ερωτηση μου ειναι το καινουριο ποσα w να εχω και ποια αντισταση να βαλω και σε τι θερμοκρασια να δουλευω για να μην τις χαλασω ολες τις αντιστασεις στις δοκιμες??? Ευχαριστω. |
Ωραιος ο top tank , να πω την αληθεια δεν γνωριζα οτι βγηκε.
Καλη φαση το πανω γεμισμα!! Με το καλο! Απ οτι ειδα ερχεται με 3 αντιστασεις + rba (για να φτιαχνεις τις δικες σου). Δεν παιζεις με ελεγχο θερμοκρασιας σε ολες τις αντιστασεις ,γι αυτο προσοχη μην τις καψεις. Η αντισταση που ειναι για ελεγχο θερμοκρασιας θα γραφει ni200 , με το γαλαζιο o ring. Μονο με αυτην μπορεις να παιξεις σε tc mode ,στον vtc. Με τις αλλες αντιστασεις θα εισαι σε power mode. Tωρα , οι αλλες δυο αντιστασεις νομιζω ειναι 0.5 και 1.2 Ω. Η 0.5 ειναι για πιο δυνατα ρευματα ,επομενως μολις τον παρεις θα ελεγα να παιξεις πρωτα με την αντισταση 1.2Ω. Δοκιμασε στα watt που παιζεις ηδη , σε power mode και ανεβασε μεχρι εκει που σ αρεσει. Μην ανυσηχεις , δεν καιγονται οι αντιστασεις (εκτος αν τις βαλεις σε tc mode ,αυτες που δεν πρεπει) Edit: μολις ειδα οτι εχει 0.5 Ω αντισταση και 0.15Ω (για ελεγχο θερμοκρασιας). Δοκιμασε την 0.5 αρχικα σε power mode ,και αργοτερα την αλλη σε tc mode. Παιξε ομως και με το rba ,να φτιαξεις μονο σου οτι σε ικανοποιει |
παίδες τα πηρα στα χέρια μου αλλά πελαγώσα
έχει αντίσταση μέσα 0,15Ω ΝΙ γράφει. το θέμα είναι για να μην με καίει και να έχω ντουμανι πόσα w να βάλω και τι θερμοκρασία γιατί δεν βγάζω άκρη με τπτ. μου έρχετε στο στομα υγρό το έβαλα στο temp NI έβαλα 25w και 200 βαθμούς θερμοκρασία αλλά δεν μαρεσε και έρχετε υγρό στο στόμα τι να κάνω? |
Ναι ni , ειναι η αντισταση νικελιου...
Θα περιμενεις απο αλλα παιδια για τον ελεγχο θερμοκρασιας ,γιατι δεν εχω ασχοληθει εγω ακομα... Googlare ομως , θα βρεις πολλα θεματα .. Δοκιμασε και την αλλη αντισταση . |
Με το νικελιο ΜΟΝΟ σε ελεγχο θερμοκρασιας και κλειδωμενη με κρυο ατμοποιητη αλλιως ουτε να το σκεφτεσαι να πατησεις το κουμπακι
|
Δλδ τι εννοεις ελενχο θερμοκρασιας???
Τι θερμοκρασια να δουλευω?? Την αντισταση την εχω κλειδωσει με κρυο ατμοποιητη. Ποσα w να βαλω και τι θερμοκρασια γιατι ακομα το κοιταω. Οι 2 αντιστασεις ειναι ιδιες δυστιχως. |
Εννοει σε tc mode και οχι σε power mode.
Πεξε με την θερμοκρασια 200-250 , καθως και με τα βατ. Πως ειναι ιδιες βρε;; Εισαι σιγουρος; Δεν ειναι 0.5Ω η αλλη; |
Οποτε το εχεις βαλει σε λειτουργεια temp Ni και κλειδωμενη 015 σωστα?
Απο εκει και περα παιζεις με την θερμοκρασια οσο πιο πολλα watt βαζεις τοσο πιο γρηγορα θα σου κοβει την τζουρα και θα ερχεται πιο γρηγορα ζεστος ο ατμος Εγω επαιζα με αντισταση 0.08 στους 200 βαθμους με 16 watt ειναι θεμα γουστου |
Μόλις κουμπώνω την αντίσταση πάνω κρύα εννοείτε γράφει 2,2 Ως και το κλειδώνω εκεί.
ενώ είναι 1,5 μ πως δείχνει στο Μοντ 2,2??. Τώρα δείχνει temp NI 200 pwr 27w coil 0,22 lock amp 00,0 το θέμα είναι ότι βγάζει υγρό στο στόμα μου και δεν μαρεσει η γεύση αρχίζω να απογοητευομαι η αντίσταση γράφει 5L, NI , 0,15Ω 15w-50w θέλω ένα απλό ατμισματα στην αρχή για να ξεκινήσω αλλά δεν τα καταφέρνω. τι ρυθμίσεις να κάνω χοντρικά μ αυτήν την αντίσταση και υγρό έχω diy νικοτίνη 3 Βιρτζίνια. ευχαριστω όταν πατάω για να ατμισω τα Ωμ με κλείδωμα ανεβάζουν μέχρι 0.38Ωμ. |
Γνωμη μου παρε αντιστασεις κλασικες με kanthal να ατμιζεις οπως σου αρεσει απροβληματιστα
Δοκιμασε να ριξεις τα watt και ανεβαινεις σιγα σιγα φυσα και λιγο χωρις να πατησεις το κουμπι μπας και εχει υπερτροφοδοσια Ωπα γιατι μου ξεφυγε 0.15 με 0.38 ειναι τεραστια διαφορα αστο να κρυωσει βαλτη ξανα και ξανακλειδωσε τη Αν και το καλυτερο ειναι να μην ασχοληθεις καν με αυτες. |
Και πως τις ζηταω??
Kanthal κλασικη για top tank?? Αυτες που λες ειναι ατσαλινες ε??? Ενω αυτη που εχω τωρα νικελιο αποτι διαβασα. ------------------------- Πηγα σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα τσιγαρα και πηρα μια αντισταση 1,2 Ω με kanthal. Το εχω στο power 12 w Volt 4.05v Coil 1,37Ω ξεκλειδωτο Τωρα νομιζω ατμιζω καλα και μαρεσει ευχαριστω παιδες. |
Εμ ηθελες να πεσεις στα βαθια αμεσως! :D
Παρε και κανενα μετρο συρμα κανθαλ α1, να φτιαχνεις σιγα σιγα και μονος σου. |
Ναι Γιαννη το σκεφτομαι ειδη για να φτιαχνω.
|
Συνέντευξη Linda Bauld, Cancer Research UK, Royal College of Physicians
Μετέφρασα το βίντεο όσο καλύτερα μπορούσα https://www.youtube.com/watch?v=FwobAJWW3pA |
Παρα πολυ καλη μεταφραση!!Εισαι ωραιος,σιγουρα θα βοηθησει οσους δεν ξερουν Αγγλικα:smt023
|
Ευχαριστουμε Γιαννη!!
Μακαρι να τα λαμβαναν υπομψη τους και οι αρμοδιοι και να μην μας εβαζαν ολους στο ιδιο τσουβαλι....:rolleyes: |
Καπνός, ατμός και φούμαρα
Καπνός, ατμός και φούμαρα
της ΛΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ Αφορμή γι’ αυτό το σημείωμα στάθηκε το πολύ ωραίο κείμενο του Νίκου Σαραντάκου με την ευκαιρία της 14ης επετείου διακοπής του καπνίσματος. (sarantakos.wordpress.com/2016/08/22/epeteios/). Συμπτωματικά σήμερα γιορτάζω κι εγώ ακριβώς τέσσερις μήνες χωρίς τσιγάρο, τουλάχιστον συμβατικό, ύστερα από 22 χρόνια καπνίσματος (μόλις τώρα τα υπολόγισα και έπαθα σοκ), με κάποια χρόνια διακοπής ενδιάμεσα. Για κάθε καπνιστή έρχεται κάποια στιγμή η ώρα τού «δεν πάει άλλο». Σε μια τέτοια φάση, το 2010, και αφού είχα διαβάσει ένα κείμενο του Κώστα Γιαννακίδη στο Protagon όπου εξηγούσε πώς κατάφερε να κόψει το κάπνισμα με τη μέθοδο Αλεν Καρ, είχα πάρει τη μεγάλη απόφαση. Από τη συνεδρία που παρακολούθησα θυμάμαι πλέον δύο πράγματα: ότι το τσιγάρο είναι πολύ έξυπνο ναρκωτικό αφού σε αντίθεση με τα άλλα σε εθίζει χωρίς ποτέ να σε «ανεβάζει» και ότι, σε ένα πάρτι, ο καπνιστής βγαίνει έξω να καπνίσει ώστε να έρθει στην κατάσταση που οι άλλοι μέσα βρίσκονται ήδη. Τι να πω, περίεργα πράγματα σού μένουν στο μυαλό. Πάντως, εκείνη την ημέρα πέταξα το πακέτο μου και δεν ξαναγόρασα άλλο για τέσσερα χρόνια. Δυστυχώς το ξανάρχισα όταν μια μέρα πάνω στο κέφι έκανα μια τζούρα από ένα φίλο. Πολύ γρήγορα θα ισοφάριζα το ατομικό μου ρεκόρ των δύο πακέτων ημερησίως. Φέτος, ο οργανισμός μου ξαναφώναξε «δεν πάει άλλο». Χωρίς το σθένος να το ξανακόψω «μαχαίρι» είχα αρχίσει να σκέφτομαι το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το πόρισμα ανεξάρτητης επιστημονικής έρευνας στην Αγγλία το χαρακτήριζε 95% λιγότερο επιβλαβές από το κανονικό, ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Μ. Βρετανίας ανέφερε ότι βοηθάει στη διακοπή του καπνίσματος και ότι μπορεί να βελτιώσει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Ετσι, μια μέρα μάζεψα κουράγιο και επισκέφθηκα ένα κατάστημα. Ημουν προφανώς αποφασισμένη, αφού όταν ο υπάλληλος άρχισε να μου μιλάει για βατ, βολτ, ωμ, ατμοποιητές και αντιστάσεις δεν έφυγα τρέχοντας. Εκτοτε δεν έχω ξανακαπνίσει συμβατικό τσιγάρο, μου έχει κοπεί ο βήχας και ανεβαίνω τις σκάλες μέχρι τον 4ο όροφο και το γραφείο μου με άνεση, κάτι αδιανόητο λίγο καιρό νωρίτερα. Η νικοτίνη είναι ήδη στο ελάχιστο και θα κοπεί εντελώς το επόμενο διάστημα. Από τον Ιανουάριο ωστόσο θα ισχύσει η επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης στα ηλεκτρονικά τσιγάρα, γεγονός που αναμένεται να αναχαιτίσει την προσπάθεια χιλιάδων καπνιστών να περιορίσουν τη βλάβη στον οργανισμό τους. Σαν μια επιπλέον «τιμωρία», το υπουργείο Υγείας προωθεί και ένα από τα αυστηρότερα θεσμικά πλαίσια για το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην Ευρώπη, απαγορεύοντας τη χρήση του σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους. Μολονότι όλες οι έρευνες έχουν δείξει ότι καταναλωτές είναι σχεδόν αποκλειστικά νυν ή πρώην καπνιστές, η επίσημη αιτιολογία του υπουργείου είναι ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι «πύλη εισόδου» για το κανονικό. «Φούμαρα» δηλαδή. Πηγή : http://www.kathimerini.gr/871936/opi...os-kai-foymara |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board