Οκ παιδιά,με την πρωτη ευκαιρια ανεβαζω φωτο.
------------------------- Καπου διαβαζα παντως οτι τα special bend,ευθύνονται για κυανο τους ζεστούς μηνες.... ------------------------- Παράθεση:
|
Παίζει με διατομικη ....:(
|
Έλα Γιάννη καλησπέρα ;
Τι γινεται κανενα νέο εχουμε; Πως πανε οι Αλγες εκανες τπτ; Βάλε καμια φωτο να δούμε ξερεις οπως και ειναι μας αρέσουν.:D |
Η αλγη ή οτι τελος παντων εχω.....μου εχει σπασει τα νευρα.Ανοιγει το φωτιστικο,καθαρο το ενυδρειο αφου εχω φυσηξει το βραχο με κυκλοφορητη...και μετα απο 4 ωρες ο βραχος εχει γινει καφε.......
|
6 Συνημμένο(α)
Σήμερα εκανα μια αλλαγη 70 λιτρα και εκανα καποιες προσθηκες νεκρου βράχου....Εριξα βακτηρια ενω αυριο θα κανω αλλα 40 λιτρα αλλαγη.Εβαλα καποιο απο τον ζωντανο στο σαμπ και ιδού το αποτέλεσμα....
|
3 Συνημμένο(α)
Το φωτιστικο το κατεβασα στο 40% περιπου....
Και καποιες απο το σαμπ που ζητησε ο Κωστας.... |
αυτα ειναι απλετος χορος για κολυμπι και ενα aqua skape για τονους κοραλια!!! αντε με το καλο φιλε να εκλυψουν και τα προβληματα και να παει σφαιρα απο δω και περα!!!
|
Ευχαριστώ Λεοναρδε.Ευχομαι τα ιδια και για εσενα γιατι εμεις οι δυο φαγαμε μουτζα με τα θαλασσινά.......
|
γιαννη καλημερα!
λίγο υπομονή! το ενυδρείο σου ειναι φοβερό και με πολλές δυνατοτητες! μετά το update θα παραμιλάμε! ------------------------- βάλε αν μπορείς και μια πανοραμική το σαμπ! |
Ευχαριστώ πολυ Νικο.Απο υπομονη τελικα,αλλο τιποτα.......Δεν το βαζω κατω....θα το αντιμετωπισω σαν φρεσκοστημενο το ενυδρειο και ευχομαι,αυτη την φορα,να πανε ολα καλα.Φωτο απο το σαμπ,πανοραμικη δεν θα βγαλεις ακρη μιας και ειναι μπροστα του 2 κοντρες της βασης και το κρυβουν....
Αλλα ειμαι,στο πρωτο διαμερισμα το σκιμμερ και chaeto,στο δευτερο βραχος και chaeto και στο τριτο η αντλια. |
Πάντως πεντακάθαρο φαίνεται , τα νιτρικά ακόμα επιμένουν;
|
Τον κυκλοφορητή προσπάθησε να τον σημαδεψεις επάνω στην άλγη , και όσο μπορείς να την κλαδευεις και να την ανοιγεις να περνάει το νερό από μέσα.
Τακτικό καθάρισμα το σκιμμερ όσο μπορείς Γιαννη , την βότκα την ξεκίνησες; |
Παράθεση:
ποτε θα περασεις καμια βολτα να τα πουμε και απο κοντα? |
Παράθεση:
Τα νιτρικα ειναι στο 20.... ------------------------- Παράθεση:
|
γιαννη μήπως να αφαιρούσες για δοκιμή τον βράχο απο το σαμπ?
|
Νικο τον βραχο στο σαμπ τον κατέβασα απο το ενυδρείο προχθες.
|
Πόσο βράχο έχεις σύνολό;
|
Ειχα γυρω στα 20 και προσθεσα άλλα 10+ ....
|
2 Συνημμένο(α)
2 ακομη....
|
Τι έχουμε εδώ τι έκανες ?
Δώσε πληροφορίες..... τα ψαράκια φαίνονται κομπλέ !!! |
Προσθεσα λιγο νεκρο βραχο και αλλαξα το στησιμο.
Δοξα τον Θεο,δεν ειχα ποτε προβλημα με τα ψαρια μου. |
Ωραίος με της αλγες τι γίνεται ?
|
Για την ωρα την ψιλο ελέγχω...Θα δειξει...
|
Για να δούμε τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα !
Θα ανέβεις στην έκθεση τον Οκτώβριο ? |
Ακομα δεν γνωριζω το πρόγραμμα της δουλειας μου για τον Οκτώβριο.
|
γιανναρα κανένα νέο?
|
Μόλις μάθεις το πρόγραμμα για Οκτώβριο πες μας να κανονίσουμε τπτ. ...
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
[QUOTE=Γιαννης Μ5;966062]Τα νεα ειναι για σενα Νικο.Να σας ζησει!!!!!
------------------------- χαχαχα!γιαννη προσπαθώ να ξαναβρώ ρυθμό!:D |
Γιάννη τι εγινε ;
Πως παει το σύστημα υπάρχει κανενα νέο ; Βλεπεις καμια διαφορα μετα τις τελευταίες τροποποιήσεις που εκανες ; |
Η αληθεια ειναι Νικο πως υπαρχει διαφορα και αν δεν ειχα ενα θεμα με σκονη απο τον αντιφωσφορο θα ηταν ακομη καλύτερα.Η διαφορά φαίνεται στα κοράλλια που βγαζουν νεα κεφάλια πολυ γρηγορα..Κανω αλλαγες καθε εβδομαδα 70-90 λιτρα και ολα καλα.
|
Παράθεση:
μπράβο φιλε πολύ ευχάριστο που βλέπεις ανάπτυξη! τον αντιφ/ρο δεν τον ξεπλενεις λίγο με α.ο. πριν τον βάλεις μέσα? βάλε και καμία φωτο όποτε μπορείς να χαζέψουμε! καλημέρα φιλαρακι! |
Αμ τον ξεπλενω,απλα αλλαξα τον τροπο που τον τοποθετω και επειδη εχει καλυτερη κυκλοφορια ετσι,εβγαλε σκονη.Φαντασου οτι τον ειχα ηδη μια εβδομαδα μεσα στο ενυδρειο πριν του αλλαξω θεση....
Φωτο οταν γυρισω Νικο. |
Φωτο;;;;:smt020:D
|
8 Συνημμένο(α)
Να και καποιες φωτο.
|
μπραβο Γιαννη καλα το πας!!! βαλε και μια πανοραμικη να δουμε και το συνολο!!!!;):D;)
|
Αντε ρε πατρίδα πάμε να γκαζοσουμε καλά να ανέβουμε. ....
|
Γιάννη έστρωσε το ενυδρείο ε;
Πολύ μου αρέσει φιλε. Παμε λιγο να το μπουσταρουμε τωρα..... Τι άμεσα σχέδια εχεις για την συνεχεια;βλεπεις οτι σε αντάμειψε και επανηλθε δριμύτερο!:D |
Κατσε να στρώσει καλα Νικο....Εννοια σου και εχω κρατησει κατι καλες και ψηλες θεσεις για ακροπορες.....:D
|
Παράθεση:
αν συνεχίσουμε έτσι βλεπω σε μερικούς μήνες δέντρα σε πολλά ρεεφ της παρέας μας! καλημερα φιλαρακι μου! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board