δημητρη θα βρούμε άτομο φιλαράκι!
καλή επιστροφή να έχεις! |
Μητσε πες για ποτε το σκεφτεσαι και αν δεν δουλευω ερχομαι εγω.
|
Και εγω Δημητρη αν χρειαστεις βοηθεια και δεν εχω σχολη ερχομαι!!
|
Αυτό είναι χόμπι!
Αντέ να ξεκινάμε Δημήτρη! έχεις δυνατη ομάδα. καμία 6αδα μπύρες να έχεις για το καλό !!!! |
cube 300lt
Ευχαριστώ πολυ όλους. Σήμερα το πρωί ήρθα Αθήνα κ θα επικοινωνήσω με τον Νίκο για την μεταφορά. Προς το παρόν μου έχει πει ο φίλος μου ο Γιώργος κ ο st@vros. Τους ευχαριστώ παρα πολυ όπως κ τον Γιάννη, τον Νίκο κ τον Παύλο. Αν χρειαστώ θα σας πω. Με συγκινείτε ειλικρινά
|
ημερομηνία δεν άκουσα ακόμα!!!!:cool:
|
Ημερομηνία έκλεισε: Σάββατο 16.00. Θα χρειαστώ 2 άτομα για βοήθεια.
|
πάμε γερά η ομάδα!
|
Παιδιά άλλος ένας για βοήθεια να κλείσει η ομάδα.
|
Μακάρι να ήμουν εκεί Δημήτρη τώρα μόνο πνευματικά!
Ελπίζω να βρεθεί κάποιος εθελοντής. |
Σε ευχαριστώ πολυ Σάκη αρκεί ο λόγος σου. Προς το παρόν ειμαι εγώ κ ο Παύλος κ θα ήθελα ακομα έναν για ασφάλεια.
|
Παράθεση:
σακη είμαι σίγουρος ότι θα βοηθούσες και εσυ και μάλιστα από την αρχη εως το τελος! εθελοντές υπάρχουν! |
Παράθεση:
Δημήτρη είμαστε έτοιμοι για αύριο! |
Πανέτοιμοι. Λίγο αγχωμένος όμως να πάνε όλα καλα.
Δευτέρα παραλαμβάνω κ τη βάση του φωτιστικου. Θα ειναι όλη inox κατασκευή όπως αυτο ------------------------- http://m.ebay.com/itm/131870002740?_mwBanner=1 |
Παράθεση:
σούπερ! καλορίζικο Δημήτρη! αγχος,γιατι? μια χαρα θα πανε Δημήτρη όλα,το εχω δει το εργο!:cool: είμαι πολύ χαρούμενος που αύριο ξημερώνει η μερα έναρξης ενός υψηλού επιπέδου ρεεφ! πάμε γερά φιλαράκι! |
Όλα καλα πήγαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους voas, Paul.asty, Γιώργο για την βοήθεια στη μεταφορά αλλα κ όσοι προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν st@vros, Γιάννης Μ5, Sakisdraminos.
Μέσα στην εβδομάδα θα πέσουν τίτλοι τέλους του cube 300lt κ θα ανοίξει καινούριο θέμα. |
Εισαι ωραιοςςςςς.
Είχα πλήρη ενημέρωση από τον Νίκο Δημήτρη. θέλω μόνο μια χάρη. Τίτλοι τέλους με φωτογραφία παρακαλώ. Και ένα δεύτερο χαίρομαι πολύ που έγινε εθελοντικά η βοήθεια που ζήτησε ο Δημήτρης μπράβο στους εθελοντές! |
Είπαμε σακη το μυαλό σου θα ήταν εδω και ετσι εγινε!
Τελικά πήγαν ολα κατ ευχήν! Ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα να δούμε φοβερή παρουσίαση! Καλη συνεχεια Δημήτρη! |
μπραβο σας παιδια:smt041
|
καλήμερα δημητρη!
τι νέα φιλαράκι έχουμε? |
Μάλλον αυριο ή μεθαύριο θα κλείσει ο διακόπτης του ενυδρειου. Θα μπει η τελευταία φωτογραφία κ θα ανοιχτεί καινούριο θέμα.
|
Αντέ Δημήτρη να δούμε την καινούργια σου δουλειά. ;)
|
γεια σου δημητρη!
τι νέα έχουμε φιλαράκι,πότε θα ρίξεις τίτλους τέλους σε αυτό το θέμα? σε τι φάση βρισκόμαστε? |
Προχωράμε καλα Νίκο. Πιστεύω αυριο θα μπούμε οι πρώτες κ οι τελευταίες φωτογραφίες.
|
Ωχ ωχ ωχ Δημήτρη έκανες την τραμπα όλα κομπλέ ;;;;
|
Έγινε η τράμπα αλλα ακομα δεν έχω κάνει aquascape. Τα κοράλλια καλα δείχνουν αλλα θα δούμε κ τις επόμενες μέρες
|
Κομπλέ...
πότε έχεις πάλι ταξίδι; |
Άγνωστο.... με βάρκα την ελπίδα :)
------------------------- Ύστερα απο 4 χρόνια λειτουργίας κάπου εδώ τελειώνει η ιστορία του ενυδρειου κ πάμε για αλλα. http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...7891b719d6.jpg |
Δημήτρη πιστεύω ειναι ενα ευχάριστο κλείσιμο ενυδρειου γιατι το διαδέχεται συγχρόνως ενα νέο πιο μεγάλο και εξελιγμένο!
Περιμένουμε με αγωνία την νεα παρουσίαση! Τίτλο εχουμε σκεφτεί; |
Apollo reef 400lt
|
Παράθεση:
|
Δημήτρη κάποια στιγμή και όποτε εχεις χρόνο να μας κανεις μια πλήρη παρουσίαση του diy Λεντ φωτιστικου σου που κατέκτησε την πρωτη θεση στον φετινό διαγωνισμό που συμμετείχε!
|
cube 300lt
Ευχαριστώ πολυ Νίκο που το ανέφερες. Το φωτιστικο περισυ αναδείχθηκε στους finalist του 3ου επιχειρηματικού διαγωνισμού του Anatolia school of business.
Φέτος βγήκε 1ο στο 2ο επιχειρηματικό διαγωνισμό ΕΑΠ "ανοικτοί ορίζοντες" και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δευτερη φάση, μέσα στην 20αδα του 7ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας προγράμματος NBG Business. Ο τίτλος του φωτιστικου ειναι apollo reef light for marine aquariums και μερικά links: https://www.eap.gr/el/anakoinvseis-e...ικοί-ορίζοντες https://www.nbg.gr/el/nbgseeds/competition https://www.nbg.gr/greek/i-bank/i-ba...lusSubject.pdf Αναλυτική παρουσίαση του φωτιστικου θα γίνει στο καινούριο θέμα. |
Συγχαρητηρια Δημητρη,πολυ σοβαρη διακριση και βλεπω εχει και συνεχεια..τα καλυτερα ευχομαι ,τοσο για το διαγωνισμο οσο και για το καινουριο reef..
|
Παράθεση:
Ευχαριστώ πολυ. Ο διαγωνισμός της εθνικής τράπεζας τρέχει κ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα με συνεντεύξεις κ παρουσιάσεις. Ελπίζω για το καλύτερο κ το σημαντικότερο ειναι οτι υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν τη δουλειά μου κ το αποτέλεσμα. |
Μπράβο Δημήτρη για όλα!:smt041
Είμαστε τυχεροί να σε έχουμε στην παρέα μας !!!! Το ενυδρείο οι καινοτομίες σου έχουν βοηθήσει πολύ κόσμο. Καλή συνέχεια στον διαγωνισμό ελπίζω να κερδίσεις πάλι! Περιμένουν λοιπόν δύο παρουσίασης.....;) |
Ελα ρε Δημήτρη αυτα δεν μας τα ειπες.........
Μπραβο ρε φιλε!!!!!!! |
Παράθεση:
Παράθεση:
Ευχαριστώ πολυ παιδιά! |
Συγχαρητήρια και από μένα Δημήτρη για το φωτιστικό σου, σου εύχομαι τα καλύτερα στη συνέχεια και ελπίζω να φτάσεις ψηλά και στους επόμενους διαγωνισμούς :smt041
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:03. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board