Παράθεση:
Δεν ξανά ήρθα Γιατί μου έκαναν επίθεση την τελευταία φορά δύο γυναίκες!!!!;) |
καλα να παθεις... αφου ανοιγεις ενυδρειακες κουβεντες και μαλιστα για μελλοντικα σχεδια μπροστα σε συζύγους... και λιγα σου σουρανε. αφου τα ενυδρεια απλα συμβαινουν απρόοπτα και εντελώς τυχαία.:D:D:D
|
Χαμός λέμε!!!
Φοβαμε την σωματική μου ακεραιότητά.... |
1 Συνημμένο(α)
Σήμερα έγινε επίσκεψη στο Γιάννη.
Τυχερός ήταν που δεν έφερα ψαλίδι μαζί μου. Με το ζόρι κρατήθηκα.:D Και είπα να κλέψω μια φωτό για update!!! Παίρνει τα πάνω του σιγά σιγά!! |
Πωωω πωωωω οι καουλαστρεες θάμνοι φτου φτου ....
|
Παράθεση:
Το green star είχε πιάσει την μπροστά οθόνη... Γιάννη ακόμα περιμένω μέλι!!! |
Παράθεση:
καλογεμιστο το δικο σου σημερα. ------------------------- Παράθεση:
|
Τι τις δίνεις? Ροτιφερς? Κ αλλα τετοια? Μια φορα την εβδομάδα ?
|
Παράθεση:
δεν ειναι green star το εχασα, στη μεγαλη καταστροφη.... ειναι το κοραλλι που συμπαθεις πιο πολυ -ανθελια-, θελεις να σου στειλω??? ειπα να σε πιεσω να ερθεις να το παρεις απο εδω το μελι αλλα τι να κανω τελικα θα σου το στειλω....zw ------------------------- ------------------------- Παράθεση:
|
Φτου φτου θα ανακάμψει πολυ ωραίο το ενυδρειο... ολα ενα κ ενα
|
Παράθεση:
|
Πολυ ωραιο. Παντα τετοια και καλητερα
|
Παράθεση:
|
πολύχρονος Γιάννη μου, με υγεία φιλαρακι, σου εύχομαι τα καλύτερα και να είσαι πάντα καλά.....
ο ύφαλος σου βρίσκει τον δρόμο του όπως πάντα και μας αφήνει μετο στόμα ανοιχτό! μπραβο φιλαρακι, πάμε γερά! |
[QUOTE=j.p.;1032054]στρώσε Παναγιώτη, και ελα να κόψεις οτι θελεις.
καλογεμιστο το δικο σου σημερα. ------------------------- βρε συ Παναγιώτη......έβαλες νεράκι και δεν έκανες ακόμα παρουσίαση? μας κρατάς σε αγωνία φιλαρακι.... αναμένουμε! |
Παράθεση:
+-3+-3+-3 |
Παράθεση:
Θα το παρουσιάσω σύντομα βημα βήμα γιατί ακόμα είναι πολύ προχειρη κατάσταση. |
Χρόνια πολλά Γιάννη!
Υγεία και ευτυχία φίλε. |
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
περασε καιρός απο την τελευταια φορά που ανανέωσα το θεμα
με προβληματακια, απώλειες και σκαμπανεβασματα. το συμπερασμα που βγαζω ειναι οτι το ενυδρειο θελει σταθεροτητα στις ρουτινες και συντηρηση εξοπλισμού. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board