Παράθεση:
------------------------- :):):):):):):):):):):):):) |
Σταύρο έχει δίκιο ο Βασιλάκης !!!
Απ΄όσες φορές το έχω δεί το ενυδρείο το συγκεκριμένο στήσιμο είναι μακράν το πιο όμορφο!!!! Κρίμα να το χαλάσεις , αλλά και το επόμενο θα είναι τέλειο!!! Περιμένουμε τις εξελίξεις με αγωνιά. |
7 Συνημμένο(α)
Το παλιο το πήρε ο καινούργιος χρόνος και να το νέο aquascape ,λείπουν ακόμη τα περισσότερα φυτά και φυσικά τα ψάρια και σήμερα προστέθηκαν μερικά ξύλα ακόμη.
|
Το βλέπω εγώ, πάλι οφθαλμίατρο θα χρειαστούμε :)
|
..τον καρδιολογο που τον πας...:p:D
|
εχω παρει υπογλωσσια και τα εχω διπλα στο pc...μολις το σκασει...θα τα εχω στο χερι....:D
|
Μη μου τον αγχώνετε !
|
Παράθεση:
|
11 Συνημμένο(α)
Και μερικές φώτο κακής ποιότητας :D μετά την προσθήκη των φυτών,για καλύτερες φωτο θα περιμένετε.
|
για αλλη μια φορα ....ΑΠΑΙΧΤΟ...(οχι που δεν θα ηταν)...και τωρα ξερεις ε..?? βουρ για το ada..xax
|
πολυ ωραιο στησιμο!!!!!!!!!
|
Το λατρεύω!!!θα μου μάθεις κι εμένα???:)
|
Αμαν βρε Σταύρο... γιατί μας καταστρέφεις βραδιάτικα? Τι να πω... :smt089:smt089:smt089:smt089
|
Αψογος Σταυρο ! Σε 3 μηνες θα ειναι ωριμο και ετοιμο για φωτογραφιση ;)
Ξεκουραστο το βλεπω αυτο, δεν θα εχεις πολλα κλαδεματα :) CO2 θα εχει; Πολυ θα ηθελα να μπορουσα να το δω απο κοντα ! |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
ΠΟΛΛΑΑΑΑ υποσχομενο....;)
μπραβο Σταυρο!!! |
Δεν εχω λογια!...:smt041
..στο υπολοιπο χαλικι θα βαλεις καποιο "χαλακι"...:confused: |
Χεχε γαριδο-maniac και ο Στρατηγος :D ωραιες οι bee. ;) Το ενυδρειο πανεμορφο, θελουν λιγο χρονο ακομη τα φυτα να γεμισει και θα ειναι σουπερ !
|
Πωπω, πα νε μο ρφο! έεετσι,βάζε μας ιδέες :D:rolleyes:
|
Πολύ όμορφο έγινε το ενυδρείο Σταύρο. Αυτές οι ρίζες είναι φανταστικές. Μπράβο και πάλι.
|
Αυτό είναι επιτέλους ένα σοβαρό ενυδρείο :D το θέμα είναι να συγκρατηθείς στρατηγέ μου :D
|
Ούτε χαλάκι θα μπεί ούτε τίποτε άλλο ,είπαμε αυτο θα είναι τεμπέλικο ενυδρείο, καλά καλά εδω και ένα μήνα ούτε λιπάσματα δεν έχω ρήξει ακόμη και τα φώτα ανάβουν 5 1/2 ωρες ακόμη. Οικονομικό ενυδρείο πάει με το ρέύμα της εποχής.
Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια.:p |
...εμενα μου αρεσει στην 3η φωτο η "ψαρουκλα" που "φερμαρει" τα μικρα.....:smt020
|
Παράθεση:
Σταυρο για ακομα μια φορα μας εστειλες για τσαι θα τα πουμε και απο κοντα στην κοπη και παλι μπραβο:smt041:smt041:smt041 |
ετσι ετσι!!! με την κριση εχουμε αναγκη απο πανεμορφες αλλα και οικονομικες ιδεες...;)
σταυρο κουκλι γινεται!!!:smt041 |
Τα τελευταία 3 χρόνια συντηρώ δύο ενυδρεία σ'αυτήν την λογική , χαμηλός φωτισμός χωρίς θέματα με άλγη , κάθε 15 μέρες αλλαγή 50% , κλάδεμα χωρίς ψαλίδι εννοείται και που και που λίγο Power4 και Potassium σκόνη.
Έχεις ένα πανέμορφο ξεκίνημα με λίγο κόπο . Θα γίνει το αγαπημένο σου ! Και μια και το'φερε η κουβέντα Σταύρε http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=38112 ψήνεσαι ; :smt082 |
ελα μωρε θα το βαρεθεις
|
Παράθεση:
Απο τέτοιο ξεκίνησα και μάλιστα 450λ.και σε εποχές που σου έπιαναν τον ω!!!!!!αλλά τότε ήταν πολύ ασύμφορο και λόγω κόστους και πιο πολύ λόγω μεταθέσεων μέσα σε 2-3 χρόνια το χάλασα. |
Νο comment , είναι ………………………….:smt054:smt053:smt119:smt060:smt10 3 :smt118:smt050
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:33. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board