Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ενυδρείο 240 λίτρα

avgeris
03-02-18, 17:21
Καλησπέρα έχω ένα ενυδρείο 240 λίτρα και θα ήθελα βοήθεια λίγο με τη φιλτρανση. Έχω ένα fluval 205 και ένα jbl i80 cristal profi εσωτερικό είναι αρκετά για τα λίτρα αυτά;

Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κλεόβουλος
03-02-18, 18:32
Βασικά εξαρτάται από τι και πόσα ψάρια θα βάλεις.

ChocolatePuma
03-02-18, 18:36
Καλησπέρα έχω ένα ενυδρείο 240 λίτρα και θα ήθελα βοήθεια λίγο με τη φιλτρανση. Έχω ένα fluval 205 και ένα jbl i80 cristal profi εσωτερικό είναι αρκετά για τα λίτρα αυτά;

Δεν παίζουν ρολο μόνο τα λίτρα αλλά το είδος και το πλήθος των ψαριών (γράφτηκε ήδη στο πάνω σχόλιο) :)

Αθροιστικά αν το δεις, εχεις καλή κυκλοφορία με τα δυο φίλτρα τα οποία ειναι υπεραρκετά αν πχ βάλεις έναν μονομάχο και λίγα αν πχ βάλεις 4 χρυσόψαρα...;)

avgeris
03-02-18, 18:39
Δεν παίζουν ρολο μόνο τα λίτρα αλλά το είδος και το πλήθος των ψαριών (γράφτηκε ήδη στο πάνω σχόλιο) :)

Αθροιστικά αν το δεις, εχεις καλή κυκλοφορία με τα δυο φίλτρα τα οποία ειναι υπεραρκετά αν πχ βάλεις έναν μονομάχο και λίγα αν πχ βάλεις 4 χρυσόψαρα...;)Έγινε κατάλαβα ευχαριστώ πολύ.

-------------------------
Βασικά εξαρτάται από τι και πόσα ψάρια θα βάλεις.Σε ευχαριστώ πολύ ,εδώ είμαι ακόμα στο ψάξιμο οπότε πρέπει πρώτα να καταλήξω τι θα βάλω και μετά προχωράω!

Kapsourakis
03-02-18, 19:38
εξαρτάται από τον αριθμό των ψαριών που θα βάλεις στο ενυδρείο και από τον βιολογικό φοτίο (πόσο βρωμίζουν το νερό) που αφήνουν.