Επιστροφή στο Forum : Μπουκαλα Co2
μολις σημερα παρελαβα μια φιαλη co2 500 gr η συσκευασια ειχε μουκαλα μανομετρα και διαχυτηρα eheim.H απορια μου ειναι εαν κανει σωστη διαχυση ο παραπανω διαχυτηρας και ποσες φυσαλιδες το λεπτο πρεπει να βγαζει για 100lit και ποσες για 300lit
αν και εγω προσωπικα δεν τον δουλευω...γενικα δεν εχω ακουσει και τις καλυτερες αποψεις για τον παραπανω διαχυτηρα.....
μολις σημερα παρελαβα μια φιαλη co2 500 gr η συσκευασια ειχε μουκαλα μανομετρα και διαχυτηρα eheim.H απορια μου ειναι εαν κανει σωστη διαχυση ο παραπανω διαχυτηρας και ποσες φυσαλιδες το λεπτο πρεπει να βγαζει για 100lit και ποσες για 300lit
Το εχω...... αλλα το αλλαξα με σκαλα της nutrafin.
Δεν μου αρεσε η διαχυση που εκανε ,καθως εχανε πολλες φυσαλλιδες αδιαλυτες προς την επιφανεια.
Θα σου προτεινα να βαλεις σκαλα.... 11 ευρω που κανει δεν ειναι πολλα.
παλι θα κανω ενσταση...η σκαλα της χαγκεν,κανει οντως καλη διαχυση...αλλα μετα απο λιγο βρωμιζει πολυ,και αν εχεις τιποτα φυτα αρκετα κοντα της και μπλεχτουν,σταματαει η διαχυση..κλπ,κλπ.εγω ειχα και την εβγαλα,γιατι 3 και λιγο επρεπε να τη βγαζω,να την καθαριζω κλπ.αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω το κολπο απο τον δασκαλο lasal,που ειναι φιλτρο μπλε,σαν αυτα που βαζουμε για ποσιμο νερο στα κοινοχρηστα ρολογια της πολυκατοικιας,το οποιο κανει απλα την τελεια διαχυση......
Ποιο Ειναι Αυτο Το Φιλτρο Φιλε Klaz Εχεισ Φοτο Η Ονομασια?
Η ΣΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΠΤΙΚΑ
ΠΟΣΗ ΔΙΑΡΚΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η 500 gr ΜΠΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΧΡΕΙΑΖΩΜΕ ΤΟ ΛΕΠΤΟ
Η σκαλα μια χαρα ειναι, ειδικοτερα το διοξειδιο οταν "κυλαει" εχει πλακα.
Βεβαια γουστα ειναι αυτά.
Μπορεις να βαλεις το διοξειδιο στην εισοδο του φιλτρου, ή να φτιάξεις κατι τέτοιο..
http://www.tsamisaquarium.com/Selides/Themata/co2d.htm
Το ποσο διοξειδιο εξαρταται απο το μεγεθος του ενυδρειου, τον αριθμο των φυτων και το φωτισμό.
Κατ επέκταση και η κατανάλωση Co2
Γενικα 500γρ ειναι μαλλον μη πρακτικο μεγεθος γιατι τελειωνει γρηγορα
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.