Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Oscar VS Ιδιοκτήτης

bakogiannisd
15-12-05, 10:52
Γειά σας
Πρίν απο έξι μήνες αγόρασα ενα όσκαρ και το έβαλα στο 120λιτρο ενυδρείο μου. τότε ήταν μικρό και δεν ΄πίστευα ότι θα υπήρχε πρόβλημα πρίν τα 3 χρόνια. Τώρα πια έχει γίνει 23 πόντους και επειδη το ενυδρείο φιλοξενεί άλλα 2 παπαγαλόψαρα, 2 silver dollars και 1 severum η συμβιωσή τους έχει γίνει αρένα και εγω τρέχω πανικόβλητος να προλάβω τους τραυματίες! Παρακαλώ αν και δεν θέλω να το αποχωριστώ(σαν ροφός είναι το θηρίο..) το πουλάω ή το ανταλλάσω. Πόλη Μεσολόγγι. Ευχαριστώ

soza
15-12-05, 11:03
Πολλα και μεγαλα ψαρια σε λιγα λιτρα....
Δεν εχεις δυνατοτητα για ενα δευτερο ενυδρειο για το οσκαρακι?Ειναι καταπληκτικα ψαρια και η συμπεριφορα τους απο ενα σημειο και μετα , φερνει περισσοτερο σε pet παρα σε ψαρι.

bakogiannisd
15-12-05, 11:11
το ξέρω sonia, είναι πολύ καλά ψάρια που δένονται με τον ιδιοκτήτη τους. αλλά τι να κάνω βλέπεις αρχάριος στην αρχή, ενθουσιασμένος πήρα και εγω κάποια ''ψαράκια'' (τότε, θηρία τώρα) με την προτροπή βέβαια και του μαγαζάτορα(να πουλήσει ΄ηθελε!). τώρα δεν ξέρω τι να κάνω, να αγοράσω άλλο; και αυτο θα πρέπει να είναι πάνω απο 150λίτρα για να φιλιξενήσει οσκαρ
και μου είναι αδύνατον τώρα.

ΠΕΤΡΟΣ
15-12-05, 16:07
και γω δεν ηθελα να τα αποχωρηστω επρεπε ομωσ.τα λιτρα σου ειναι πολυ λιγα για τα ψαρακια.ειναι κριμα να τυρανιουνται να επιβιωσουν σε τοσο μικρο χωρο και δεν αναφερομαι μονο στο οσκαρ αλλα και στουσ παπαγαλουσ και στα υπολοιπα.εσυ εχεισ το πανω χερι αλλα σκεψου τι ειναι καλυτερο για αυτα και οχι για σενα.

φιλικα πετροσ