PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με φίλτρο aquanova

drogi
24-09-17, 01:15
Μόλις εστησα το ενυδρείο (100-40-50 αν και γεμισε μέχρι τους 40 ποντους περίπου γιατί πρόκειται για νεροχελωνα), όλα έτοιμα όλα στη θέση σους, το φίλτρο aqua nova 1500 εξωτερικο συνδέθηκε και μπήκε μέσα στο ντουλάπι του κανονικά.καιι ηρθε η στιγμη να πατησω το κουμπί εξαερωσης του φιλτρου ωστε να γεμισει νερο και να το βάλω στην πρίζα..ρε παιδιά όσο καιι να παταω τίποτα, μονο μπουρμπουλιθρες.ανεβαίνει το νερό απο το σωλινα in 2-3 εκατοστά και ξανά πίσω.τι κάνω λάθος;;
-------------------------
Και μόλις παρατήρησα ότι έχω γράψει σε λαθως κατηγορία, σορρυ παιδιά ας μεταφερθεί , είμαι απο κινητό και καταλαβαίνετε..

bloskas
24-09-17, 10:15
βαλτο στην πριζα!
το κουμπι εξαερωσης ειναι για να φυγει ο λιγος τυχον αερας, οχι για να γεμισει ολο το φιλτρο. τα βανακια να ειναι ανοιχτα.

drogi
24-09-17, 12:48
Στις οδηγίες λέει να γεμίσει όλο νερό και να λειτουργήσει χωρίς πρίζα για περιπου ενα λεπτό. Είσαι σίγουρος; μην το καψω :(

KostasGR
24-09-17, 13:09
Γεμισε το νερο και μετα κανε εξαερωση

bloskas
24-09-17, 13:22
το γεμιζεις ολο, το κλεινεις, το βαζεις στην πριζα και μετα βλεπεις αν εχει αερα θα το καταλαβεις, πατας το κουμπι καναδυο φορες και τελος. Αν δεν ειναι στο ρευμα πως θα παρει νερο να διωξει τον αερα?

Εχω 2 aquanova, το 600 και το 1200

Giwrgos P.
24-09-17, 14:07
μηπως έχεις συνδέσει λάθος τις σωληνώσεις; είσοδο με έξοδο και έξοδο με είσοδο;

drogi
24-09-17, 14:41
Παιδιά χίλια ευχαριστώ! Το γεμισα νερό οπως μου ειπατε , το έβαλα στη πρίζα και λειτουργησε ! Δεν θα το έκανα αν δεν με διαβεβαιωνατε και σαν ασχετη ακόμη θα ήμουν με το μανουαλ στο χερι και θα τρομπαρα!:p