PDA

Επιστροφή στο Forum : Θέση φυτών

Panost86
07-06-17, 14:55
Γεια σας. Είμαι καινούριος το χόμπι και έχω ένα 100λιτρα ενυδρειο και θέλω να το φυτέψω. Θέλω να σας ρωτήσω σε ποιο μέρος του ενυδρειο πρέπει να φυτέψω τα φυτά μου; έχω βρει valisneria,java moss και polysperma. Πρέπει να τα φυτέψω προς τα πίσω γιατί μεγαλώνουν αρκετά; ψάχνω να βρω και καναδυο ρίζες ανουμπια και κερατοφυλλο.

rottbea
07-06-17, 15:58
Οι μοςς δεν φυτευονται.Τις δενεις σε πετρες,κλαδια η οτι αλλο σκεφτεις.Το πολυσπερμα παει πισω γιατι ψηλωνει.Οι βαλισνεριες αναλογα το ειδος.Αν ειναι μεγαλες και πισω αλλα και στα πλαγια του ενυδρειου.

Τάκης
07-06-17, 16:12
Αρχίζεις από πίσω τα ποιο ψηλά και μεγάλα φυτά, και όσο έρχεσαι πιο μπροστά τα πιο κοντά και πιο μικρά.
Ετσι και όλα θα έχουν το ανάλογο φως αλλά και εσύ θα έχεις οπτική στο μεγαλύτερο βάθος

Panost86
08-06-17, 12:04
Ευχαριστω. Βρήκα μια ρίζα απο κάποιο δέντρο που ξεράθηκε. Μπορω να την βαλω μεσα;

sortepsarapak
01-11-17, 11:32
Ευχαριστω. Βρήκα μια ρίζα απο κάποιο δέντρο που ξεράθηκε. Μπορω να την βαλω μεσα;Φίλε και εγώ καινούριος είμαι. Από ότι διάβασα πρεπη να την βράσεις και μετά. Αλά ρώτησε έναν εμπηρο

Στάλθηκε από το Coolpad E501_EU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

planetgeo7
01-11-17, 12:49
Φίλε μου δεν μπορείς να Βάλης ότι ξύλο θέλεις. Υπάρχουν ξύλα με βλαβερές και τοξικές για το ενυδρείο ουσίες. Εγώ είχα από αμπέλι καθαρισμένο και βρασμένο Πάνο από 3 χρόνια .