Επιστροφή στο Forum : Σιλικονη θερμοκολλησης
Παιδια μπορω να κολλησω πετρες μεταξυ τους με σιλικονη θερμοκολλησης? Με το πιστολι που τη λιωνει
Βάλε καλύτερα ενυδρειακή σιλικόνη. Η άλλη που λες δεν ξέρω αν είναι 100% ασφαλής και δεν τη θεωρώ τόσο δυνατή. Πάντως συνήθως δεν τις κολλάμε τις πέτρες
Φιλε dexfish προκειται για νταμαρι malawi
Undertaker
22-04-17, 16:16
Θα συμφωνήσω κι εγώ να μη τις κολλήσεις. Κάποια στιγμή θα θελήσεις να αλλάξεις διακόσμηση, να πιάσεις ένα ψαρι......αν τις έχεις μεταξύ τους κολλημένες τι θα κάνεις; Κάνε από την αρχή ένα καλο στήσιμο με προσοχή και δε χρειάζεσαι κολλήματα.
Αφού είναι για νταμάρι τότε δεν πρέπει να τις κολλήσεις. Αν κάνεις σωστό και φυσικό στήσιμο δεν πρόκειται να πέσουν. Κολλήσεις και τέτοια κάνουν με κάποιο τρόπο στα reef.
Παιδια ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις, τελικα οι πετρες μπηκαν χωρις κολλησεις οπου τελικα θα ηταν και δυσκολο. Εφαγα πολλλυ ωρα να τις φτιαξω οπως ηθελα. Φοβομουν λιγο μολις μπηκε το ψαρι μεσα αλλα τελικα ολα καλα!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.