PDA

Επιστροφή στο Forum : σκουλήκι?

stratigos24
17-11-14, 22:58
Σας λεει κατι αυτο που βρηκε ενας φιλος στο ενυδρειο του?

https://www.youtube.com/watch?v=jvMz1rQXrrk

Χρηστος Ζ.
18-11-14, 00:23
σαν γεωσκοληκας φαινεται.

Τάκης
18-11-14, 00:42
σαν γεωσκοληκας φαινεται.
Δεν θα ζούσε μέσα στο νερό πάνω από 10-15 λεπτά, θα προσπαθούσε από το τζάμι να ανέβει στην επιφάνεια. Μαζεύω συνέχεια γεωσκοληκες για τα χρυσόψαρα μου και τους βάζω σε κουβαδάκι με νερό όταν τους μαζεύω , και προσπαθούν πάντα να βγουν έξω από το νερό.
Το ενυδρείο αυτό τι ψάρια έχει ; ή μήπως έχει μόνο γαρίδες ; γιατί τα ψάρια δεν θα το άφηναν σε ησυχία

delta66
18-11-14, 01:15
Στο τζαμι ειναι ή βγανει απο το βυθο?
Δεν φαινεται καθαρα, με επιασε ο αυχενας :D
Εχει κι αλλα?

stratigos24
18-11-14, 03:53
Το ενυδρειο εχει κατι boraras brigittae (απο οτι μου ειπε, αυτο σαν μεγεθος ειναι οσο 2 ψαρια του στο μηκος).

Οχι, δεν εχει αλλα. Ειχε δει ενα σκουληκι την ανοιξη που εστησε το ενυδρειο (μετα απο κανα μηνα αφου το ξεκινησε) αλλα ηταν μικρο... φαινεται τρωει καλα..:D

Δεν ειναι στο τζαμι, στο χωμα μπαινει και σπανια το βλεπει και εξω, ετσι οπως στο βιντεο.

stratigos24
17-04-15, 02:36
Σας λεει κατι αυτο που βρηκε ενας φιλος στο ενυδρειο του?

https://www.youtube.com/watch?v=jvMz1rQXrrk

Aν και έχει σβηστεί το βίντεο, εδώ μια νέα φωτό από το σκουλήκι το οποίο το βλέπει σπάνια μιας και χώνεται στο βυθό.

kgf12345
17-04-15, 08:52
αν ηταν πιο εντονο χρωμα θαλεγα γεωσκωληκας.

η τετοιο ειναι,η πλαναρια του τσερνομπιλ:D

ετσι μου φαινεται τουλαχιστον...

delta66
17-04-15, 13:00
Σαν τεραστιο detritus worm μου φαινεται.
Ελλειψη θηρευτων και με καλες συνθηκες, μπορει να μεγαλωσε πολυ περισσοτερο απο οτι τα βλεπουμε συνηθως σε ενα ενυδρειο. (πχ μισο μεγεθος εχω δει).
Βεβαια οταν υπαρχει ενα, υπαρχουν κι αλλα.
Το να ειναι μονο του, μου φαινεται περιεργο.

stratigos24
17-04-15, 18:45
Μήπως του πήγε με κανα φυτό μαζί τότε που το είδε πρώτη φορά είχε βάλει κάποια ποσότητα μοςς στο ενυδρείο του. Τώρα κάτι άλλο δεν του έρχεται στο μυαλό.

Πάντως ζει και βασιλεύει και μεγαλώνει..:D