Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : tmc v2 calsium reactor 1500

zaxos
05-03-17, 18:50
παιδες καλησπερα, παρηγγηλα χθες τον tmc 1500
και θελω να μου πειτε γνωμες,μου πηγε με τα μεταφορικα γυρω στα 300,δεν εβισκα κατι αντιστοιχο σε αυτα τα χρηματα,-+9ξερω σιγουρα οτι υπαρχουν πολυ καλυτεροι αλλα δεν μπορουσα να δωσω παραπανω χρηματα,απ την αλλη δεν ηθελα να παω σε κινεζικο, αν και πιστευω οτι σε αυτα τα μηχανιματα η αντλια ειναι που παιζει ρολο,
πειτε μου τη γνωμη σας, εκανα καλη επιλογη? τωρα που ειναι νωρις:D:D

voas
05-03-17, 23:21
Έλα Ζαχαρία καλησπέρα!
Τον ίδιο εχω και εγω στο ενυδρείο μου εδω και ενα χρόνο και κανει μια χαρά δουλεια μέχρι τωρα με δυο φορες την εβδομάδα δίκη μου παρέμβαση σε συμπληρώσεις,εχει μικρη αντλία αλλα ειναι τίμια!
Το συγκεκριμένο μοντέλο καταργήθηκε και βγήκε ο καινούργιος αλλα με μικρότερη χωρητικότητα,εαν τον βρήκες Παρε τον v2 που εχει μαζι ηλεκτρομαγνητική και μανόμετρα μαζι!
Καλη συνεχεια!

zaxos
05-03-17, 23:27
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170305/6f3a33e722845ac4d28181ced31b0a09.jpg
Αυτός είναι φιλαράκι μου, αυτόν εννοείς?? Τον βρήκα στο aquatics στην Αγγλία, λες αν γίνει καμοια στραβή με την αντλία αργότερα να μην βρίσκω?? Το είναι μικρή είναι μειονέκτημα δηλαδή?? Έχεις κάτι άλλο υπόψιν σου σε αυτά τα λεφτά???

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

voas
06-03-17, 01:13
Ναι αυτος ειναι Ζαχαρία!
Οχι βρε συ υπάρχουν ανταλλακτικά,μην σε ανησυχεί αυτο το γεγονός!
Ειναι μειονέκτημα αυτο γιατι με μεγαλύτερη αντλία,μπορεις να τον δουλεύεις σε χαμηλότερους ρυθμούς,αλλα και αυτο ειναι παλι θεωρητικό και συναρτώμενο με τις καταναλώσεις που θα πρεπει να εξισορροπεί στο ύφαλο σου!