PDA

Επιστροφή στο Forum : Φυτα και τιμές νερού

cobaingr
09-11-05, 12:58
Ποστάρω τις τιμές που έχουν τα δύο ενυδρεία μου για να με βοηθήσουν οι παλιοί....

στο 60λιτρο (φυτεμένο....mollies...platies...7 συνολικά...θερμοκρασία: 27)

Νο3 0
Νο2 0
Gh/Dt/Th 15 (τι είναι αυτό??)
Κh 8 (σκληρότητα??)
Ph 7.6

στο 120λιτρο (φυτεμένο...platies...mollies...guppies..7-8 συνολικά....2 λάμπες (18 και 25 watt...θερμοκρασία: 27)

Νο3 0
Νο2 0
Gh/Dt/Th 16
Κh 7
Ph 8

αυτό για τις λάμπες στο 120αρι το γράφω γιατί τα φυτά που έβαλα από τον niar και τον Αpostoli (να ναι καλά...με βοηθάνε πάρα πολύ τα παιδιά...και τα ευχαριστώ και δημοσίως....) δεν έχουν το ζωντανό πράσινο που είναι στο 60αρι...σαν να μαραίνονται....(το co2 έρχεται για να βοηθήσει......)μήπως φταίει κάτι στο νερό μου?????ή είναι λίγα τα ψαράκια???

ευχαριστώ για τις γνώμες σας......

Apostolis
09-11-05, 13:10
Να συγχαρώ και εγώ με την σειρά μου τους "μέντορές" σου και ιδιαίτερα τον πιο κοντό και αδύνατο απο τους δύο!!! :D

Οι τιμές σου για ζωοτόκα είναι καλές...
Το πρόβλημα με τον φωτισμό που έχεις είναι:
1) Είναι "λίγος" για φυτεμένο
2) Έχεις σκούρο υπόστρωμα και δεν αντανακλά το ίδιο όπως στο 60άρι που έχει άσπρο χαλικάκι...

Αυτά!

netblues
09-11-05, 14:12
Αυτό με το υποστρωμα φαινεται απο τις μετρησεις??? :p
Νο3=0.. σιγουρα?

profitia
09-11-05, 14:45
Πρέπει να αυξήσεις τα νιτρικά σου, κατά τη γνώμη μου αυτός είναι ο λόγος που δεν πηγαίνουν καλά τα φυτά σου. Ο φωτισμός σου σίγουρα είναι πολύ λίγος, χρειάζεσαι τουλάχιστον μια λάμπα 25 w ακόμη εφόσον όπως λες έχεις και διοξείδιο. Για τα νιτρικά τώρα ή προσθέτεις ψάρια, ή προσθέτεις νιτρικά, με άυξηση της ποσότητας τροφής δε νομίζω να κάνεις τίποτα με τόσο μικρό φορτίο ψαριών.

cobaingr
10-11-05, 10:46
ευχαριστώ για τις απαντήσεις....

Νο3 ειναι σίγουρα 0.....

μαλλον θα πάω να αγοράσω 3-4 θυλ. guppiνες.... για να γίνει...το μπέρδεμα ...και να αποκτήσω νιτρικά!!!!

με τις λάμπες....είναι λίγο πρόβλημα να βάλω και τρίτη....προς το παρόν θα αντικαταστήσω τις 2 που έχω με μεγαλύτερες....και βλέπουμε....

θα ποστάρω νέα...

Ευχαριστώ....!!!!

Pitbull.gr
22-12-05, 11:49
Xerete paidia...mipos mporeite na mou peite pou mporo na vro times gia to kathe psari(zowtoko) ?