Επιστροφή στο Forum : Ανεμιστήρες σε Rio 240
Καλησπέρα,πρεπει να βάλω ανεμιστήρες...σκέφτομαι να βάλω 2χ12αριδες στο πίσω καπάκι (φλαπ) απ εξω όμως γιατί απο μέσα δεν με χωράνε ουτε για αστείο
..μιας κ έχω προσθέσει αλλες 2 λάμπες με ανακλαστήρες...Τώρα είναι έτσι....https://encrypted.google.com/search?q=rio+240+4+bulb&source=lnms&biw=360&bih=564&prmd=ismvn&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi-kdfD5pzQAhWkOsAKHVK-DW4Q_AUIBygB#q=rio%20240%20extra%20light&tbm=isch&tbs=rimg%3ACVKt7Xl3eM4HIkAp3X_1juHiSFFTNEH23A2_1Hv f3T6cEUV4_1IEmm2OTCJand2eZAZj7uozbPEEr2Nobzfm-CKo8Mfomt2OaMCzn1oKhIJKd1_147h4khQR-UdbhWDa4ecqEglUzRB9twNvxxE9b2rbvymRkioSCb390-nBFFePEUvbmStOjgBOKhIJyBJptjkwiWoR-UdbhWDa4ecqEgl3dnmQGY-7qBGt8kcbHHBx_1ioSCc2zxBK9jaG8Eb8ll0l_1pohqKhIJ35v giqPDH6IRVpUIZz01AX4qEglrdjmjAs59aBGt8kcbHHBx_1g%3 D%3D&imgrc=Uq3teXd4zgcHqM%3A
και λέω να τα βάλω δίπλα δίπλα ...τι γνώμη έχετε;
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Undertaker
10-11-16, 09:46
Χρειάζεσαι ανεμιστήρες τέτοιο καιρό;
Δεν είχα προλάβει να βάλω το προηγούμενο διάστημα...
Undertaker
10-11-16, 09:53
Ναι αλλά τωρα που πλακώνει χειμώνας τι να τα κάνεις; Δε νομίζω να τους χρειάζεσαι τώρα. Τι ψαρια έχεις;
Οκ...απλά τώρα μπορώ...Ενα κοπάδι 30νέον 2ancistrus 6corydoras sterbai 6amano κ σαλιγκάρια ...
Ξεκίνα από τώρα να είναι έτοιμο το καλοκαίρι :)
Εδώ όμως
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-i26-mralgae-forums-dsc_0050.jpg
δεν βλέπω χώρο να τα βάλεις,
ο αέρας θα χτυπάει επάνω στις λάμπες
κ λες να μας πειράζει αυτό; Εμείς τον ζεστό αέρα θέλουμε να ανακυκλώσουμε με φρεσκο, έτσι δεν είναι;
Undertaker
10-11-16, 10:54
Άμα δε χτυπάει επιφάνεια νερού, δουλειά δε θα κάνεις. Πρέπει να προκαλείς εξάτμιση ουσιαστικά.
Άμα δε χτυπάει επιφάνεια νερού, δουλειά δε θα κάνεις. Πρέπει να προκαλείς εξάτμιση ουσιαστικά.
Σωστά,
δεν στέλνουν απλά αέρα μέσα στο ενυδρείο,
αλλά ο αέρας πρέπει να χτυπάει επάνω στο νερό,
να προκαλεί εξάτμιση,
και έτσι θα έχουμε μείωση της θερμοκρασίας
Χμμμ...τώρα...καμια ιδέα παιδιά;
Δύσκολο Γιώργο,
μάλλον θα πρέπει να αφαιρέσεις κάποια λάμπα,
δεν βλέπω άλλη λύση,
περίμενε μήπως κάποιο παιδί με το ίδιο καπάκι έχει κάνει κάποια άλλη πατέντα
Αν μπορείς βγάλε μια φωτο το δικό σου από πάνω να δούμε πως είναι, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλεις 4 80άρια στις γωνίες (εκεί που τελειώνει η λάμπα και έχει κενό μέχρι το τζάμι). Το εσωτερικό φίλτρο το έχεις βγάλει;
Υπάρχει φωτό στην προηγούμενη σελίδα... το εσωτερικό φίλτρο έχει αφαιρεθεί :)
Υπάρχει φωτό στην προηγούμενη σελίδα..
Εννοείς αυτή στο πρώτο ποστ (δε νομίζω να είναι το δικό σου ενυδρείο); Αν μπορείς βγάλε καμία πιο κοντινή να δούμε αν έχει αρκετό κενό στις γωνίες για να περνάει ο αέρας αλλιώς δε βλέπω άλλη λύση...
Χμ....ναι σωστά....χωράει ένας 9αρης ...ακριβώς πανω απο την λάμπα...
-------------------------
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161110/a307d89e3111f9e5e0fe8b24902603de.jpg
Και στην άλλη πλευρά έτσι είναι ε; Εγώ θα έβαζα 4 x 92 mm στις 4 γωνίες, όλα να φυσάνε προς τα μέσα (έχει χώρο να φεύγει ο αέρας; πχ άνοιγμα για ταΐστρα κλπ). Κάτι πιστεύω θα κάνουν...
Ναι κ οι 2 πλευρές έτσι είναι φίλε μου....λες να χρειάζομαι 4; Πάντως τώρα έχει 26,5 επειδή είναι τα φώτα αναμμένα κ τις πρωινές ώρες έχει 25,5 θερμοκρασία...χωρίς να ανάβει ο θερμοστάτη
Τώρα όχι (τώρα κανένα δε χρειάζεσαι), το καλοκαίρι θα χρειαστούν ;) Εγώ στο δικό μου ριο 240 έχω 4 80άρια αλλά χτυπάνε κατευθείαν επιφάνεια, εσύ θα έχεις απώλειες στη ροή του άερα...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.