Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Γκαστρομενο auratus,και cyn afra μικρα ζευγαρωνουν?

O Souidos
04-11-05, 15:48
Φιλοι, για αρχη, ειμαι πολυ χαρουμενος γιατι το melanochromis auratus μου ειναι πλεον γκαστρομενο απο 2/11, σημερα το εφερα στο 60λτ μου στη δουλεια, και ευτυχως δεν τα καταποιε τα μικρα κατα λαθος στη μετακομιση, ακομα αρνειται να φαει και κρυβεται πολυ αναμεσα στης πετρες, σημαδη καλο.:)

Τωρα στο περιεργο.:confused:

Σε μια γεννηστρα αναγκαστηκα να βαλω τα μικρα μου cynotilapia afra,ειχαν γεννηθει πρην απο περιπου δυο μηνες. Τωρα ειναι σε μεγεθος 2cm, μολις τα εβαλα στη γεννηστρα, και λιγη ωρα μετα, τα βλεπω να παιζουν, δηλαδη να παιζουν οπως παιζουν τα μεγαλα οταν ζευγαρωνουν.

Τη παιζεται παιδια, εχω χασει τη μπαλα. Πως γεινεται κατι τετοια μικρουλια σκατουλια να πρωσπαθουν να ζευγαρωσουν. Οταν τα ειδα να τρεμουλιαζουν το ενα κοντα στο αλλο, και να κανουν κυκλους το ενα γυρο απο το αλλο, τα ειδα ολα.:rolleyes:

Εχει κανεις καμια καλη εξηγηση???

Και πως πανε τα Ελληνικα μου? Παει καιρος που το σχολιασε καποιος :smt091

batza
05-11-05, 21:52
Μεγαλε τα ελλινικα σου δεν πεζοντε:D λιγο στην προφορα πρεπει να δουλεψεις:cool: .Taxomike.Το τραγουδι sex :smt054 bomb sex bomb..... το ξερεις. Αυτο που δεν ξερεις ομος ειναι οτι γραφτικε για τα kynotilapia afra . Τα ψαρια αυτα ειναι τα ποιο σεξομανι ψαρια στο συμπαν:smt060 -+9 :smt073 :smt060 :smt073

O Souidos
07-11-05, 09:52
Thnx batza, χμμμ....
Πολυ περιεργο παντος, με επιασαν απροετοιμαστο.
Ξερω, η προφορα ειναι χαλια ;)

Νομιζω πως ο Tom Jones το τραγουδουσε αυτο, δεν ηξερα πως ηταν αφιερωση στα Cynotilapia Afra, κατι μαθαινεις καθε μερα.

Εσυ τη ψαρακια εχεις φιλε?

Φιλικα, Χρηστος.

batza
07-11-05, 21:13
Γεια σου συναδελφε:smt081 Εχω καμποσα ψαρακια, θα στα γρψω στα Ελληνικα για συντομια εστι:smt095 . Στο 520 λιτ. εχω ,2 φαιερ ρεντ ουγκαντα, 3 κιρτοκαρα μουρι, 1 νιμποχρομισ βενουστους 4 κινοτιλαπια αφρα:smt055 :smt060 , 1 ζεμπρα το οποιο ειναι ο αρχιγος:smt062 , 1 λιθοβατι, 2 καρουλεους, 1 μσομπο, κι 1 γλιφτι. Στο 200 λιτ εχω 2 αρσενικα φαιερ ρεντ ουγαντα και 4 θιλικα, και ενα γλιφτι. ΑΥΤΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

O Souidos
08-11-05, 11:38
Ωραια συλλογη φιλε.

Εγω στο ενα εχω 5 cyn afra, 3 labido, 2 parrot, και γλυφτες.
Και στο αλλο 2 blue acara, 3 convicts, και γλυφτες.
Και στη γεννηστρα τωρα εχω 2 melanochromis auratus.
:eek: