Επιστροφή στο Forum : Φρέσκια σιλικόνη
george hmmy
04-11-05, 15:09
Να σας ρωτήσω το εξής συμπορευτές, θέλω να κάνω μια αλλαγή στο ενυδρείο μου και να κολλήσω ένα νέο κομμάτι plexy-glass με σιλικόνη. Από όσο ξέρω όταν κάνεις μια κόλληση (πχ ένα ενυδρείο) το αφήνεις κάποιες μέρες να στεγνώσει και μετά ξεπλένεις καλά-καλά. Καθότι το ενυδρείο είναι εν ζωή και το κομμάτι θα βρέχεται, τι προτείνετε? Η σιλικόνη μετά από 2 ώρες πχ θα δημιουργήσει πρόβλημα? Να αδειάσω νερό τόσο ώστε να μη βρέχεται και μετά συμπληρώνω πάλι, αλλά χωρίς ξέπλυμα κλπ? Ή αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα/γνώμη...
2 μερες οπως και δηποτε ανευ νερου!!!
και μετα αν δε μπορεις να ξεπλενεις, χωσε κιαλλο...καρβουνοοοο :smt081:smt081:smt081 ...!!!
και μαλιστα η σχετικη υγρασια την κανει να στεγνωνει σε πιο αργους ρυθμους.
george hmmy
04-11-05, 22:50
Οπότε μάλλον πρέπει να ψάξω για άλλη λύση γιατί 2 μέρες χωρίς skimmer είναι πρόβλημα. Η πατέντα θα γίνει στο sump, για αυτό λέω χωρίς skimmer. Tέσπα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Να σας ρωτήσω το εξής συμπορευτές, θέλω να κάνω μια αλλαγή στο ενυδρείο μου και να κολλήσω ένα νέο κομμάτι plexy-glass με σιλικόνη. Από όσο ξέρω όταν κάνεις μια κόλληση (πχ ένα ενυδρείο) το αφήνεις κάποιες μέρες να στεγνώσει και μετά ξεπλένεις καλά-καλά. Καθότι το ενυδρείο είναι εν ζωή και το κομμάτι θα βρέχεται, τι προτείνετε? Η σιλικόνη μετά από 2 ώρες πχ θα δημιουργήσει πρόβλημα? Να αδειάσω νερό τόσο ώστε να μη βρέχεται και μετά συμπληρώνω πάλι, αλλά χωρίς ξέπλυμα κλπ? Ή αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα/γνώμη...
Μπορείς να μου πεις τι σιλικόνη χρησιμοποείς;
george hmmy
06-11-05, 16:22
Μπορείς να μου πεις τι σιλικόνη χρησιμοποείς;
Φίλε anasios είναι delisil silicone 600 όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι είναι κατάλληλη για ενυδρειακή χρήση. ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.