Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Φρέσκια σιλικόνη

george hmmy
04-11-05, 15:09
Να σας ρωτήσω το εξής συμπορευτές, θέλω να κάνω μια αλλαγή στο ενυδρείο μου και να κολλήσω ένα νέο κομμάτι plexy-glass με σιλικόνη. Από όσο ξέρω όταν κάνεις μια κόλληση (πχ ένα ενυδρείο) το αφήνεις κάποιες μέρες να στεγνώσει και μετά ξεπλένεις καλά-καλά. Καθότι το ενυδρείο είναι εν ζωή και το κομμάτι θα βρέχεται, τι προτείνετε? Η σιλικόνη μετά από 2 ώρες πχ θα δημιουργήσει πρόβλημα? Να αδειάσω νερό τόσο ώστε να μη βρέχεται και μετά συμπληρώνω πάλι, αλλά χωρίς ξέπλυμα κλπ? Ή αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα/γνώμη...

γαυρος
04-11-05, 21:48
2 μερες οπως και δηποτε ανευ νερου!!!
και μετα αν δε μπορεις να ξεπλενεις, χωσε κιαλλο...καρβουνοοοο :smt081:smt081:smt081 ...!!!

mikenuke
04-11-05, 22:30
και μαλιστα η σχετικη υγρασια την κανει να στεγνωνει σε πιο αργους ρυθμους.

george hmmy
04-11-05, 22:50
Οπότε μάλλον πρέπει να ψάξω για άλλη λύση γιατί 2 μέρες χωρίς skimmer είναι πρόβλημα. Η πατέντα θα γίνει στο sump, για αυτό λέω χωρίς skimmer. Tέσπα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

anasios
05-11-05, 21:10
Να σας ρωτήσω το εξής συμπορευτές, θέλω να κάνω μια αλλαγή στο ενυδρείο μου και να κολλήσω ένα νέο κομμάτι plexy-glass με σιλικόνη. Από όσο ξέρω όταν κάνεις μια κόλληση (πχ ένα ενυδρείο) το αφήνεις κάποιες μέρες να στεγνώσει και μετά ξεπλένεις καλά-καλά. Καθότι το ενυδρείο είναι εν ζωή και το κομμάτι θα βρέχεται, τι προτείνετε? Η σιλικόνη μετά από 2 ώρες πχ θα δημιουργήσει πρόβλημα? Να αδειάσω νερό τόσο ώστε να μη βρέχεται και μετά συμπληρώνω πάλι, αλλά χωρίς ξέπλυμα κλπ? Ή αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα/γνώμη...
Μπορείς να μου πεις τι σιλικόνη χρησιμοποείς;

george hmmy
06-11-05, 16:22
Μπορείς να μου πεις τι σιλικόνη χρησιμοποείς;

Φίλε anasios είναι delisil silicone 600 όπου μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι είναι κατάλληλη για ενυδρειακή χρήση. ;)