Επιστροφή στο Forum : Crustal flo 40 (elite)
Καλημερα σε ολους σας....εχω το παρακατω φιλτρο εδω κ 3 χρονια αριστο μεχρι στιγμης..ειμαι σε φαση ενος νεου στησιματος ενυδρειου ενα ριο 180 με ξυλα κ λιγα φυτα επιφανιας...το φιλτρακι αυτο υπαρχει περιπτοση να με καληψη??
-------------------------
Να προσθεσω οτι το ενυδρειο σε πρωτη φαση θα φ7λοξενηση ενα κοπαδι λεμον τετρα 12-15αρομα!
Στάλθηκε από το GT-I9506 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημερα.
Θα δουλευει και το εσωτερικο του rio ή σκεφτεσαι για μονο του το elite?
Θοδωρηηη καλημεραααα ετσι τα εχω τωρα κ τα δυο μαζι αλλα στο καινουριο ηθελα μονο εξωτερικο χωρις το μαμησιο...
Φοβαμαι οτι θα ειναι λιγο μικρο για αυτα τα λιτρα. Προσωπικα θα εβαζα μεγαλυτερο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο, μιας και προτιμω να ειμαι υπερβολικος στο θεμα της φιλτρανσης. Αλλα μπορεις να δοκιμασεις.
Σε χωρητικοτητα υλικων νομιζω θα ειναι καλα αν βαλεις μερικα κοπαδοψαρα χωρις ιδιαιτερες διατροφικες απαιτησεις, αλλα μπορει να σε ταλαιπωρησει σε ροη και κατα συνεπεια, διαυγεια νερου. Μπορεις να βαλεις κανενα extra κυκλοφορητη, βεβαια, σε περιπτωση που διαπιστωσεις τετοιο θεμα.
Ελεγα να βγαλω το εσωτερικο να κερδισω κ χωρο η σκευτικα να αφησω μονο το εσωτερικο το μαμησιο που του εχω βαλη κ αναβαθμιζμενη αντλια αλλα ειμαι σε δηλημα!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.