Επιστροφή στο Forum : Αυγα Zebra snail?
Καλησπέρα σε όλους,
είναι το πρώτο νήμα που ανοίγω αν και διαβάζω πολύ το φορουμ μιας και εδω και 6 μήνες έχω στήσει ένα ενυδρείο γλυκού νερού (60lt). Τις τελευταίες μέρες βλέπω πάνω στα 2 ξύλα κάτι σαν αυγά οπως φαίνεται και στις φωτό. Ίσως δεν είναι αυγά αλλά κάτι άλλο, αλλά απο αναζητήσεις βλέπω ότι μοιάζουν πολύ με αυγά zebra snail (υπάρχουν 2 στο ενυδρείο). Η ερώτηση μου είναι αν αυτό είναι δυνατόν, από όσο έχω διαβάσει τα σαλιγκάρια αυτά αναπαράγονται μόνο σε υφάλμηρο νερο.
Ευχαριστώ.
Είναι αυτό που νομίζεις. Δε πρόκειται να εκκολαφθούν. Ένας λόγος που δεν ξαναεβαλα zebras snails.
Είναι αυτό που νομίζεις. Δε πρόκειται να εκκολαφθούν. Ένας λόγος που δεν ξαναεβαλα zebras snails.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Βασικά δεν θα ήθελα να εκκολαφθούν και να γεμίσω σαλιγκάρια :)
Καλως ηρθες!
Θα παρακαλουσες να εκκολαφθουν ,γιατι απο την ριζα δεν προκειται να φυγουν:D
Undertaker
22-07-16, 16:57
Ένας λόγος που δε θα να τα ξαναδώ είναι τα αυγά τους!!! Κανονικό μπετόν αρμέ!!!
Σε μερικους μηνες θα εχει γεμισει το ενυδρειο αυγα.Παντου,στα ξυλα στα τζαμια,ενα χάλι και δεν βγαινουν με τιποτα
Elena Petrou
25-07-16, 09:10
Να κάνω μια ερώτηση; Μετα απο πόσο καιρό βγήκαν τα αυγουλάκια; Σκέφτομαι να πάρω και εγώ και θέλω να ξέρω, αν μπορώ να βάλω το σαλιγγαράκι σε καραντίνα μέχρι να καταλάβω αν είναι αρσενικό. ;)
οταν προσαρμοστει καλα, θα αρχισει να γενναει. ολα ειναι σχετικα με λιγα λογια. ενημερωτικα εχω ενα nerite που ειναι μονο του χωρις αρσενικο τουλαχιστον 3 χρονια σε ενα ενυδρειο και ακομα γενναει συνεχεια :D
ειναι καθαρα θεμα αν σε ενοχλει αισθητικα. εμενα δε με ενοχλει.
Να κάνω μια ερώτηση; Μετα απο πόσο καιρό βγήκαν τα αυγουλάκια; Σκέφτομαι να πάρω και εγώ και θέλω να ξέρω, αν μπορώ να βάλω το σαλιγγαράκι σε καραντίνα μέχρι να καταλάβω αν είναι αρσενικό. ;)
Τα έχω μόνο 2 μήνες οπότε δεν μπορώ να πω κάθε πότε βγάζουν αυγά. :)
-------------------------
Καλως ηρθες!
Θα παρακαλουσες να εκκολαφθουν ,γιατι απο την ριζα δεν προκειται να φυγουν:D
χαχα όντως δεν βγαίνουν με τίποτα, ούτε με τρίψιμο. :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.