PDA

Επιστροφή στο Forum : οι πιο φτηνες βεντουζες

melitropos
11-10-05, 23:23
οι πιο φτηνες βεντουζες για διαφορες χρησεις με "κοτσανι" χωρις θηλια δηλαδη...θα τις βρητε στα jumbo (καταστηματα παιχνιδιων) για 50 λεπτα τα 20 τεμ.....
------------------η φτηνια τρωει τον παρα......------------------:rolleyes:

Celda
11-10-05, 23:50
Πάλι καλά! γιατι εμένα μου ζητήσαν 1,60 απο ένα πετσοπ για να μου δώσουν μια μεταχειρισμένη βεντουζα...την πλήρωσα, πηγα σπιτι, αλλαξα γνωμη, την επέστρεψα και δεν με έχουν ξαναδεί...γύφτοι....
και ήμουν και πελάτισσα και καλα...

george hmmy
12-10-05, 17:26
Άσχετο με αυτό το θέμα του zoyzoynidio αλλά πάνω σε αυτό που λες Celda, ότι είναι καιρός να καταλάβουν οι κύριοι μαγαζάτορες (δεν αναφέρομαι σε όλους, αλλά φοβάμαι ότι είναι η πλειοψηφία) ότι δεν είμαστε ζώα επειδή τέτοια ψωνίζουμε!!!! Μεταφέρω περιστατικό φίλου: πελάτης σε ένα μαγαζί από τους λίγους, είχε εξοπλίσει το δισκο-ενυδρείο του από κει, καταλαβαίνετε τι έδωσε... Έστηνε ένα reef και χρειαζόταν ένα μπετονάκι να συνδέσει το skimmer και να τρέχουν εκεί τα κατάλοιπα. Το μπετόνι από απεσταγμένο νερό, μέχρι και το αυτοκόλητο είχε επάνω, και το πλήρωσε 2 ευρώ!!!! Καλά θα πείτε, σιγά τα λεφτά, αλλά αν λάβετε υπόψιν σας ότι το μπετόνι με το νερό είναι πιο φθηνό κι ότι ο συγκεκριμένος φίλος είχε δώσει ουκ ολίγα ίσως δεν έπρεπε να καταδεχτεί να τα ζητήσει... Πρέπει επιτέλους να βρεθεί τρόπος να τους δώσουμε να καταλάβουν τι αγανάκτηση έχει πέσει μπας και βελτιωθεί η κατάσταση. :(

γαυρος
12-10-05, 18:01
μια ενσταση για την ποιοτητα του πλαστικου στις βεντουζες του jumbo.

ισως,...ισως λεω, να μην κανουν για ενυδρεια??:?
τωρα θα μου πειτε γιατι ξερουμε αυτες που εχουμε αν κανουν? +-8