PDA

Επιστροφή στο Forum : easy life or seachem?

odin79
25-03-16, 20:28
ποια απο τις 2 μαρκες θεωρειτε καλυτερη?

Τάκης
25-03-16, 21:34
Για πιο προϊόν ;

kompsognathous
25-03-16, 22:22
για excel vs easy carbo

kai

profito vs flourish

που με ενδιαφερει άμεσα;;;;;;

odin79
25-03-16, 22:24
Για πιο προϊόν ;
Τακη εννοω αν ειναι ισαξιες σαν εταιριες και αξιοπιστες

Τάκης
25-03-16, 22:51
Και οι δύο είναι από τις καλές και γνωστές εταιρίες.
Η μία έχει κάποια καλά προϊόντα και η άλλη έχει άλλα, για αυτό συνήθως συγκρίνουμε τα προϊόντα της κάθε μιας ξεχωριστά :)
Πχ η μία έχει το easy carbo και η άλλη έχει το Excel, και τα δύο είναι εξίσου καλά για τη δουλειά που κάνουν. Αντίστοιχα η μία έχει το βιολογικό symbionit που παινεύεται πως είναι το καλύτερο βιολογικό υλικό και η άλλη έχει το matrix που και αυτή το παινεύεται και είναι καθαρή ελαφρόπετρα :)
Για αυτό σου λέω πως είναι καλύτερα να συγκρίνουμε προϊόντα

odin79
25-03-16, 23:05
Και οι δύο είναι από τις καλές και γνωστές εταιρίες.
Η μία έχει κάποια καλά προϊόντα και η άλλη έχει άλλα, για αυτό συνήθως συγκρίνουμε τα προϊόντα της κάθε μιας ξεχωριστά :)
Πχ η μία έχει το easy carbo και η άλλη έχει το Excel, και τα δύο είναι εξίσου καλά για τη δουλειά που κάνουν. Αντίστοιχα η μία έχει το βιολογικό symbionit που παινεύεται πως είναι το καλύτερο βιολογικό υλικό και η άλλη έχει το matrix που και αυτή το παινεύεται και είναι καθαρή ελαφρόπετρα :)
Για αυτό σου λέω πως είναι καλύτερα να συγκρίνουμε προϊόνταok ας τα παρουμε ενα ενα καλιο ποιο απο τα 2?

sarpijk
25-03-16, 23:26
Εγω λεω να το ψαξεις για DIY. Ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε.

odin79
25-03-16, 23:32
Εγω λεω να το ψαξεις για DIY. Ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε.ρωτησα ηδη (εχω συγγενη γεοπωνο μπορει να μου τα βρει)
μολις τελειωσουν αυτα εκει θα παω μαλλον...

MK1977
27-03-16, 01:45
Απλά αν αλαξεις μάρκα από ότι είχες μέχρι τώρα παίζει να αποκτήσεις για ενα διάστημα άλγη. Και το easy carbon δημιουργεί black water απο ότι έχω ακούσει

sarpijk
27-03-16, 08:49
το carbon μπορει το carbo οχι.... Δεν εχει σχεση η μαρκα του λιπασματος με αλγες ή μη.