Επιστροφή στο Forum : Stc 1000
Παιδιά βλέπω στο eBay να τον έχει 9 ευρώ Κ εδώ που ρώτησα πέρσι 40.έχει κάποια διαφορά που την πιάνω;;;
Καμια διαφορα..
Καποτε τον ειχα πετυχει και τσιμπισει με 8 ευρω
Οχι αν μπορεις να τον παρεις απο εξω γιατι οχι? παλια τον ειχα πετυχει 13 ευρω εγω.
Κωστας Malawi
18-02-16, 15:38
11 τον ειχα παρει εγω.απλα προσεξε να μην ειναι ο απλος.
πολυ φθηνα βλεπω ειναι τωρα.http://www.ebay.com/itm/Digital-STC-1000-All-Purpose-Temperature-Controller-Thermostat-With-Sensor-220V-/281783082736?hash=item419b949ef0:g:Vw0AAOSw7hRWQGe r
Μάλιστα.ευχαριστώ παιδιά.
Στέλλα διάβασε εδώ www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=63223/#3
για να καταλάβεις τις διαφορές μεταξύ STC και απλού κοντρόλερ που είναι αρκετά πιο φθηνός αλλά δεν κάνει την ίδια δουλειά
Καλησπέρα,
εγώ μόλις πριν λίγο τον παρέλαβα από το Ebay με 14 ευρώ.
Θέλει προσοχή μόνο αυτό που γράφει και ο "Τάκης" σχετικά με τον κανονικό και τον απλό controller.
Ωραία για να μην παραγγείλω λάθος επειδή έμενα στο σπίτι κ 50 βαθμους να έχει στα ενυδρεία μου δεν ανεβαίνει πάνω από 33 Κ με ενδιαφέρει για δίσκους θα πρέπει να πάρω μ μόνο ρελε δλδ θέρμανσης με πλαστικό αισθητήρα σωστά;;;
Κωστας Malawi
18-02-16, 16:23
Ωραία για να μην παραγγείλω λάθος επειδή έμενα στο σπίτι κ 50 βαθμους να έχει στα ενυδρεία μου δεν ανεβαίνει πάνω από 33 Κ με ενδιαφέρει για δίσκους θα πρέπει να πάρω μ μόνο ρελε δλδ θέρμανσης με πλαστικό αισθητήρα σωστά;;;
και γιατι να παρεις με ενα ρελε?παρε με δυο και βαλε μονο θερμανση.χαμενο δεν θα παει.μπορει να χρειαστει μελλοντικά..
paraskevas
18-02-16, 16:32
ο κοινος stc που χρησιμοποιουμε στα ενυδρεια εχει γυρο στα 13Ε με πλαστικο αισθητηρα θα βρεις και πιο φθηνους απο 8Ε αλλα αυτοι ειναι συνηθως 110βολτ και συνηθως εχουν μεταλικο αισθητηρα. Οποτε 2 πραγματα κοιταμε στις εικονες και στην περιγραφη στο ebay να εχει πλαστικο αισθητηρα και να ειναι 220 βολτ
ο κοινος stc που χρησιμοποιουμε στα ενυδρεια εχει γυρο στα 13Ε με πλαστικο αισθητηρα θα βρεις και πιο φθηνους απο 8Ε αλλα αυτοι ειναι συνηθως 110βολτ και συνηθως εχουν μεταλικο αισθητηρα. Οποτε 2 πραγματα κοιταμε στις εικονες και στην περιγραφη στο ebay να εχει πλαστικο αισθητηρα και να ειναι 220 βολτ
Και να έχει 2 εξόδους :)
Σωστά σου λέει ο Κώστας, πάρε μια και καλή να τα έχει όλα, αργότερα μπορεί να πας σε άλλο είδος ψαριών, και επίσης ο STC σου κρατάει σταθερή τη θερμοκρασία και ως τη ζέστη και ως προς το κρύο και δεν αφήνει να υπάρχουν διαφορές θερμοκρασίας πάνω από 0,6 βαθμούς (+/- 0,3)
+ φωνω με Τακη και Κωστα:smt023
Τι ειναι είναι αυτό ρε παιδιά και πως λειτουργεί; Ελεγχει την θερμοκρασία του ενυδρείου και μετά ;;;
Τι ειναι είναι αυτό ρε παιδιά και πως λειτουργεί; Ελεγχει την θερμοκρασία του ενυδρείου και μετά ;;;
Ελέγχει και δείχνει τη θερμοκρασία , και ανάλογα με τη θερμοκρασία που του έχεις ορίσει, αν κάνει κρύο ανάβει τον θερμαντήρα να ζεστάνει το νερό και να το φέρει στην επιθυμητή θερμοκρασία, αν κάνει ζέστη ανάβει τα ανεμηστηράκια αντίστοιχα
Καταλαβα, ευχαριστώ για την απαντηση. Αρα εχει 2 εξοδους όπου στη μια βαζουμε τον θερμαντηρα και στην αλλη συνδεουμε ανεμιστηρακια, σωστά ;
Κωστας Malawi
18-02-16, 19:30
Καταλαβα, ευχαριστώ για την απαντηση. Αρα εχει 2 εξοδους όπου στη μια βαζουμε τον θερμαντηρα και στην αλλη συνδεουμε ανεμιστηρακια, σωστά ;
σωστα.και μετα ρυθμιζουμε θερμοκρασια και αναλαμβανει αυτο ποτε θα αναβει τι..
Ωραίοι αυτοματισμοι και το κυριοτερο φθηνοι μεσω ebay. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
καταφερες να κανεις την αγορα?
εμενα δε με αφηνει λογω καπιταλ κοντρολ.
Τον βρήκα με 8,15 λέω να τσίμπησω κ εγώ έναν...
Τον βρήκα με 8,15 λέω να τσίμπησω κ εγώ έναν...
Ειναι σίγουρα STC ή είναι απλός κοντρολερ ;
Είναι το λινκ που δόθηκε πιο πάνω με 8,72 αυτος είναι από οσο ξέρω.φωτογραφία τον αισθητήρα δεν εχει αλλά είναι αυτος.
Είναι το λινκ που δόθηκε πιο πάνω με 8,72 αυτος είναι από οσο ξέρω.φωτογραφία τον αισθητήρα δεν εχει αλλά είναι αυτος.
Είναι όντως φθηνός αν λες αυτόν
http://www.ebay.com/itm/Digital-STC-1000-All-Purpose-Temperature-Controller-Thermostat-With-Sensor-220V-/281783082736?hash=item419b949ef0:g:Vw0AAOSw7hRWQGe r
αλλά έχει μεταλλικό αισθητήρα
http://i.ebayimg.com/images/g/Vw0AAOSw7hRWQGer/s-l1600.jpg
Κωστας Malawi
18-02-16, 23:27
καλο ειναι οσοι δεν εχουν τη δυνατοτητα να προμηθευτουν πλαστικους αισθητηρες να ψαξουν κατευθειαν στο ebay να βρουν με πλαστικο.αν υπαρχει προβλημα και δεν βρειτε τιποτα να μου πειτε να σας στειλω.
Αυτος είναι ο πιο φθηνό με πλαστικο....εχει δυο μόνο διαθέσιμους
http://www.ebay.com/itm/Digital-STC-1000-All-Purpose-Temperature-Controller-Thermostat-With-220V-ZW-/401072614198?hash=item5d61ca6b36:g:ugcAAOSwDuJWwvC 2
Το Z W που λέει στο τέλος δεν κατάλαβα τι σημαίνει...
http://www.ebay.com/itm/Digital-STC-1000-All-Purpose-Temperature-Controller-Thermostat-With-220V-ZW-/401072614198?hash=item5d61ca6b36:g:ugcAAOSwDuJWwvC 2
δεν βλέπω κάτι παράξενο, εντάξει μου φαίνεται
Πάνο μην σε ξεγελάει η φωτό.
Εγώ πριν ένα μήνα είχα παρει δυο με 18€ ο ένας και στη φωτό είχαν πλαστικό αισθητήρα ενώ όταν τον παρέλαβα είχε μεταλλικό.
Πάνο μην σε ξεγελάει η φωτό.
Εγώ πριν ένα μήνα είχα παρει δυο με 18€ ο ένας και στη φωτό είχαν πλαστικό αισθητήρα ενώ όταν τον παρέλαβα είχε μεταλλικό.
Του ρίχνεις μια αρνητική και πας στο Paypal και ζητάς μέρος των χρημάτων πίσω.
Και μη πιστέψετε αν σας πουν πως θα σας στείλουν πλαστικό, αν το κάνουν, τότε όταν παραλάβετε τον πλαστικό αισθητήρα, τους επιστρέφετε τη διαφορά και τους λέτε να σας στείλουν αίτημα να αλλάξετε την αξιολόγηση.
Απλά πράγματα
αταφερες να κανεις την αγορα?
αταφερες να κανεις την αγορα?
Ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μόνο με Money request
παράγγειλα πριν 1 μήνα και τον περιμένω από μέρα σε μέρα
Ηλεκτρικά/ηλεκτρονικά μόνο με Money request
παράγγειλα πριν 1 μήνα και τον περιμένω από μέρα σε μέρα
Πολύ σωστά. Κανεις request απο αλλο PayPal στο δικό σου και χρεώνεις κανονικά την κάρτα σου το ποσό που θες. Έπειτα απο το balance του PayPal μπορείς να αγοράσεις ότι θες. Φυσικά υπάρχουν και οι ανάλογες χρεώσεις.
gianniwpopi
23-02-16, 14:59
παιδες για αγορες απο εξω δειτε το revolut....
το εχει κανει φιλος και ψωνιζει συνεχως απο ebay...
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.