Επιστροφή στο Forum : Παρέα σε τιγράκια
Το 2ο ενυδρείο μου είναι 35lt και έχει ένα εσωτερικό Eheim 2210. Έχει ήδη μέσα 2 τιγράκια (ήταν 6, αλλά μιά άτυχη στιγμή άφησε μόνο αυτά τα δύο) και σκέφτομαι να προσθέσω και άλλα.
Πόσα θα χωρούσαν στα 35lt και τι ψάρι να βάλω για καθαριστή ?
δεν νομίζω οτι είναι καλή ιδέα τα τιγράκια σε 35lt καθότι χρειάζονται πολύ χώρο για κολύμπι...
για καθαριστή, 1 ancistrus είναι καλό...
Apostoli τα τιγρακια δεν θα χωρεσουν...ο ανσιστρους που θα γινει τεραστιος πως θα χωρεσει?
Αστερη εγω λεωνα το ξανασκεφτεις, στα 35 λιτρα βαλε τα κιλλι για αναπαραγωγη και χαρισε τα τιγρακια σου στο τσιρκο "embel riva" που ειναι στην ευκαρπια!!!!!!
Ανγκιστρους δεν χωράει, τιγράκια δεν χωράνε, θα το κάνω γλάστρα τελικά...
40x20 x 45 ύψος είναι ρε παιδιά, τι να βάλω τελικά μέσα ? 3-4 οτο και ένα κοπάδι 7-8 μικρά τέτρα καλά είναι?
Τα τιγράκια χαρίζονται. Όποιος θέλει στέλνει ΠΜ.
Ανγκιστρους δεν χωράει, τιγράκια δεν χωράνε, θα το κάνω γλάστρα τελικά...
40x20 x 45 ύψος είναι ρε παιδιά, τι να βάλω τελικά μέσα ? 3-4 οτο και ένα κοπάδι 7-8 μικρά τέτρα καλά είναι?
Τα τιγράκια χαρίζονται. Όποιος θέλει στέλνει ΠΜ.
Εγω το βλεπω μια χαρα !
Μια ομαδούλα τέτρας και 2 κορυντόρας (κατά προτίμηση μικρά, όχι C. aeneus) θα είναι μια χαρά...
Στο κοπαδάκι με τα tetras μάλλον καταλήξαμε, τι είδος θα το αποφασίσω μέσα στο petshop, ότι κάτσει καλά στο μάτι.
Για τους καθαριστές, corydoras έχω 8 στο άλλο ενυδρείο και έλεγα να βάλω κάτι διαφορετικό. Σίγουρα δεν έχει κανένα ανγκιστρους να μένει 7-8cm? Μου λέιψανε τα πλέκο που είχα...
Λοιπόν, 6 τιγράκια σε 85 λίτρα = 0 τιγράκια. Δεν τα έβλεπα σχεδόν ποτέ, όλο κρυμένα πίσω και κάτω από τα φυτά ήτανε. Οι φίλοι μου λέγανε τα έδιωξες τα ψάρια, μόνο φυτά άφησες?
Μόλις έβαλα τα 2 του Πρύτανη μέσα, έγινε θαύμα... Τέτοιο μπούγιο να σουλατσάρει όλη την ώρα πέρα δώθε δεν είχα ξαναδεί. Περίμενα τα καινούργια να αρπάξουν μερικές καρπαζιές, αλλά τίποτα, κατευθείαν γίναν κοπάδι σαν κοκκινομούρες, όλα μαζί συνέχεια πάνε, γέμισε ό τόπος τιγράκια πλέον... :)
Thanx Νίκο...
Τι τιγρακια σου δωσα, αστερια.......
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.