Επιστροφή στο Forum : (white) veiltail goldfish
Μιας και βρεθηκε panda moor τοσο γρηγορα :D , ειπα να κανω κι εγω μια κινηση για λευκο veiltail που το χω και περισσοτερη καψα.
κι αφου επρηξα λιγο τον Σοκολατενιο Puma , ειπα να πρηξω κι εσας :D
ψαχνω απ το '12 , το ειχα παρατησει , αλλα κατα καιρους μου ξαναρχεται :D
Ψαχνω για λευκο , εχω calico veiltail που ετυχε και το πετυχα σε τοπικο πετ πριν κανα 2 χρονια...
Γενικα και λευκο να μην ειναι , εστω κανενας αν εχει δει veiltail σε καποιο μαγαζι..ας αρχισουμε απο καπου :p
τι λετε , παμε να το βρουμε κι αυτο ? :p:p:p:p
GzMvVLWmv1M
Καλή επιτυχία Γιάννη :D εύχομαι να βρείς .
Βρε θα κάτσετε καλά ; άντε μπράβο, ανάβετε φωτιες τώρα.
Πάλι καλα που έχω άσπρο COMET ε :)
ευχαριστω Αρτεμισια!
:D:D:D
Ασπρο comet και ασπρο common εχω (αδερφια) , VEILTAIL ΘΕΛΩ!!! :D:D:D
ChocolatePuma
31-01-16, 12:01
Έτσι και υπάρχει και είναι τόσο κοντά μου...θα γελάμε μήνες!!!:D
Δευτέρα, το πολύ Τρίτη, θα ξέρουμε
Βρηκες??
ChocolatePuma
31-01-16, 12:47
Βρηκες??
;)...υπομονή!
Λουκα , ψαχνε :D
Σακη , περιμενουμε :p
Τι διαφορα εχει απο το ασπρο common?
-------------------------
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160131/cee1dec5d9ae7aa6b9936c30458502b1.jpg
Τι διαφορα εχει απο το ασπρο common?
μεγαλη :D
ειναι fancy καταρχην (κοντοχοντρο σωμα) , με διπλη μεγαλη ουρα (μεγαλυτερη απ' ολα τα fancy)
Η ουρα του φαντασου κρεμεται σαν πεπλο..και ανεμιζει με μαγικο τροπο...ειναι κατι πολυ ομορφο
Η ουρα του φαντασου κρεμεται σαν πεπλο..και ανεμιζει με μαγικο τροπο...ειναι κατι πολυ ομορφο
Ομορφο αλλα εμποδιζει το ψαρι στην κολυμβηση.
(Το ενα εκ των δυο στο παλιο ενυδρειο (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=807500#post807500) ειναι veiltail και μπορουμε στα βιντεο να δουμε το ζορι οταν κολυμπαει. Υποτιθεται οτι οταν κυνηγαει τη θηλυκια fan tail στο τζαμι για να βγαλει αυγα, αυτα ειναι τα ... σπριντ του :D)
Αν βρισκονται και single tail χρυσοψαρα (common, comet, shubunkin) στο ενυδρειο, θα εχει πιθανοτατα προβλημα στον ανταγωνισμο κατα το ταισμα.
Τα single tail ειναι σφαιρες στο κολυμπι. Σαν να συναγωνiζεται ο Carl Lewis με τον Παγκαλο στα 100 μετρα. :)
Ισως (αν ειναι θηλυκο το veil) να εχει και προβλημα κατα την "παρενοχληση" για ζευγαρωμα απο single tail.
(Το παρατηρω σε θηλυκο fan tail που δεν εχει και τοσο μεγαλη ουρα οπως το veiltail, κατα τη διαρκεια "φλερτ" απο sarasa comet. Ευτυχως που δεν ειναι τοσο εντονο το φλερτ, γιατι το sarasa ριχνει ολο το βαρος στο κυνηγι ενος αλλου θηλυκου comet).
Καλο ειναι λοιπον κατα την αποψη μου, το ενυδρειο σε αυτην την περιπτωση να εχει μονο Fancy χρυσοψαρα.
Ομορφο αλλα εμποδιζει το ψαρι στην κολυμβηση.
(Το ενα εκ των δυο στο ενυδρειο (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=76192) ειναι veiltail)
Αν βρισκονται και single tail χρυσοψαρα (common, comet, shubunkin) στο ενυδρειο, θα εχει πιθανοτατα προβλημα στον ανταγωνισμο κατα το ταισμα.
Ναι ισχυει αυτο,καθως επισης εχω ακουσει οτι βγαζουνε και μυκητες λογω του οτι ακουμπα η ουρα και κατω συνεχως...(δεν ξερω βεβαια αν ισχυει αυτο)
Ναι ισχυει αυτο,καθως επισης εχω ακουσει οτι βγαζουνε και μυκητες λογω του οτι ακουμπα η ουρα και κατω συνεχως...(δεν ξερω βεβαια αν ισχυει αυτο)
Αν ειναι καθαρος ο βυθος δεν υπαρχει θεμα.
Το θεμα που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι οσο μεγαλωνει το ψαρι και η ουρα γινεται τεραστια, εχω την αισθηση οτι σαν να το βαραινει και το κουραζει περισσοτερο.
Αν ειναι καθαρος ο βυθος δεν υπαρχει θεμα.
Το θεμα που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι οσο μεγαλωνει το ψαρι και η ουρα γινεται τεραστια, εχω την αισθηση οτι σαν να το βαραινει και το κουραζει περισσοτερο.
αυτο δεν το γνωριζω να πω την αληθεια...
Με λιγα λογια, τα ψαρια αυτα θελουν λιγο προσοχη παραπανω γενικως.
Π.χ. να αποφευγουμε να τα βαζουμε με single tail μαζι, να εχουμε καθαρο βυθο, να μην υπαρχουν αιχμηρα κλαδια και πετρες που "αγκυλωνουν" στο ενυδρειο, να μη τα ταιζουμε με επιπλεουσα τροφη, να κανουμε καμια προσευχη να μην εχουν εκ γεννετης προβληματικη μεμβρανη (swim bladder) (γιατι οσο μεγαλωνουν ηλικιακα, το προβλημα μεγεθύνεται) κλπ
Λογικο
παραυτα σπυρο ομολογω πανω σε αυτο που λες με τα κομμον και κομετ και ολα μαζι στο ενυδρειο...οτι ναι μεν ισχυει αλλα δεν ειναι οτι και δεν τρωνε και τα φανσυ...στην δικη μου περιπτωση παντα μιλαω...
Ο μονος που μπορω να πω οτι ειναι στον κοσμο του αλλα και αυτος τρωει στο τελος ειναι το black moor
εμενα παλι τα black moor γιατι τρωνα σα πιρανχας??
Σωστα αυτα που λεει ο Σπυρος ,προσωπικα το προοριζω σε ενυδρειο μονο με fancy..
Το εχω ομως και σε ενυδρειο με ψαρια με μονη ουρα , χωρις προβλημα ,διατροφης κλπ.
Παντως αληθεια ειναι πως αν βγει θυληκο και υπαρχουν μονοουρα ,θα ειναι δυσκολα τα πραγματα στην αναπαραγωγικη περιοδο.
Αυτο που εχω ειναι αρσενικο.
Δεν ειπα οτι δεν τρωνε. Σιγα μη δεν τρωγαν :)
Ειπα εχουν μειονεκτημα στη διεκδίκηση της τροφης.
Υπο ορισμενες συνθηκες μπορει να μη τρεφονται ισαξια.
Πχ εχετε κατσει να παρατηρησετε ποσο τη τροφη καταναλωνει το καθε ψαρι σας απο αυτη που ριχνετε και αν ειναι ισοποση αναμεσα σε ολα τα ψαρια για το βαρος του καθενος?
Οχι τιποτα επιστημονικα. Με το ματι, στο περιπου.
ChocolatePuma
31-01-16, 16:36
εμενα παλι τα black moor γιατι τρωνα σα πιρανχας??
Με τι αλλα ειδη το έχεις?
Πχ εχετε κατσει να παρατηρησετε ποσο τη τροφη καταναλωνει το καθε ψαρι σας απο αυτη που ριχνετε και αν ειναι ισοποση αναμεσα σε ολα τα ψαρια για το βαρος του καθενος?
Οχι τιποτα επιστημονικα. Με το ματι στο περιπου.
Ναι αμε..καθε φορα..
Οχι δεν ειναι ισοποσα αλλα και τα 2 ειδη στο τελος σταματανε να τρωνε :-)
Παντα για μενα μιλαω ομως...
Για αυτο εριχνα και γενναια ποσοτητα..
Υπο ορισμενες συνθηκες μπορει να μη τρεφονται οσο θα επρεπε.
Εμένα Σπύρο το shubunkin τρώει και το φαί των άλλων .... και έχω μόνο ένα funky και αυτό δώρο μου το κάνανε ;)
20 ,flakes το comon , 5 το veiltail :D
Αν υπαρχει σωστη ποσοτητα και συχνοτητα ,ολα θα φανε καλα.
Προσωπικα καποιες φορες ταιζω και ξεχωριστα καποια ψαρια ( στο στομα)
ChocolatePuma
31-01-16, 16:42
Εμένα Σπύρο το shubunkin τρώει και το φαί των άλλων .... και έχω μόνο ένα funky και αυτό δώρο μου το κάνανε ;)
...:p
...:p
:p fancy ok ???
Ευτυχώς που δεν έχει κανένας μας bubble eye τουλάχιστον ....
Με τι αλλα ειδη το έχεις?
με sarasa & shubukin
ChocolatePuma
31-01-16, 16:53
:p fancy ok ???
Ευτυχώς που δεν έχει κανένας μας bubble eye τουλάχιστον ....
Ποιος σου ειπε οτι δεν εχει κανεις??? :D
Ποιος σου ειπε οτι δεν εχει κανεις??? :D
Aληθεια τώρα έχεις αυτό το άσχημο , παραμορφωμένο πλάσμα ???
ChocolatePuma
31-01-16, 16:56
Aληθεια τώρα έχεις αυτό το άσχημο , παραμορφωμένο πλάσμα ???
Κατεληξε σε μενα, αντί να βρεθει στα σκουπίδια :D
Παραμορφωμένο όντως, αξιαγάπητο παρόλα αυτα ;)
Εβαλα φωτο στο προηγουμενο ποστ
Κατεληξε σε μενα, αντί να βρεθει στα σκουπίδια :D
Παραμορφωμένο όντως, αξιαγάπητο παρόλα αυτα ;)
Ειναι με άλλα χρυσόψαρα μαζί και δεν έχει πρόβλημα ??? Εντάξει κανένα ζώο δεν είναι για τα σκουπίδια και εγώ το ίδιο θα έκανα με εσένα , αλλά δεν θα το αγόραζα απο την αρχή . omg τωρα το είδα .... εεε αυτο το tapatalk ...
Tυχερό ηταν την γλίτωσε με σένα :)
Ναι αμε..καθε φορα..
20 ,flakes το comon , 5 το veiltail :grin:
Προσωπικα καποιες φορες ταιζω και ξεχωριστα καποια ψαρια ( στο στομα)Εδω λοιπον καταληγουμε παλι σε αυτο που εγραψα πιο πανω
"Με λιγα λογια, τα ψαρια αυτα θελουν λιγο προσοχη παραπανω γενικως."
Μερικες φορες, χρειαζεται να κανουμε το κατι παραπανω, γιατι οκ μπορει το ταισμα με το χερι μεμονωμενα να ειναι και διασκεδαστικο, αλλα το να ριχνουμε παραπανω τροφη για να ειμαστε σιγουροι οτι θα φανε ολα καλα, δεν περναει χωρις τις συνεπειες του, οι οποιες ειναι μεγαλυτερη ρυπανση στο νερο, συνεπως περισσοτερες ή μεγαλυτερες αλλαγες νερου κλπ.
Και μη ξεχναμε οτι μιλαμε γενικα. Δλδ τι γινεται συνηθως και τι γινεται βαση λογικης.
Δεν συμβαινει σε ολα τα ενυδρεια το ιδιο πραγμα.
Καθε ενυδρειο εχει τις ιδιαιτεροτητες του, με πιο βασικη ιδιαιτεροτητα .... τον ιδιοκτητη του :)
ChocolatePuma
31-01-16, 17:25
Ειναι με άλλα χρυσόψαρα μαζί και δεν έχει πρόβλημα ??? Εντάξει κανένα ζώο δεν είναι για τα σκουπίδια και εγώ το ίδιο θα έκανα με εσένα , αλλά δεν θα το αγόραζα απο την αρχή . omg τωρα το είδα .... εεε αυτο το tapatalk ...
Tυχερό ηταν την γλίτωσε με σένα :)
To θέμα είναι να καταφέρω να τα πάω σε 400λιτρο ;)
Τετοια να ακουω και παρτε μου την ψυχη. :):):)
Χωρο να εχεις να το στησεις και ολα τα αλλα θα τα βρουμε ολοι μαζι εδω (για να γλυτωσεις και καμποσα εξοδα)
Μια χαρά θα τα καταφέρεις , θέληση να υπάρχει :D:D
ChocolatePuma
31-01-16, 17:29
Σπύρο όσο βαρύ κι αν ακουστεί, τα χρυσόψαρα τα έχω ερωτευτεί!
Και ναι, ψαχνω για 400-500 λιτρα, μονο για αυτα
Πες το στόχο, πες το σκοπο, μακαρι αυτά που πρωτοαγόρασα να είναι μαζί μου τα επόμενα 30 χρόνια
Σπύρο όσο βαρύ κι αν ακουστεί, τα χρυσόψαρα τα έχω ερωτευτεί!
Και ναι, ψαχνω για 400-500 λιτρα, μονο για αυτα
Πες το στόχο, πες το σκοπο, μακαρι αυτά που πρωτοαγόρασα να είναι μαζί μου τα επόμενα 30 χρόνια
Συν-αρρωστος κι εσυ :D
ChocolatePuma
31-01-16, 17:31
Χωρο να εχεις να το στησεις και ολα τα αλλα θα τα βρουμε ολοι μαζι εδω (για να γλυτωσεις και καμποσα εξοδα)
Χώρο πλέον έχω
Το ενυδρείο που τρέχει στο μπαλκόνι θα καταργηθεί και τα ψαρια θα μπουνε σε εσωτερικό χώρο, σε πολλα περισσοτερα λιτρα
Η βοήθεια που θα χρειαστώ είναι δεδομένη
Οταν θα ερθει η στιγμή, θα μιλήσουμε όλοι οι χρυσοψαράδες εντός Αττικής :D
Και εγω ετσι σκεφτομαι σακη...μονο που αγχωνομαι για την μελλοντικη μετακομιση...
Και εγω ετσι σκεφτομαι σακη...μονο που αγχωνομαι για την μελλοντικη μετακομιση...
Μην αγχωνεσαι. Ολα γινονται.
Σπυρο , εννοειται θελουν προσοχη.. Ειδικα ορισμενες ποικιλιες..
Για μενα ορισμενα fancy ειναι απο τα πιο δυσκολα ψαρια γλυκου νερου.
Σακη κουκλι ειναι το μαυροματικο σου , να σου ζησει!
Υ.Γ. Και σε γυαλες ζουν βρε... Ακου εκει 400-500 λιτρα! :smt110:smt110:smt110
Εμενα ρε παιδια γτ μου αρεσουν τα common και τα commet? Ολα τα αλλα μου φαινονται πολυ περιεργα!!!http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160131/f3338f183a18f75b801d712bf63dfb99.jpg
Γουστα ειναι αυτα..
Ειναι πιο νορμαλ ψαρια ειναι η αληθεια.
Το καθενα εχει την γλυκα του ;)
Γουστα ειναι αυτα :-)
Γουστα ειναι αυτα..
Ειναι πιο νορμαλ ψαρια ειναι η αληθεια.
Το καθενα εχει την γλυκα του ;)
Αυτο που με εντυπωσιαζει ειναι η κινηση τους σε ολα τα μηκη και πλατη!!! Ποια αλλα ψαρακια το κανουν αυτο??
Σε μενα?και τα 2 ειδη σε ολα και μηκος και πλατος και υψος :-)
Σε μενα?και τα 2 ειδη σε ολα και μηκος και πλατος και υψος :-)
Εχεις και φυτα μεσα?
Εχεις και φυτα μεσα?
Οχι ακομα
Οχι ακομα
Σκεφτεσαι να βαλεις? Θα αντεξουν? Γενικα ειναι λιγο ατσουμπαλα τα ψαρακια αυτο βλεπω
Ποια ψαρακια εννοεις??ναι θα βαλω...ανουμπιες τζαβα φερν και κατι γρηγορο για να τους προσφερω μια ομορφη σαλατουλα...
Ποια ψαρακια εννοεις??ναι θα βαλω...ανουμπιες τζαβα φερν και κατι γρηγορο για να τους προσφερω μια ομορφη σαλατουλα...
Για τα χρυσοψαρακια λεω!! Ειναι λιγο ατσουμπαλα!!
Τα φανσυ ναι ειναι με τον τροπο τους...τα κομον κτλ δεν ειναι
Πως τα ξεχωριζεις αρσενικα με θυληκα?
Πως τα ξεχωριζεις αρσενικα με θυληκα?
Εγω προσωπικα εκανα επαληθευση..το ποιο κυνηγαει ποιο...αλλα αυτο βασιζομενος σε κατι μπιμπικακια που εχουν στα μαγουλα τους
Τα αρσενικα κυνηγανε :-)
Εγω προσωπικα εκανα επαληθευση..το ποιο κυνηγαει ποιο...αλλα αυτο βασιζομενος σε κατι μπιμπικακια που εχουν στα μαγουλα τους
Τα αρσενικα κυνηγανε :-)
Δλδ δν υπαρχει καποιο αλλο χαρακτηριστικο?
Υπαρχει αμε..αν πας στο κεφαλαιο χρυσοψαρα θα δεις και θα καταλαβεις :-) μπιμπικακια τα αρσενικα,περιεργο πεταγμα θα θηλυκα στην πισω τους πλευρα :-)
Οχι τιποτα επιστημονικα. Με το ματι, στο περιπου.
Ναι αμε..καθε φορα..
20 ,flakes το comon , 5 το veiltail :D
Προσωπικα καποιες φορες ταιζω και ξεχωριστα καποια ψαρια ( στο στομα)
Παιδιά από τότε που ξεκίνησα τη DIY τροφή τρώνε όλα, και να σας πω τι παρατήρησα, όταν έριχνα πελετ , πέρναγε σαν ηλεκτρική σκούπα η νταρντάνα και ο πάγκαλος και γέμιζαν το στόμα τους, η DIY τροφή που είναι πιο μεγάλα κομμάτια, μόλις βάλουν ένα κομμάτι στο στόμα τους τη μασουλάνε για αρκετή ώρα, και έτσι τρώνε όλα, και ορμάνε όλα στα μεγάλα κομμάτια, μπουκώνονται με ένα κομμάτι μόνο , και το τρίμα και τα μικρά κομματάκια που μένουν τρώει ο κολοτουμπας και το ορφανό, και ο μπόμπιρας έρχεται στην άλλη άκρη που ξέρει πως του ρίχνω φιλαράκι, δεν έχω παράπονο, φαίνεται άλλωστε, όλα είναι μια χαρά, ζωή να έχουν, το τρώνε το φαγάκι τους :)
Χώρο πλέον έχω
Το ενυδρείο που τρέχει στο μπαλκόνι θα καταργηθεί και τα ψαρια θα μπουνε σε εσωτερικό χώρο, σε πολλα περισσοτερα λιτρα
Η βοήθεια που θα χρειαστώ είναι δεδομένη
Οταν θα ερθει η στιγμή, θα μιλήσουμε όλοι οι χρυσοψαράδες εντός Αττικής :D
Αντε με το καλο Σάκη,
και εγω μια απο τα ιδια με τα χρυσόψαρα, για αυτο έφτιαξα και το ξυλινο με προδιαγραφες να αντεξει όσο ζουνε τα χρυσόψαρα :)
Κανενα νεο επι του θεματος εχουμε;
Κανενα νεο επι του θεματος εχουμε;
Γιάννη είδα εχθες μόνο common Λευκό :(
Μπα.. δεν θελω φαλαινες :D , μονο fancy θα εχει το ενυδρειο...
Εκανες βολτα στα μαγαζια;:D
Ειχε τπτ πιο σπανιο απ τα συνηθισμενα; (σε fancy)
Μπα.. δεν θελω φαλαινες :D , μονο fancy θα εχει το ενυδρειο...
Εκανες βολτα στα μαγαζια;:D
Ειχε τπτ πιο σπανιο απ τα συνηθισμενα; (σε fancy)
Βασικά τώρα που κλείνουν δρόμους δεν παίρνουν ψάρια .... ότι είχαν τίποτα ιδιαίτερο. ... τι σκέφτεσαι? να έχω το νου μου... αφού συνέχεια βόλταρω στα πετ.
Veiltail :D
Περα απ αυτο , ψαχνω και για κανενα ryukin με ιδιαιτερο χρωματισμο, κανενα οραντακι με μεγαλο wen , περιεργο χρωματισμο κλπ
Μικρα ψαρακια ομως...
Στον Ωκεανό που πέρασα μια βόλτα σήμερα να πάρω άμμο, είχε διάφορα μικρά. Πέραν των panda, είχε και telescopic eye σε calico χρωματισμούς, είχε το κολοβο χωρίς το ραχιαιο πτερυγιο και 3-4 άλλα που δεν θυμάμαι τώρα.
Δες μια μήπως τα έχουν στην σελίδα τους.
Τώρα πως θα φτάσουν στην Βέροια δεν ξέρω :-o
Thanks για την ενημερωση ;)
Telescope και ειδη χωρις ραχιαιο , δεν θελω.. Τα αποφευγω.
Εχει σελιδα το καταστημα; γιατι δεν βρισκω κατι..
Είναι αυτό που έφερε τα panda moor που βλέπαμε τις προάλλες.
Ο Ωκεανος στην Βουλιαγμένης.
Αν δεν το βρεις, την Παρασκευή που θα ξαναπάω για την άμμο, να βγάλω φωτογραφίες ότι έχει και να τις ανεβάσω να τις δεις.
Το καταλαβα , αλλα site δεν βρισκω :D
Νομίζω είναι υπό κατασκευή
Οk, then ;)
ΔΕν πρεπει να εχει veiltail και ασπρο στον ωκεανο..θα το ειχα σταμπαρει οταν πηγα την προηγουμενη εβδομαδα...
Αντε ωρε να βρουμε κανα ψαρι!! :D
Στρωνω με flakes την καραντινα του και ηδη μετραω νιτρωδη :D:D
Λοιπόν φίλε Γιάννη, έχω και καλά νέα και κακά νέα.
Κατ αρχάς αυτή είναι η σελίδα τους
www. oceanaquariums.gr
Τα κακά νέα είναι ότι δεν είχε ακόμη κάτι φοβερό από ψαράκια. Οι φωτογραφίες που έβγαλα είναι αθλιες [emoji13]
Πάμε τώρα στα καλά νέα. Την Πέμπτη θα έχουν νέα παραλαβή με πολλά ψαράκια. Θα φέρει lionhed, syunkin πως στην ευχή το λένε, ένα με μουστάκια που μοιάζει με ΚοΪ χωρίς να είναι και 3-4 άλλα που ανάθεμα κι αν τα είχα ξανακούσει.
Επίσης κάτι βασικό, μου είπε ο Νίκος που όντως ξέρει από χρυσόψαρα και φάνηκε ότι τα αγαπάει κι αυτός πολύ [emoji7], λέει ότι αν του στείλεις φωτογραφία με το ψάρι που θέλεις μπορεί να στο βρει και να στο στείλει [emoji6]
Μπορείς να μιλήσεις είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω Facebook. Έχουν παραλαβή κάθε 15 ημέρες. Γι αυτό τώρα που πήγα δεν είχε μεγάλη ποικιλία. Δεν είναι τυχαίο τελικά που είχε panda moor. Σκεφτόμουν για κάνα panda και μου λέει ότι θα έχει τρελή ποικιλία και να ξαναπάω στην νέα παραλαβή. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε αυτό. Μπράβο στα παιδιά. Αντε να δούμε.
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160212/c503b100957a1448ce468045bebea5ae.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160212/57f94f73cc882d074a105f9c97c0c38d.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160212/076b5f36878f313d82ac1925b99c3fc3.jpg
Αμα φερει και veiltail καλα θα ειναι
Ευχαριστω πολυ αδερφε που ασχοληθηκες!
Καλα ειναι τα νεα αφου φερνει ψαρια:p
Στις φωτο βλεπω rancu και telescope ,αν δεν κανω λαθος.
Ωραια, θα μιλησω μαζι του και θα δουμε.
Ευχαριστω και παλι;)
Λούκα συγκρατησου. ..... [emoji2]
Τι όμορφα και τα ranchu ......
Λούκα συγκρατησου. ..... [emoji2]
Πες του τα , πες του τα,
γιατί έχει πάρει φόρα zw
Πες του τα , πες του τα,
γιατί έχει πάρει φόρα zw
Λίμνη στο διαμέρισμα πρέπει να κάνει με τόσα ψάρια [emoji6]
Αφηστε τον βρε.. Δεν εχει πολλα:D
Σε νορμαλ πλαισια ειμαι :-)
Αμα βρω βειλταιλ μα δενν μπορω να μην το πααρω...
Αφηστε τον βρε.. Δεν εχει πολλα:D
Ναι, δεν έχει πολλά,
έχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ :D
Παρα πολυ ωραιια θελετε να πειτε κ.τακη... :-)
Παιδιά πιο χρυσόψαρο είναι αυτό που αναφέρει ο φίλος μας : ένα με μουστάκια που μοιάζει με ΚοΪ χωρίς να είναι ????
Βρε ωραία είναι , αυτό είναι αδιαμφισβήτητο, χρυσόψαρα είναι,
Αλλά όταν μεγαλώσουν (που θα μεγαλώσουν) θα αλλάζεις νερό μέρα παρά μέρα
Παιδιά πιο χρυσόψαρο είναι αυτό που αναφέρει ο φίλος μας : ένα με μουστάκια που μοιάζει με ΚοΪ χωρίς να είναι ????
Καλη ερώτηση
Δεν ξερω καποιο ειδος με μουστακια...
Καλη ερώτηση
Λετε να είναι τα pom pom ??? Aν είναι σας παρακαλωωωω θα μου πάρει κάποιος ένα ?????? Χρυσό θα τον κάνω :D:D:D:D
Ε, αυτα δεν ειναι μουστακια, ειναι ρουθουνια:D
Ε, αυτα δεν ειναι μουστακια, ειναι ρουθουνια:D
Aαααα οι Ιχθυολόγοι τα ξέρουν όλα ;) τι ξέρουμε και εμείς .... :D:D:D:D
Ουτε ειμαι ιχθυολογος , ουτε ειναι ρουθουνια..
Πλακα κανω :D
Θα του κανω μια ερωτηση για veiltail ,θα ρωτησω αν ειναι και για pom pom αν μπορει να φερει.
Ουτε ειμαι ιχθυολογος , ουτε ειναι ρουθουνια..
Πλακα κανω :D
Θα του κανω μια ερωτηση για veiltail ,θα ρωτησω αν ειναι και για pom pom αν μπορει να φερει.
Ευχαριστώ Γιάννη :D
Ευχαριστω πολυ αδερφε που ασχοληθηκες!
Καλα ειναι τα νεα αφου φερνει ψαρια:p
Στις φωτο βλεπω rancu και telescope ,αν δεν κανω λαθος.
Ωραια, θα μιλησω μαζι του και θα δουμε.
Ευχαριστω και παλι;)
Ναι αυτά είναι.
Θα φέρει νομίζω και Pearlscale, Ryukin
Pearlscale μακρυα ,τα ryukin ειναι καλη φαση,.
Αρτεμισια , καμια προτιμηση στον χρωματισμο εχεις?
Αρτεμισια , καμια προτιμηση στον χρωματισμο εχεις?
Όχι Γιάννη , απλά να μην έχει ασθένεια .... φαντάζομαι αν φερει εσυ θα το διαλέξεις , οπότε θα είμαι οκ :D:D:D
φανταζεσαι :D:D:D
θα το διαλεξω απο μακρυα... :rolleyes:
Αν φερει θα αγκαρεψουμε καποιον Αθηναιο να παει να τα δει.
φανταζεσαι :D:D:D
θα το διαλεξω απο μακρυα... :rolleyes:
Αν φερει θα αγκαρεψουμε καποιον Αθηναιο να παει να τα δει.
Oυφ ξεχάστηκα .... οτι δεν είσαι Αθήνα :smt120
Ποιόν ποιόν ???
κατσε να ερθουν και καποιος θα βρεθει...
Ο Λουκάς , μου έχει πει ότι ειναι σχεδόν κοντά στη δουλειά του, μη το δει όμως και εξαφανιστεί :D:D:D:D:D
Ναι διπλα στα γραφεια της εταιρειας ειναι...
Αν φερει Veiltail θελω και εγω ενα και μετα δεν θα παρω ξανα καποιο αλλο...τελειωσα εγω επειτα...
Γιαννη αν μιλησεις πες μου τι ειπατε...αλλα και παλι και veiltail να φερει σε μικρο μεγεθος το ξεχωριζουμε ευκολα????
Αλλα αν φερει μονο ενα...και καταφερω να το δω πριν το παρουν...το κραταω για τον φιλτατο τον Γιαννη :D
Αν φερει ενα / δυο θα το φερει για μας , αρα θα προλαβεις:D
Αν ειναι veiltail ,θα φανει..
Μακαρι να ναι μικρο , θα εχει "τραβηξει" και λιγοτερα.
Ρωτησα για veiltail και pom pom, τωρα αναμενουμε.
Το τι και ποσα θα μπορει (αν μπορει) να βρει θα το δουμε μετα
Αν φερει ενα / δυο θα το φερει για μας , αρα θα προλαβεις:D
Αν ειναι veiltail ,θα φανει..
Μακαρι να ναι μικρο , θα εχει "τραβηξει" και λιγοτερα.
Ρωτησα για veiltail και pom pom, τωρα αναμενουμε.
Το τι και ποσα θα μπορει (αν μπορει) να βρει θα το δουμε μετα
Eυχαριστώ Γιάννη :D:D
E mail του εστειλα Λουκα.. Τωρα περιμενουμε..
Κομπλε :-) παιζει να τον παρω κανα τηλ
Παρε να δουμε αν θα βγαλουμε ακρη:D
Εχω νεοτερα...οποιος ενδιαφερεται για βειλταιλ ας μου στειλει ενα πμ να ξερω και εγω αν υπαρχουν ενδιαφερομενοι
Οχι!!!εμεις οι δυο ειμαστε οι σιγουροι :-)
Ενημερώστε και εμένα παρακαλώ.
Ναι βρε πλακα κανω:p
Λουκα γραψε εδω , οσοι εκδηλωσουν ενδιαφερον ας το πουν και βλεπουμε..
Σωκρατη ,χρωματα και μεγεθοι δεν ξερουμε ..
Θα δουμε τι ενημερωση θα υπαρξει τις επομενες μερες..
Και μιλαμε.
Προς το παρον ξερουμε οτι μπορει να μας φερει
Για να ειμαι ακριβης στις πληροφοριες μου..
Ο εμπορος εχει εναν προμηθευτη απο σιγκαπουρη..
Του εδειξα φωτο για το τι θελω εγω και γιαννης και θα στειλει φωτο στον προμηθευτη..το θεμα ειναι οτι λογικα θα παιξουν ποσοτητες οποτε για να φερει πρεπει να υπαρξει καποια ζητηση...αυτα...
Λουκα , πες του να σου πει και τιμη πριν φερει, αν φερει..
Δεν εχω σκοπο να δωσω και μια περιουσια..
Να ξερουμε..
Και πες του να δει τα mail του , με εχει γραψει:rolleyes:
Ναι αμε θα ρωτησω...τα ειδε μπροστα μου αλλα δεν βρηκε κατι :-(
Σήμερα που ήμουν εκει το μεσημέρι του το θυμισα λιγακι το θέμα.
Α είστε ομάδα μου λέει έ και γελαγε.
Είπε ότι θα κοιτάξει να φέρει ,ίσως να έχει στην παραλαβή της επομενης Πέμπτης-Παρασκευης.
Ναι μου ειπε να τον παρω την τριτη και θα ξερει...παλι καλα που του το θυμησες
Κοίτα ,τώρα που πήγα κι εγώ και βλέπει ότι υπάρχει ενδιαφέρον και είμαστε καμποσοι, είναι πιο εύκολο γι αυτόν να ασχοληθεί να φέρει. Για ένα άτομο όπως και να χει είναι πιο δύσκολο.
Για να δούμε.
Υπομονη μεχρι την Πεμπτη λοιπον , αλλιως ετοιμος ειμαι την καραντινα να την κανω γαριδαδικο!
Λοιπόν φίλε Γιάννη, έχω και καλά νέα και κακά νέα.
Κατ αρχάς αυτή είναι η σελίδα τους
www. oceanaquariums.gr
Τα κακά νέα είναι ότι δεν είχε ακόμη κάτι φοβερό από ψαράκια. Οι φωτογραφίες που έβγαλα είναι αθλιες [emoji13]
Πάμε τώρα στα καλά νέα. Την Πέμπτη θα έχουν νέα παραλαβή με πολλά ψαράκια. Θα φέρει lionhed, syunkin πως στην ευχή το λένε, ένα με μουστάκια που μοιάζει με ΚοΪ χωρίς να είναι και 3-4 άλλα που ανάθεμα κι αν τα είχα ξανακούσει.
Επίσης κάτι βασικό, μου είπε ο Νίκος που όντως ξέρει από χρυσόψαρα και φάνηκε ότι τα αγαπάει κι αυτός πολύ [emoji7], λέει ότι αν του στείλεις φωτογραφία με το ψάρι που θέλεις μπορεί να στο βρει και να στο στείλει [emoji6]
Μπορείς να μιλήσεις είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω Facebook. Έχουν παραλαβή κάθε 15 ημέρες. Γι αυτό τώρα που πήγα δεν είχε μεγάλη ποικιλία. Δεν είναι τυχαίο τελικά που είχε panda moor. Σκεφτόμουν για κάνα panda και μου λέει ότι θα έχει τρελή ποικιλία και να ξαναπάω στην νέα παραλαβή. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε αυτό. Μπράβο στα παιδιά. Αντε να δούμε. ]
Ποιο ειναι αυτο με τα μουστακια κ.δν ειναι.κοι?
Ποιο ειναι αυτο με τα μουστακια κ.δν ειναι.κοι?
Την ίδια απορία είχα κι εγώ , αλλά δεν έφερε κάτι άλλο τέτοιο τελικά ,οπότε με την απορία θα μείνουμε.
Ασε που μάλλον κοϊ θα ήταν ,αλλά τέλος πάντων.
Το επόμενο Σάββατο που θα ξαναπαω θα δω τι έχουν παραλάβει.
Δες και ρωτατον και για τα μιστακοφορα :-P
αν ειναι κοι θελω ...αν ειναι μπαρμπουνια παλι θελω :-P
Δες και ρωτατον και για τα μιστακοφορα :-P
αν ειναι κοι θελω ...αν ειναι μπαρμπουνια παλι θελω :-P
Κοϊ λευκά είχε πάντως.
Αυριο θα μαθω τι παιζει..
Πηρα κανα 2 τηλ αλλα τελικα δεν εβγαλα ακρη ακομα για ο υπευθυνος εχει ενα θεματακι με την μεση του με αποτελεσμα οι υπολοιποι να μην ξερουν λεπτομερειες οσον αφορα την παραγγελια χρυσοψαρων και κυριως Βειλτειλ οποτε αναμενουμε
Ο υπεύθυνος για τα ψάρια ποιος είναι ?? Θέλω να πάρω ένα τηλ για κοι!!
Και σύντομα μπορεί να πάρω κάποια kohaku :D:D
Πανεμορφα ψαρια συνονοματε.
Με το καλο!:D
Απο οτι ενημερωθηκα και αν ενημερωθηκα σωστα..ουτε σε αυτην την παραγγελια της παρασκευης θα εχει βειλτειλ..κριμα...
Εμπρος καλο μου γαριδαδικο!:D:D
Ενταξει.. Αν βρει καποια στιγμη, θα φερει..
Δεν μιλησα με τον γιωργο...για αυτο κραταω μια επιφυλαξη...δεν ειχα και περαιτέρω πληροφοριες... :-(
Εγώ πάντως το Σάββατο που πήγα δεν είχε φέρει.
Άρα πάμε για την επόμενη και αν.
Ενημερωθηκα...αν ειναι ετσι οπως τα λεει και δεν εχουμε καποιο απροοπτο...15-20 μερες..μεσα απριλιου αυτα :-)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.