Επιστροφή στο Forum : shubukin νωχελικό..
Οπως λεει και ο τιτλος...
το ενα το ψαρακι μου εδω και λιγες μερες ειναι νωχελικό, ειναι ολο κοντα στην επιφάνεια, αναπνέει λιγο πιο εντονα απο τα αλλα νομιζω, και εδω και 2 μερες ενω δεν εχει ορεξη για φαγητο ( δεν το εχω δει να τρωει και δεν δινει σημασία στην τροφή ) εχει πρηστεί η κοιλιά του (σημερα ακομη πιο πολυ ) και ο πρωκτός σαν να ειναι πρησμένος.....
πιθανολογώ να εχει δυσκοιλιότητα...
καμία ιδεα???
ολα τα αλλα ειναι μια χαρα, τα εκανα και θεραπεία για παράσιτα και αυτο που ξυνόταν σαν τρελα σαν να έστρωσε
Έχεις καμιά καραντίνα να το βάλεις ;
Για να μείνει νηστικό και να βάλεις και αλατι
Έχεις καμιά καραντίνα να το βάλεις ;
Για να μείνει νηστικό και να βάλεις και αλατι
εχω ενα αλλα κανω αρτεμια...
μετα εχω ενα 20λ απο ikea
βάλτο στο 20αρι, και θα του αλλάζεις νερό καθε μερα. Στα 20 λίτρα βάλε 60 γραμαρια αλατι και μη ταισεις, και σβηστα τα φωτα. Το αλατι θα το βγάλουμε σιγα σιγα ε, και στις αλλαγες θα βάζεις το αναλογο αλατι
2-3 ημερες νηστικό και καμια εβδομάδα με αλατι και βλεπουμε
ποια ειναι ειπαμε η αναλογια σε αλατι ξανα????
γενικα οχι για τα 20 λιτρα
30 γρ/10 λιτρα για θεραπεια μεχρι 1 μηνα
8 ώρες μετά φαίνεται λίγο πιο ζωηρό αλλά όπως είδα ακόμη δεν ενεργηθηκε καθόλου. Το πρηξιμο παραμένει..... Αλλά είναι νωρίς ακομη
Αν ειναι απο δυσκοιλιοτητα το πρηξιμο κλπ, κοιτα για epsom salt σε καραντινα, οχι αλατι.
.δεν ξέρω αν το πρηξιμο οφείλεται σε φαγητό κ δυσκοιλιοτητα. Τις τελευταίες μέρες δεν έτρωγε κ ήταν νωχελικο. Το πρηξιμο εμφανίστηκε εδώ κ 2 μερες
αν δεν εβαλες epsom salt , δοκιμασε να δωσεις αρακα (ελαφρως βρασμενο/ζεματισμενο , χωρις φλουδα).
αν δεν τρωει , οπωσδηποτε epsom.
αν δεν εβαλες epsom salt , δοκιμασε να δωσεις αρακα (ελαφρως βρασμενο/ζεματισμενο , χωρις φλουδα).
αν δεν τρωει , οπωσδηποτε epsom.
εδω και μερες δεν εχει ορεξη για φαγητο....δεν εχει φαει τιποτα.
σημερα εβγαλε πολυ λιγο διαφανο ασπρο
epson που θα βρω?? ειναι κατι κοινο??? απο χθες ειναι στην καραντινα με αλατι 100% φυσικο και λιγο esha 2000 που εβαλα.... μια σταγονα μπας και βοηθησει
προοδος καθολου θα ελεγα
εχει ο Ιγνατιος , μπορεις να βρεις και σε φαρμακεια..
Ζητα να σου φερει το φαρμακειο σου απο την syndesmos, Θειικο μαγνησιο επταένυδρο (ή αλλιως επταϋδρικό) της CHEMCO. Food grade. Ειναι σε συσκευασια ενος κιλου σε κουβαδακι (7 εως 10ε). Τhe best.
http://www.syndesmossa.com/product_select.php?pl=1&pc2=016236&pc5=77&pc4=&pc3=
http://www.familypharmacy.gr/chemco-theiko-magnisio-powder-1000gr
Ρε παιδιά χωρίς να θέλω να σπάω καρύδια.... έχει τόσο πολύ διαφορά με το άλλο κοινό αλάτι? Βρήκα σε ένα φαρμακείο με 10€
Αν κάνει τόσο δουλειά να το πάρω.... αν το κοινό κάνει την ίδια δουλειά σε περισσότερες μέρες να περιμένω λιγο
Κλεόβουλος
21-01-16, 18:31
Σταύρο άλλο το αλάτι (χλωριούχο νάτριο NaCl) και άλλο τα epsom (επταϋδρικό Θειικό Μαγνήσιο MgSO4*7H2O) ;)
Οκ.... Θα πάρω να έχω για την επόμενη θεραπεία... αχρείαστο να είναι.
Το ψαράκι δυστυχώς δεν τα κατάφερε
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.