Επιστροφή στο Forum : Μόνιμο πρόβλημα με τα π.μ.
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 08:34
Οπως λέει κι ο τίτλος έχω πρόβλημα με τα π.μ. για παράδειγμα σήμερα προσπαθώντα να απαντήσω σε ένα, έχω βαρεθεί να το στέλνω γιατί μετά το φόρουμ λέει ότι έχω 0 απεσταλμένα οπότε δεν ξέρω αν έχει πάει το μήνυμά μου, υπάρχει δηλαδή περίπτωση ο παραλήπτης και να διαβάσει 6 φορές την ίδια απάντηση ή να μην του έχει πάει καθόλου. Δεν έχω καθόλου ενημέρωση αν ήταν επιτυχής η απάντηση κι αυτό μου συμβαίνει 8 στις 10 φορές, ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Εχω κλείσει τον περιηγητή κι έχω κάνει άπειρες επανεκκινήσεις ακόμα και του υπολογιστή μπαίνω στα π.μ. στα απεσταλμένα και συνεχίζει να λέει 0, τι γίνεται;. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Περιεργο μου φαινεται, για να κανουμε ενα test.
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 08:43
Σου απάντησα αλλά συνεχίζει να μου λέει 0 απεσταλμένα και φυσικά δεν μπορώ να δω την απάντησή μου.
Τα παιρνω κανονικα, αλλα για αυτο με τα απεσταλμενα, δεν ξερω τι συμβαινει. Για να το αναφερω στους πληροφορικαριους του φορουμ, γιατι προσωπικα δεν το εχω.
Το εκανε παλιοτερα ή ξαφνικα το παρατηρησες?
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 08:46
Σου έστειλα και ξεχωριστό, τίποτα επιμένει επισυνάπτω σχετική φωτό, σήμερα έχω στείλει 10 μηνύματα. Τα 6 που λέει είναι τα εισερχόμενα. Μου το κάνει κατά καιρούς, αυτό που λέω στην αρχή, 8 στις 10 που θα στείλω γίνεται αυτό το πράγμα, χρησιμοποιώ google chrome. Αρα να υποθέσω ο σημερινός παραλήπτης έχει πάρει 6 φορές το ίδιο μήνυμα, θα με βρίζει που του γεμίζω το φάκελο χχααχαχαχαχαχαχαχαχ. Να σημειώσω επίσης πως είμαι γραμμένος σε 4 φόρουμ, πουθενά δεν έχω αυτό το πρόβλημα παρά μόνο εδώ. Σίγουρα το έχουν κι άλλοι γιατί μου έχει τύχει να πάρω το ίδιο μήνυμα 2 ή 3 φορές σαν παραλήπτης όπως επίσης έχει τύχει αρκετές φορές να παίρνω μηνύματα απαντήσεις χωρίς απάντηση παρά μόνο της παράθεσης.
Πηγαινε πινακας ελεγχου -επεξεργασια επιλογων.
Στα μηνυματα & ειδοποιησεις εχεις κλικαρισμενο το "save a copy of sent messages"? Τερμα κατω στα προσωπικα μηνυματα ειναι.
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 08:54
Οχι δεν είναι τικαρισμένο, αυτό φταίει;
Υ.Γ. Αυτό ήταν, είσαι Θεός σ ευχαριστώ, αλλά γιατί άλλες φορές μου τα έβγαζε τα απεσταλμένα και τα έβλεπα κανονικά χωρίς να πειράζω ή να έχω γνώση της ύπαρξης αυτής της ρύθμισης;
Αυτο δεν το ξερω. Αφου λυθηκε, ομως, ενταξει. Αν θυμαμαι καλα δε την εχει default την επιλογη.
ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 09:11
Οπως και να χει σ ευχαριστώ, δεν το κατέχω και πολύ με αυτά τα κόλπα κι η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάει ποτέ σ αυτό το μενού να το ψάξω.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.