Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μόνιμο πρόβλημα με τα π.μ.


ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 08:34
Οπως λέει κι ο τίτλος έχω πρόβλημα με τα π.μ. για παράδειγμα σήμερα προσπαθώντα να απαντήσω σε ένα, έχω βαρεθεί να το στέλνω γιατί μετά το φόρουμ λέει ότι έχω 0 απεσταλμένα οπότε δεν ξέρω αν έχει πάει το μήνυμά μου, υπάρχει δηλαδή περίπτωση ο παραλήπτης και να διαβάσει 6 φορές την ίδια απάντηση ή να μην του έχει πάει καθόλου. Δεν έχω καθόλου ενημέρωση αν ήταν επιτυχής η απάντηση κι αυτό μου συμβαίνει 8 στις 10 φορές, ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει; Εχω κλείσει τον περιηγητή κι έχω κάνει άπειρες επανεκκινήσεις ακόμα και του υπολογιστή μπαίνω στα π.μ. στα απεσταλμένα και συνεχίζει να λέει 0, τι γίνεται;. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

nazgul
20-12-15, 08:41
Περιεργο μου φαινεται, για να κανουμε ενα test.

ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 08:43
Σου απάντησα αλλά συνεχίζει να μου λέει 0 απεσταλμένα και φυσικά δεν μπορώ να δω την απάντησή μου.

nazgul
20-12-15, 08:46
Τα παιρνω κανονικα, αλλα για αυτο με τα απεσταλμενα, δεν ξερω τι συμβαινει. Για να το αναφερω στους πληροφορικαριους του φορουμ, γιατι προσωπικα δεν το εχω.

Το εκανε παλιοτερα ή ξαφνικα το παρατηρησες?

ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 08:46
Σου έστειλα και ξεχωριστό, τίποτα επιμένει επισυνάπτω σχετική φωτό, σήμερα έχω στείλει 10 μηνύματα. Τα 6 που λέει είναι τα εισερχόμενα. Μου το κάνει κατά καιρούς, αυτό που λέω στην αρχή, 8 στις 10 που θα στείλω γίνεται αυτό το πράγμα, χρησιμοποιώ google chrome. Αρα να υποθέσω ο σημερινός παραλήπτης έχει πάρει 6 φορές το ίδιο μήνυμα, θα με βρίζει που του γεμίζω το φάκελο χχααχαχαχαχαχαχαχαχ. Να σημειώσω επίσης πως είμαι γραμμένος σε 4 φόρουμ, πουθενά δεν έχω αυτό το πρόβλημα παρά μόνο εδώ. Σίγουρα το έχουν κι άλλοι γιατί μου έχει τύχει να πάρω το ίδιο μήνυμα 2 ή 3 φορές σαν παραλήπτης όπως επίσης έχει τύχει αρκετές φορές να παίρνω μηνύματα απαντήσεις χωρίς απάντηση παρά μόνο της παράθεσης.

nazgul
20-12-15, 08:51
Πηγαινε πινακας ελεγχου -επεξεργασια επιλογων.

Στα μηνυματα & ειδοποιησεις εχεις κλικαρισμενο το "save a copy of sent messages"? Τερμα κατω στα προσωπικα μηνυματα ειναι.

ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 08:54
Οχι δεν είναι τικαρισμένο, αυτό φταίει;

Υ.Γ. Αυτό ήταν, είσαι Θεός σ ευχαριστώ, αλλά γιατί άλλες φορές μου τα έβγαζε τα απεσταλμένα και τα έβλεπα κανονικά χωρίς να πειράζω ή να έχω γνώση της ύπαρξης αυτής της ρύθμισης;

nazgul
20-12-15, 09:00
Αυτο δεν το ξερω. Αφου λυθηκε, ομως, ενταξει. Αν θυμαμαι καλα δε την εχει default την επιλογη.

ΚΩΣΤΑΣ ΡΟΜΠΟΤΗΣ
20-12-15, 09:11
Οπως και να χει σ ευχαριστώ, δεν το κατέχω και πολύ με αυτά τα κόλπα κι η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάει ποτέ σ αυτό το μενού να το ψάξω.