PDA

Επιστροφή στο Forum : Ελληνικά αυγά αρτέμια.


joker
19-09-05, 22:50
Βλεπωντας στο site του ΠΣΦΕ οτι πουλανε και καπια προιοντα, Grindal και daphnia (magna ή pulex? υπαρχει καμια διαφορά?διατροφική) 8α σας προτεινα να δειτε και το http://www.dadakarides-salt.gr/products13.asp που λενε οτι εχουν αυγα αρτέμια. Ισως 8α μπορουσατε να αγοραζετε καποια ποσοτητα χοντρικη και να τα πουλατε μετα σε μικροτερες ποσοστητες μεσα απο το aquarist.gr. Κανω μια προταση. Εμενα προσωπικα θα με διευκοληνε πολυ περισσοτερο να τα παραγγελνω απο εσας (ξερωντας οτι και τα χρηματα που 8α δωσω 8α πιασουν τοπο) παρα να παρακαλαω φιλους και γνωστους απο την Αθηνα να μου βρουν το ταδε το οποιο ακουνε πρωτη φορα στην ζωη τους.(Sorry για τα ορθρογραφικα.Ειμαι ο joker ο ανωρθωγραφως.)

george
20-09-05, 07:52
Βλεπωντας στο site του ΠΣΦΕ οτι πουλανε Δεν πουλανε και καπια προιοντα, Grindal και daphnia Ισως 8α μπορουσατε να αγοραζετε καποια ποσοτητα χοντρικη και να τα πουλατε Δυστηχως ο συλλογος ειναι μη κερδοσκοπικου χαρακτηρα και δεν του επιτρεπεται να κανει πωλησεις μετα σε μικροτερες ποσοστητες μεσα απο το aquarist.gr. Κανω μια προταση.

Ισως ομως αν μαζευτουν καποια ατομα να μπορεσουν να κανουν μια παραγγελια .

netblues
20-09-05, 08:17
Ειναι ευχάριστη έκπληξη οτι μια ελληνική εταιρία παράγει artemia.
Υποθέτω οτι θα την διαθέτει μαζικά σε μονάδες ιχθυοκαλιέργειας.
Το πρόβλημα είναι οτι συνηθως καλλιεργεις αρτεμιας χρειάζονται όσοι ασχολούνται με αναπαραγωγές, κατι που σημαινει οτι είναι πάρα πολύ λίγοι.
Παντως αυγά αρτέμιας σε μικρή ποσότητα έχει σίγουρα ο βιότοπος.
ΕΙναι της τροπικαλ και ειναι πολυ καλά.
Ενναλακτική λυση ειναι απο το ιντερνετ. Εχει πχ το aquarsitic.net σε καλή τιμή.

ahar
20-09-05, 10:08
Ισως ομως αν μαζευτουν καποια ατομα να μπορεσουν να κανουν μια παραγγελια .

Τους έστειλα ήδη mail με ερωτησεις για τιμες , συσκευασιες , χονδρικη - λιανικη κλπ