Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μαζί με Μονομαχίνα τι άλλο ?

aquadann
24-11-15, 21:36
έχω ένα ενυδρείο 40 λίτρων με διαστάσεις διαστάσεις 44x30x33 (γύρω στα 39 καθαρά) καθώς η στάθμη του νερού είναι κατεβασμένη, λόγω άλματος της μονομαχίνας που κάνει που και που. Το ενυδρείο είναι με καπάκι. Είναι Πλήρες φυτεμένο με μερικές κρυψώνες στα πλάγια.

Αυτό που θα ήθελα να μάθω τι μπορώ να βάλω άλλο μαζί μέσα με την μονομαχίνα. Το ξέρω ότι είμαι στα όρια αλλά θα ήθελα να βάλω το πολύ άλλο ένα ψάρι μέσα. Έκανα μια πρόχειρη έρευνα αγοράς αλλα δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλήξω κάπου. Να σημειώσω ότι η μονομαχίνα έχει βγεί λίγο ζόρικη.

Ακούω γνώμες και προτάσεις .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

alexis cosmo
24-11-15, 23:46
Κανένα σαλιγκαράκι ramshorn

aquadann
25-11-15, 00:24
Τα σαλιγκάρια θα ηθελα να τα αποφύγω.

Τάκης
25-11-15, 07:20
Μη τα φοβάσε τα σαλιγκάρια, και ειδικα τα ramshorn, μόνο καλο θα κάνουν, καθαριζουν άλγες, αποφαγια, σάπια φύλλα, και μαλακωνουν ελαφρα και το νερό

Gemomar
25-11-15, 07:53
τι φίλτρο έχεις ???

θα σου πρότεινα να βάλεις άλλες 2 μονομαχίνες ακόμα αλλά για να κάνει άλματα η μικρή σου ... δε μου αρέσει ! .... ψάχτο λίγο !

aquadann
25-11-15, 10:07
το φίλτρο που έχω είναι με έλεγχο ροής και καλύπτει μέχρι και 100 λίτρα ενυδρείο.

απο άλματα κάνει μια στο τόσο.

κάνω κανονικά αλλαγές νερού και μετρήσεις νερού με υγρά τέστ jbl και όλα είναι στα κανονικά τους νούμερα.