Επιστροφή στο Forum : Αλάτι , κάνει ???
Πήγα να πάρω αλάτι για τα ψάρια στην Λίμνη και δεν βρήκα το Τυροκομικό που μου είχαν πεί . Βρήκα αυτό κάνει ???
Αυτο έχω και εγω, μια χαρα κάνει,
και μια που μου το θύμησες να πάω να πάρω γιατι χρησιμοποίησα αρκετο στη καραντίνα με τα 2 καινούρια χρυσοψαράκια :)
Κανει. Το Χιων χωρις προσθετα ροης (καπου το γραφει λογικα) ειναι μια χαρα.
Κανει. Το Χιων χωρις προσθετα ροης (καπου το γραφει λογικα) ειναι μια χαρα.
Γράφει Μαγειρικο Χονδρό ιδανικό για το μαγείρεμα και την σαλάτα , θαλασσινο Κρυσταλλικό γι'αυτο προβληματίστηκα και δεν πήρα πολλά, δεν γράφει πουθενα χωρις προσθετα ροης...Το μόνο που έμεινε ίδιο με την παλιά συσκευασία είναι το εντελώς φυσικο.......:smt120
Γράφει Μαγειρικο Χονδρό ιδανικό για το μαγείρεμα και την σαλάτα , θαλασσινο Κρυσταλλικό γι'αυτο προβληματίστηκα και δεν πήρα πολλά, δεν γράφει πουθενα χωρις προσθετα ροης...Το μόνο που έμεινε ίδιο με την παλιά συσκευασία είναι το εντελώς φυσικο.......:smt120
Κάνειιιιιιιιιιιι,
το γράφει , "ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΚΟ"
Κανει, αυτα που εχουν προσθετα ροης το γραφουν
Εντάξει παιδιά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!! :D:D:D
Ξεκινάω να κάνω πουγκιά απο αλατι για τον καταράκτη :grin:
Κανει, όλοι αυτό βαζουμε :D
[QUOTE=tsala;900356]Κανει, όλοι αυτό βαζουμε :D[/QUO
Ευχαριστώ!!!!!! :D
Παιδιά εγώ μόνο αυτό βρήκα.... κάνει??? Δε λέει τίποτα για πρόσθετα
Παιδιά εγώ μόνο αυτό βρήκα.... κάνει??? Δε λέει τίποτα για πρόσθετα
Ναι, από όσο γράφει κάνει
Έβαλα στα 200 λιτρα 550 γραμμάρια κι ο Θεός βοηθός... Σε πόσες μέρες να αρχίσω σταδιακες αλλαγές νερού ??? 20% ανά 3 μέρες είναι καλά?
Έβαλα στα 200 λιτρα 550 γραμμάρια κι ο Θεός βοηθός... Σε πόσες μέρες να αρχίσω σταδιακες αλλαγές νερού ??? 20% ανά 3 μέρες είναι καλά?
Οταν δεις ικανοποιητική βελτίωση.
Θυμισε μου , για πιο λόγο έβαλες αλάτι ;
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.