Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για co2
Καλησπερα πριν απο λιγο καιρο
Προσθεσα co2 στο ενυδρειο
Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις φυσσαλιδες
Το εχω ρυθμισμενο 60 φυσσαλιδες το λεπτο
Η μπουκαλα ειναι 2κιλη
Ειναι φυσιολογικο να μου τελειωνει σε 15 μερες περιπου?
Το ενυδρειο ειναι 230 λιτρα μεικτα
Και ο reactor aquamedic 500
Μπα... Η δικιά μου η 5κιλη μου έβγαλε ένα χρόνο με 120/λεπτό (2 φυσαλίδες το δευτερόλεπτο) με 8 ώρες χρήση την ημέρα. Οπότε η κάπου χάνει η δεν στην γεμίζουν καλά.
εμενα η τετρακιλη σχεδον ποτε γεμισμενη τερμα απ οτι εχω προσεξει τουλαχιστον, κραταει 4-5 μηνες μαξιμουμ 6 .
με χρηση 160/s αλλα ολη μερα.... χωρις να κλεινω παροχη με μαγνητικη.
την πρωτη φορα θυμαμαι μου ειχε τυχει το ιδιο μαλλον δεν ειναι γεμισμενη καλα.
εμενα η τετρακιλη σχεδον ποτε γεμισμενη τερμα απ οτι εχω προσεξει τουλαχιστον, κραταει 4-5 μηνες μαξιμουμ 6 .
με χρηση 160/s αλλα ολη μερα.... χωρις να κλεινω παροχη με μαγνητικη.
την πρωτη φορα θυμαμαι μου ειχε τυχει το ιδιο μαλλον δεν ειναι γεμισμενη καλα.
Του ειπα του τυπα οτι δε γεμισε καλα κ μου πε οτι
Ειναι χαλασμενα τα μανομετρα οτι να ναι
Τι μπορω να κανω γιαυτο?
Την ζυγίζεις πριν το γέμισμα. Την ζυγίζεις μετά το γέμισμα. Αν δεν ειναι 2 κιλά παραπάνω (εφόσον ειναι δυκιλη) σε κλέβει. Αν ειναι κάτι άλλο τρέχει.
Την ζυγίζεις πριν το γέμισμα. Την ζυγίζεις μετά το γέμισμα. Αν δεν ειναι 2 κιλά παραπάνω (εφόσον ειναι δυκιλη) σε κλέβει. Αν ειναι κάτι άλλο τρέχει.
+1000
Τα μανόμετρα και χαλασμένα να ήταν θα έβγαζε φυσαλίδες...!
εγώ την πρώτη φορα το εριξα πανω μου γιατι ημουν "αχρηστος" και λεω θα εισεπνευσα πολυ διοξειδιο :P . κατα τα αλλα οτι σου ειπαν τα παιδια για να εισαι σιγουρος.
Θα συμφωνήσω απόλυτα,
Μετα με σαπουνονερο να κάνεις έλεγχο σε όλες τις ενώσεις , μπορεί να έχεις κάπου διαρροή
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.