Επιστροφή στο Forum : Eheim 2217 κανει θορυβο
καλησπερα ανοιξα να καθαρισω για 1η φορα το εξωτερικο μου φιλτρο
(1η φορα το εκανα,δεν το εχω ξανακανει) και 2 μερες τωρα κανει θορυβο ,κατι σαν τριξιμο.... γτ?
αυτο το εξαρτημα ειναι του φιλτρου?
Αν δεν κάνω λάθος... πρέπει να είναι η βάση από τον άξονα της προπέλας. Άνοιξε την κεφαλή και δες αν στηρίζεται το άσπρο κεραμικό σωληνάκι στις άκρες - προσοχή σπάει εύκολα!
Ενα απο τα ποδαρακια του καδου ειναι. (eheim part 7271950)
Ο θορυβος πρεπει να ειναι απο αερα που εχει εγκλωβιστει στον καδο και χτυπαει η φτερωτη.
Διαβασε αναλογα θεματα και λυσεις https://www.google.com/search?q=%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%8 2+eheim&ie=utf-8&oe=utf-8#q=%CE%B8%CE%BF%CF%81%CF%85%CE%B2%CE%BF%CF%82+ehe im+site:www.aquatek.gr
Οπως προαναφερθηκε ειναι απο τον αερα που εχει εγκλωβιστει.
Για μενα η πιο ευκολη λυση που κανω και στα δικα μου ειναι να βαζω μια αντλια στην εισοδο του φιλτρο η οποια σπρωχνει νερο μεσα στο φιλτρο και ετσι φευγει και ηβπαραμικρη φυσαλιδα αερα.
Αν ειναι απο αερα που σου λενε απλα κουνα το φιλτρο για να φυγει!!αν δ ειναι αερας προσςξε λιγο την διαταξη ολων των μερων του φιλτρου σου μηπως εβαλες κατι λαθος (αυτο ειχα κανει εγω)!!το κεραμικο της φτερωτης προσεχε το πολυ γιατι σπαει...να ακουμπαει κ στα δυο μαυρακια!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.