Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Πάμε για 2η Λίμνη !!!!

Σελίδες : [1] 2

Artemisia
29-07-15, 00:08
Εδώ και καιρό σκεφτόμουν μια Λιμνούλα με Χρυσόψαρα και ένα γεφυράκι .....:rolleyes:
Σήμερα ξεκίνησα με μεγάλο ενθουσιασμό το σκάψιμο.... Τώρα πονάει το χέρι μου .
Φυσικά με 40C ξεκίνησα αργά και με πήρε νύχτα ιδού τα αποτελέσματα .... Άντε και καλή μας αρχή !!!

pavos
29-07-15, 06:00
Μπράβο Αρτεμησία!!! κάνε όσες πιο πολλές μπορείς!!! εμείς ακόμα δεν ξεκινήσαμε. Που θα πάει θα κάνουμε

aliens-
29-07-15, 09:10
Καλή αρχή. Καλό κουράγιο.

Τάκης
29-07-15, 10:55
Αυτές είναι γυναίκες :)
Μπράβο βρε Αρτεμησία, καλή δύναμη

Anna10
29-07-15, 11:22
Μπραβο κοπελα μου, παντα τετοια ομορφα πραγματα να κανεις. :D

Artemisia
29-07-15, 12:58
Ευχαριστώ βρε παιδιά μου δίνεται δύναμη , δεν είσαστε και κοντά να βάλετε κανένα χεράκι..... :smt120
Τα σημερινά μου αποτελέσματα .... προσπαθώ να αλφαδιάσω περιμετρικά γιατι αυτή θα την κάνω με Liner και το σκάψιμο συνεχίζεται.... Τώρα σταμάτησα δεν λέει με 37c ...
Έβγαλαν και τα Κοι τον μεζέ τους απο το σκάψιμο.
Ερώτηση : Τα χρυσόψαρα σε τι θερμοκρασίες αντέχουν? Να ξέρω τι βάθος να της δώσω γιατι εδώ ο χειμώνας ειναι βαρύς...

Τάκης
29-07-15, 13:09
Να μη βάλεις Funcy χρυσόψαρα, βάλε τα γνωστα COMET/COMMON , αντέχουν όπως τα ΚΟΙ, και αν κάνεις λίγο βαθιά τη λίμνη θα είναι καλύτερα για τα ψάρια το χειμώνα, γιατί στο βυθό θα είναι πιο ψηλά η θερμοκρασία, όσο πιο βαθιά μπορείς, πάνω από 60-70 πόντους. Μη ξεχνάς πως η επιφάνεια θα παγώσει, όπως έγινε και στην άλλη λίμνη

Artemisia
29-07-15, 14:00
Είναι στενή αυτη Τάκη και θα κανω ότι μπορώ να την φτάσω τουλάχιστον 90 πόντους απο χρυσόψαρα σκέφτομαι Shubunkin και common , ακόμα είναι νωρίς ας την τελειώσω με το καλό ..... :)

pavos
29-07-15, 14:00
Ευχαριστώ βρε παιδιά μου δίνεται δύναμη , δεν είσαστε και κοντά να βάλετε κανένα χεράκι..... :smt120
Τα σημερινά μου αποτελέσματα .... προσπαθώ να αλφαδιάσω περιμετρικά γιατι αυτή θα την κάνω με Liner και το σκάψιμο συνεχίζεται.... Τώρα σταμάτησα δεν λέει με 37c ...
Έβγαλαν και τα Κοι τον μεζέ τους απο το σκάψιμο.
Ερώτηση : Τα χρυσόψαρα σε τι θερμοκρασίες αντέχουν? Να ξέρω τι βάθος να της δώσω γιατι εδώ ο χειμώνας ειναι βαρύς...
Αρτεμησία liner από που θα πάρεις ??

Τάκης
29-07-15, 14:13
Είναι στενή αυτη Τάκη και θα κανω ότι μπορώ να την φτάσω τουλάχιστον 90 πόντους απο χρυσόψαρα σκέφτομαι Shubunkin και common , ακόμα είναι νωρίς ας την τελειώσω με το καλό ..... :)

Μια χαρα είναι αυτού του είδους τα ψάρια, και οι 90 πόντοι πιστεύω πως δεν είναι άσχημα

gregkn73
29-07-15, 14:30
Εγω παντως με 60 ποντους δεν ειχα κανενα προβλημα 3 χειμωνες τωρα.....60 ειναι υπεραρκετοι ακομη και για τα μερη μας! Καλο κουραγο αφου ξεκινησες με τετοια ζεστη.

Artemisia
29-07-15, 15:06
Σταύρο Liner θα πάρω απο το Επι Γης στην Αθήνα μαζί με το προστατευτικό υπόστρωμα , θα τα παραγγείλω online .
gregkn73 (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=10641) εδώ μένεις Κομοτηνή ??? Έχεις Λίμνη με χρυσόψαρα?

Αντωνης Πατρα
29-07-15, 16:00
Αρτεμισια πολυ ωραια δουλεια, θα γινει πανεμορφη η λιμνη σου.. μπορεις να μου πεις ποσο κοστιζει περιπου το liner? Γιατι θελω να φτιαξω κι εγω μια 2η λιμνουλα σε ιδιο στυλ μεγαλυτερη ομως.

Artemisia
29-07-15, 16:13
Αντώνη καλησπέρα το λαϊνερ που θα πάρω δεν ειναι και το πιο καλό αλλά ειναι οικονομικό για Ελλάδα , στο εξωτερικό έχει κορυφαία liner EPDM αλλά το 95% δεν τα στελνουν Ελλάδα και αυτοί που τα στέλνουν παθαίνεις ΣΟΚ οταν βλέπεις τι πρέπει να πληρώσεις .... εξαρτάται λοιπόν πόσα θελεις να διαθέσεις... Σου στελνω link και αποφασίζεις ....
https://www.gardenideas.gr/index.php?route=product/category&path=256_267_268

και εδω 1 παραδειγμα που βρήκα αλλά για να σου το στείλει πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πωλητή... απο αμερική εχει πάρα πολλά αλλα ειναι και το τελωνείο ξεχωριστά......

http://www.ebay.de/itm/EPDM-TEICHFOLIE-8-x-4-NEU-/131560803999?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item1ea1a28e9f

Αντωνης Πατρα
29-07-15, 16:19
σ ευχαριστω... ελπιζω να μην σκιζεται ευκολα με τα χρονια .

gregkn73
29-07-15, 16:34
gregkn73 (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=10641) εδώ μένεις Κομοτηνή ??? Έχεις Λίμνη με χρυσόψαρα?

Ναι παραδιπλα σου. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71556

Liner για να φτιαξω το ρυακι ειχα βρει εδω τοπικα. Οταν την τελειωσεις με το καλο και θα ειναι ετοιμη για ψαρακια, αμα θες ελα να σου δοσω μερικα , παραγωγης μας[emoji3]

asteris_veria
29-07-15, 17:01
http://www.ebay.co.uk/itm/Heavy-Duty-Kingfisher-Pond-Liners-various-sizes-400-micron-flexible-easy-lay-/261928328643?var=&hash=item3cfc251dc3

απο αγγλια χωρις τελωνειο

Artemisia
29-07-15, 21:11
Γρηγόρη , πολύ ωραία η Λίμνη σου να την χαίρεσαι !!! Πές μου όμως liner που βρήκες στην Κομοτηνή ?? Γιατι εγω ρώτησα και δεν είχαν ... Στείλε μου μηνυμα αν δεν θελεις να πείς καταστημα κ.λπ.
Φυσικά και θα ρθώ να πάρω ψαράκια άν θα έχεις να μου δώσεις καλύτερα παραγωγής !!! ;) Σε ευχαριστώ !!!

Artemisia
29-07-15, 21:22
Φτάσαμε στους 50 πόντους και συνεχίζουμε ..... αυτα είναι τα ευκολα , μετα είναι τα δύσκολα :confused:

gregkn73
29-07-15, 23:49
Απο τον Δετσαριδη, στην Κοσμιου.

Artemisia
30-07-15, 00:07
Σε ευχαριστώ πολύ Γρηγόρη , θα πάω αυριο να δω :)

aliens-
30-07-15, 09:02
Πωπω... 50 εκ σε 2 μέρες? Πρέπει να έχει πάρει φωτιά το φτυάρι. Τώρα θα θέλετε 2 μέρες (το λιγότερο) ξεκούραση για να ξεπιαστείτε.

Προσωπικά θα της έδινα βάθος για 2 λόγους.
1) Τον χειμώνα όσο ποιο βαθιά είναι τόσο ποιο ζεστή θα είναι στον πυθμένα (φαινόμενο γεωθερμίας).
2) Για να κέρδιζα περισσότερα λίτρα.

Τάκης
30-07-15, 09:27
Να κάνω μια μαντεψιά τώρα ;
Σε κανα χρόνο βλέπω τις 2 λίμνες ενωμένες σε μία, ακούστε που σας λέω, με γεφυρούλα από πάνω και όλα τα καλούδια. :)
Και να πω και κάτι άλλο, δεν την κάνεις με τέτοιο τρόπο και τις ανάλογες σωληνώσεις έτσι ώστε η μιά να παίρνει νερό από την άλλη και έτσι να έχεις μόνο ένα φίλτρο και για τις 2 ;

japetus
30-07-15, 09:29
Αρτεμισία, ό,τι χρειαστείς από νούφαρα και άλλα φυτά πες μου να σου δώσω ή έλα να πάρεις, θα καθαρίσω πάλι αυτές τις μέρες γιατί κοντεύουν να με πνίξουν..

pavos
30-07-15, 09:46
Πωπω... 50 εκ σε 2 μέρες? Πρέπει να έχει πάρει φωτιά το φτυάρι. Τώρα θα θέλετε 2 μέρες (το λιγότερο) ξεκούραση για να ξεπιαστείτε.

Προσωπικά θα της έδινα βάθος για 2 λόγους.
1) Τον χειμώνα όσο ποιο βαθιά είναι τόσο ποιο ζεστή θα είναι στον πυθμένα (φαινόμενο γεωθερμίας).
2) Για να κέρδιζα περισσότερα λίτρα.

Ναι αλλά μετά θέλεις και μεγαλύτερη αντλια/φιλτρο

Τάκης
30-07-15, 10:01
Ναι αλλά μετά θέλεις και μεγαλύτερη αντλια/φιλτρο
Δεν είναι απαραίτητο, το φίλτρο και η αντλία εξαρτάται πιο πολύ από την ιχθυοφόρτιση.
Και αν είναι πολύ φυτεμένη η λίμνη ακόμα καλύτερα.
Ο Γιάννος στη Κύπρο έχει λίμνη χωρίς φίλτρο και έχει μια αντλία που δουλεύει με φωτοβολταικά και λειτουργεί μόνο την ημέρα, όσο υπάρχει ήλιος. Ο Γιώργος kgf1234 έχει λιμνούλα χωρίς φίλτρο μόνο με μία αντλία απλά να γυρίζει το νερό, και οι 2 είναι όμως βαριά φυτεμένες

Artemisia
30-07-15, 12:33
Καλημέρα σε όλους :) Σήμερα λέω δεν θα κάνω τίποτα ΠΟΝΑΩ !!!

aliens Και εγώ θέλω να της δώσουμε βάθος γι' αυτο θα πάμε μέχρι 1 μέτρο και τέλος , η άλλη είναι 1,70 με 1,80 αλλά έχει Κοι , είχα πέσει μέσα καταλάθος .... πολύ γέλιο και δεν μπορούσα να βγώ ... (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=8340)

takis_gt (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=10391) Σε αυτή θα κάνω γεφυρούλα , να τις ενώσω δεν νομίζω , θέλω να δώσω όμως μια ψευδαίσθηση επικοινωνίας . Φίλτρο έχω γι' αυτην , αντλία θα πάρω προσωρινά απο μία πισίνα που αγόρασα στον άντρα μου , γιατι όλο παράπονα είναι "Τα ψαρια έχουν 2 Πισινες και εμείς καμία" . Νερό θα βάλω απο την μεγάλη που ειναι στρωμένο και βακτηρίδια στο φίλτρο ...

Θα βάλω φούλ φυτά εννοείται , γι αυτο πάντα αφήνω σκαλιά σε διαφορετικα επίπεδα .
Άποψή μου οι λίμνες δεν έχουν καμία αξία αν δεν έχουν φυτά και αισθητικά και για τα ψάρια .... Τα Κοι παθαίνουν εγκαύματα στο ήλιο και τα φυτά κάνουν μεγάλη δουλεια και στην οξυγόνωση και στην βιολογία και στην αναπαραγωγή !!! Άσε που τα καϊμένα τα ψάρια όταν τα αγοράζουμε τα βλέπουμε σε "γυμνά" ενυδρεία τι ποιότητα ζωής???

Να ναι καλά και ο japetus (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=710) Θα την τιμήσω την προσφορά του !!! :)
-------------------------
Πρόβλημα απο εκεί που ήταν να παρω το liner παίρνω τηλ σημερα να το παραγγείλω και τι μου λένε ??? Ότι δεν έχουν και δεν πρόλαβαν να ενημερώσουν το site και μπλα μπλα μπλα και ξανα απο Σεπτέμβριο .... Νεύρα πολλά !!!!!!!!!!!
Κομοτηνή δεν έχω βρει και ο Δετσαρίδης που μου είπε ο Γρηγόρης , μου είπε ότι αυτο το λαινερ δεν κάνει για Λίμνες ..........
Ψάχνω τώρα να δώ τι θα κάνω....... όποιος ξέρει κανέναν απο Ελλάδα που να έχει λαινερ , να πουλάει , ας με ενημερώσει . Ευχαριστώ

gregkn73
30-07-15, 15:58
Κομοτηνή δεν έχω βρει και ο Δετσαρίδης που μου είπε ο Γρηγόρης , μου είπε ότι αυτο το λαινερ δεν κάνει για Λίμνες ..........

Αρτεμησια τι λινερ βρηκες στον Δετσαριδη; πριν 3 χρονια ειχε EPDM 1.2mm που οχι μονο απλα κανει, αλλα το θεωρω και υπερβολη! Το ειχε φερει βεβαια για αλλη δουλεια και ισως να μην ξαναεφερε. Τωρα τι βΡηκες εσυ; ψαξε παντως και σε μαγαζια με οικοδομικα και υλικα μονωσεων. Μην ψαχνεις σε ενυδρειακα 'η κηπου θα το βεις πανακριβα. Τα μαγαζια που σου ειπα φερνουν μεγαλα ρολα, αλλα πολλοι δεν κανουν αποστολη μικρα κομματια. Πχ κρητη που φτιαχνουν λιμνοδεξαμενες για ποtισμα, εχουν σχεδον παντου. Ψαξε και σε εμας σε μαγαζια που σου ειπα, μηπως εχουν κανενα ξεχασμενο κομματι.
Δεν είναι απαραίτητο, το φίλτρο και η αντλία εξαρτάται πιο πολύ από την ιχθυοφόρτιση.
Και αν είναι πολύ φυτεμένη η λίμνη ακόμα καλύτερα.
Ο Γιάννος στη Κύπρο έχει λίμνη χωρίς φίλτρο και έχει μια αντλία που δουλεύει με φωτοβολταικά και λειτουργεί μόνο την ημέρα, όσο υπάρχει ήλιος. Ο Γιώργος kgf1234 έχει λιμνούλα χωρίς φίλτρο μόνο με μία αντλία απλά να γυρίζει το νερό, και οι 2 είναι όμως βαριά φυτεμένες
Και ο gregkn73 και ο japetus χωρις φιλτρο ειμαστε τακη. Η λιμνη ,αν οπως εγραψες εχει πολλα φυτα, δεν χρειαζεται φιλτρο. Και μου αρεσουν οι λιμνες με πολλα φυτα! Ποτε δεν καταλαβα τι αρεσoun στον κοσμο, οι "πισινες", xωρις σχεδον καθολου φυτα ,για κοι και χρυσοψαρα, που χρειαζονται ενα καρο εξοπλισμο για na μην κρασαρουν!!!!!

Artemisia
30-07-15, 16:13
Γρηγόρη πριν 3 χρόνια μπορεί να είχε αλλα σήμερα δεν έχει.... δυστυχώς ( κριμα και τα epdm ειναι ότι καλυτερο) , μάλλον το βλέπω να παραγγέλνω απο Αγγλία γιατι στην Ελλάδα δεν ξέρουν και τι ζητάνε... να τα λέμε και αυτα ..
Απλά θα καθυστερήσω να την τελειώσω :(
Σχετικά με τα φυτά τωρα πιστευώ όπως λές και εσυ οτι αν έχεις Λίμνη χωρις φυτα ειναι σαν πισινα με ψάρια , αλλα γούστα ειναι αυτα και ο καθε ένας έχει τα δικά του .... Εδώ ήρθε μια εχθες και μου λέει καλα δεν σε πνίγει τοσο πρασινο ?? Την κοιταγα με απορεία , μου φανηκε λες και έμενα στον Αμαζόνιο ή σε καμια ζούγκλα....

Tanganyiκας
30-07-15, 19:32
Αρτεμισία με το καλό να τελειώσεις και την 2η λίμνη σου.Θα σε στεναχωρήσω αλλά για εξωτερικό είναι κλειστή η PayPal!

Τάκης
30-07-15, 19:40
Εδώ ήρθε μια εχθες και μου λέει καλα δεν σε πνίγει τοσο πρασινο ?? Την κοιταγα με απορεία , μου φανηκε λες και έμενα στον Αμαζόνιο ή σε καμια ζούγκλα....

Και εγώ κάτι τέτοια ακούω και τρελαίνομαι, ακόμα και με τη γυναίκα μου τσακώνομαι γιατί μου λέει πως την έπνιξα τη ταράτσα με τόσα φυτά.
Είμαι της πρασινάδας και εγώ :)

Artemisia
30-07-15, 20:37
Σε ευχαριστώ πολύ !! Tanganyiκας (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=9099) καλα δεν το πιστευω .... μιλαμε για την γκαντεμια έχεις δικαιο δεν έφτασα μέχρι το σημειο να πληρώσω και δεν το καταλαβα....
Θα ψάξω ακομα λιγο Ελλάδα για Εpdm που μου είπε και ο Γρηγόρης και βλέπουμε ...
Και εγώ κάτι τέτοια ακούω και τρελαίνομαι, ακόμα και με τη γυναίκα μου τσακώνομαι γιατί μου λέει πως την έπνιξα τη ταράτσα με τόσα φυτά.
Είμαι της πρασινάδας και εγώ :)

Ε ναι βρε takis_gt να έχεις αυλή ή χώρο έστω και 100 τ.μ. και να μην έχεις δεντράκια λουλούδια , κρίμα δεν είναι .....
Αν άφηνα την λίμνη χωρίς φυτά είναι και μπλε σαν πισινα θα ήταν.... η χαρά του άντρα μου δηλαδή :D

Artemisia
30-07-15, 20:46
Βάζω και μια φωτο απο την μεγάλη Λίμνη :smt041

Tanganyiκας
30-07-15, 23:38
Κάνε μια ερώτηση εδώ:http://monosimacon.blogspot.com/2014/06/epdm.html?m=1

Artemisia
31-07-15, 00:14
Κάνε μια ερώτηση εδώ:http://monosimacon.blogspot.com/2014/06/epdm.html?m=1
Σε ευχαριστώ θα πάρω τηλ . :)

pavos
31-07-15, 10:34
Ξάνθη
Αγκοπ 2541078675
Αρκουτζιδης 2541081178
Μόνο παραγγελία

Artemisia
31-07-15, 14:03
Και ναι επιτέλους βρήκα liner EPDM 1,4 mm απο Ελλάδα 13ευρώ τ.μ. !!!! Συνεχίζουμε το σκάψιμο και την Δευτέρα το παραγγέλνουμε !!!:smt041:smt041:smt041
Ευχαριστώ όλους που μου στείλατε μηνύματα και με βοηθήσατε :)
Είχα βγει για κυνήγι liner ..... Συνέχεια έχει η γέφυρα μετα την κατασκευη της Λίμνης !!!
Βάζω και μια φωτό με τα Κοι !!!:D

Tanganyiκας
31-07-15, 15:10
Μπράβο!Τελικά σε ποιόν βρήκες liner;

Artemisia
31-07-15, 16:20
Απο τον Δετσαριδη στην Κομοτηνη αλλα θα το παραγγείλει απο συνεργάτη.

Αντωνης Πατρα
31-07-15, 16:40
φτου φτου... τεραστια τα κοι σου ποσο ετων ειναι?

Artemisia
31-07-15, 17:34
Καλησπέρα Αντώνη , τα Κοι μου ειναι 9 μηνών !!! αλλα τρώνε καλά (ποιοτικά) και γεωσκώληκες που εκτρέφω εγω , επίσης έχουν πολύ χώρο γιατι η Λίμνη ειναι 7 κυβικά , καλή οξυγόνωση και πολύ αγάπη !!! :D

Artemisia
01-08-15, 13:34
Εχθές έπιασε καταιγίδα , και η Λίμνη γέμισε ....zw δεν μπορω να σκάψω.

pavos
01-08-15, 14:43
Εχθές έπιασε καταιγίδα , και η Λίμνη γέμισε ....zw δεν μπορούμε να σκάψουμε , οπότε τελειώσαμε με τα κάγκελα έμεινε το βάψιμο :)
ηρθαμε και φέραμε την καταστροφή!!!! :D:D:D

Artemisia
01-08-15, 14:53
Σταύρο αν είναι τέτοιου είδους καταστροφή να ερχόσαστε κάθε μέρα να δροσιζόμαστε .... :)
Την Λίμνη την κάνουμε και αργότερα !!!

Τάκης
01-08-15, 19:24
Η λίμνη βιάζεται να γεμίσει :)

tsala
01-08-15, 21:45
με το καλο και η 2η :smt023
κι εμεις Τακη, δεν εχουμε ουτε μια! :smt009 :D:D

Artemisia
01-08-15, 22:15
Βρε κοπελιά εσύ δεν έχεις τα φανταστικά χρυσόψαρα με τις γέννες η κάνω λάθος? Οπότε θέλετε σας δανείζω τις δικές μου :)

AntoniosR
01-08-15, 23:57
Βρε κοπελιά...... :)
:D:D:D:D:D:D:D

Artemisia
02-08-15, 10:19
:D:D:D:D:D:D:D

Αντώνη μάλλον για να γελάς τόσο ... χαζομάρα θα έκανα:confused: tsala συγνώμη!!

tsala
02-08-15, 11:33
Βρε κοπελιά εσύ δεν έχεις τα φανταστικά χρυσόψαρα με τις γέννες η κάνω λάθος? Οπότε θέλετε σας δανείζω τις δικές μου :)

μας βγηκε το ονομα :rolleyes: , πρεπει να αλλαξω nickname , με εχουν ξαναπερασει για γυναικα :smt120:smt120 :D:D
δεν πειραζει Αρτεμισια...
ναι , απο ψαρια δεν εχω που να τα βαλω, λιμνη θελω :D:D:D

Artemisia
02-08-15, 13:57
Να σου φτιάξω μια Λίμνη :) το μόνο εύκολο ... στο τέλος θα το κάνω επάγγελμα έτσι όπως πάω ...
Σήμερα έχει σκάψιμο το πρόγραμμα να τελειώνουμε :grin:

pavos
02-08-15, 15:12
Αρτεμισία για πες λιγο ξανα τη μαρκα απο το φιλτρο και την αεραντλια που εχεις..... η μικρη ειναι 6000 και η μεγαλη 22000 αν θυμαμαι καλα???

Artemisia
02-08-15, 15:58
Καλησπέρα Σταύρο, φιλτρο oase filtoclear 20000 και oase filtoclear 6000
και αντλίες laguna powerjet max flo 22000 και oase ecomax 6000 το aerator είναι oase oxytex 1000 set . Θα βρεις πολλά βίντεο στο ytube με λεπτομέρειες αλλά είδες απο κοντα και τα δικά μου ειναι πολύ ευκολα στην χρήση και δεν επηρεάζονται απο τον παγετό. Υπάρχει και filtoclear 30000.

AntoniosR
02-08-15, 17:56
Αντώνη μάλλον για να γελάς τόσο ... χαζομάρα θα έκανα:confused: tsala συγνώμη!!
Γελασα γιατι κι εγω στην αρχη αυτο νομιζα! :smt020 Πολυ μου αρεσει το θέμα σου! Να βαζεις πιο πολλες φωτο! Μακαρι να ημουν κοντα να βοηθουσα! Εχω κατασκευασει ενυδρειο και μου αρεσαι πολυ! Φανταζομαι αν εφτιαχνα ολοκληρη λιμνη!

Artemisia
02-08-15, 21:10
Γελασα γιατι κι εγω στην αρχη αυτο νομιζα! :smt020 Πολυ μου αρεσει το θέμα σου! Να βαζεις πιο πολλες φωτο! Μακαρι να ημουν κοντα να βοηθουσα! Εχω κατασκευασει ενυδρειο και μου αρεσαι πολυ! Φανταζομαι αν εφτιαχνα ολοκληρη λιμνη!

Σε ευχαριστώ πολύ !! Μπραβο βρε Αντωνη που κατασκευάζεις ενυδρεία , εμενα το δικό μου έσκασε μια φορα μετα απο 10 χρονια και το ενισχύσαμε με μεταλλικες γωνίες ,τεσπα , παλι αλλαζω θέμα ....

Σημερα τελείωσε το σκάψιμο :smt041:smt041:smt041 70 εκατοστά και θα βάλουμε και τούβλο γυρω γύρω με τσιμεντο για να το αλφαδιάσουμε , δεν γίνεται αλλιώς οπότε θα φτάσουμε 90 εκατοστά .
Η λίμνη μικρή μικρή στα 2,5 κυβικά θα βγει ... ίσως και λίγο παραπάνω .
Υ.Γ 'Αλλοι βγάζουν σέλφι σε παραλίες , εμείς στο λάκο με το σκάμα....zw

aliens-
03-08-15, 08:34
Κοιτάζω τις ημερομηνίες των ποστ και δεν μπορώ να καταλάβω πότε πρόλαβαν και έγιναν όλα αυτά. Ούτε μια εβδομάδα και προλάβατε και σκάψατε ...... 2.5 κυβικά? Εξωπραγματικό μου φαίνεται !!!

Πολύ καλά το πάτε.

Δεν παίρνεις και μια φώτο με τον χώρο που ρίξατε αυτά τα χώματα? Βουναλάκι θα φτιάξατε.

Artemisia
03-08-15, 09:01
Καλημέρα aliens βασικά 3 φορές σκάψαμε μέσα στην εβδομαδα :D δεν είναι τιποτα .... να έχεις καλή παρέα στο σκάψιμο , ή να θέλεις κάποιον να θάψεις χαχαχαχαχα :grin::grin::grin:
Λέω 2,5 κυβικά γιατι είναι 2,50 χ1,50χ0,70 στο τέλος θα έχει βάθος κάπου στο 0,90 . Το χώμα το πετάμε στο πίσω χωράφι (δες φωτο 18 ) και δεν έχουμε βουνό.... Αφού μένω οδός χωράφια αριθ. αγκάθια όπως λεει και ο φίλος Γιάννης..

Artemisia
03-08-15, 20:37
Σημερινή μέρα απολογισμός : Αλφάδιασμα με τούβλο και τσιμέντο αφου το έδαφος είχε μεγάλη κλίση , δεν γινόταν αλλιώς ;)
Το liner ερχεται ή αυριο ή την επόμενη , πάμε για πέτρες κάνουμε ένα τελευταίο καθάρισμα , σκεφτόμαστε να κάνουμε και λίγο σοβά απο την μια πλευρά γιατι είδαμε κάτι ρίζες απο τα δέντρα .... θα δούμε :D

pavos
05-08-15, 11:27
Έχουμε κάποιο νέο??κάποιο update βρε αδερφέ!! Τι γίνεται ? Σε τι κατάσταση βρισκόμαστε ??

AntoniosR
05-08-15, 15:58
:D Θα με κανετε να ξεριζωσω τα μαρουλια της μανας μου να κανω χωρο να φτιαξω λιμνουλα!!! :D

Artemisia
05-08-15, 17:12
Αντώνη φτιάξε της μητέρας σου 1 παρτέρι ξύλινο θα είναι και ρουστίκ, να βάλει τα μαρούλια της η γυναίκα και ξεκίνα μια Λίμνη , μην μασάς όταν θα τελειώσεις θα κάθεται εκεί και δεν θα την νοιάζει τίποτα:D Θα είσαι και εσύ πιο ευτυχισμένος !!!:smt020

Τέλος για σήμερα οι εργασίες το πάει για βροχή.....

Τάκης
05-08-15, 17:19
Εγώ κάνω σοβά απο την μερια του Ήλιου :)

Κάνεις και ηλιοθεραπεία μαζί ,
μη κάνεις μετά παράπονα πως δεν έκανες ηλιοθεραπεία σε παραλία :p:p

AntoniosR
05-08-15, 19:00
Αντώνη φτιάξε της μητέρας σου 1 παρτέρι ξύλινο θα είναι και ρουστίκ, να βάλει τα μαρούλια της η γυναίκα και ξεκίνα μια Λίμνη , μην μασάς όταν θα τελειώσεις θα κάθεται εκεί και δεν θα την νοιάζει τίποτα:D Θα είσαι και εσύ πιο ευτυχισμένος !!!:smt020

Τέλος για σήμερα οι εργασίες το πάει για βροχή..... :D:D:D:D Πεταξες τρελη ιδεα!!! Θα παω να ριξω την πρωτη σποντα και να κανω τα πρωτα πλανα... Θα σου στειλω φωτο να μου πεις τη γνωμη σου!!

Artemisia
05-08-15, 20:54
Κάνεις και ηλιοθεραπεία μαζί ,
μη κάνεις μετά παράπονα πως δεν έκανες ηλιοθεραπεία σε παραλία :p:p

Σε λίγο δεν θα ξεχωρίζω την νυχτα ... :D
:D:D:D:D Πεταξες τρελη ιδεα!!! Θα παω να ριξω την πρωτη σποντα και να κανω τα πρωτα πλανα... Θα σου στειλω φωτο να μου πεις τη γνωμη σου!!

Ελα Αντώνη , ξεκίνα να την ψήνεις σιγά σιγά , περιμένω φωτο απο την αυλή να σου πω .... Όποτε κυκλοφορώ στην δικιά μας αυλή και δεν μιλάω και κοιτάω κάτω όλοι με κοιτανε και τρέμουν τι θα σκεφτώ πάλι να κάνω :D:D:D

Artemisia
07-08-15, 17:04
Σήμερα τελειώσα με τον σοβά της Λίμνης , δυστυχώς το liner δεν ήρθε .... θα είναι εδω απο βδομάδα:confused: και έτσι το στήσιμο της λίμνης τον Σεπτέμβριο..... άδεια τέλος και συνεχεια στην καθημερινότητα.....:smt120
Σήμερα είχα και δύο όμορφους επισκέπτες το πρωί :D:D:D
Βάζω φωτό απο το έργο :smt041

Τάκης
08-08-15, 00:57
Κάνατε πολυ ωραία δουλειά,
Μπράβο :smt041:smt041

Artemisia
08-08-15, 09:46
Κάνατε πολυ ωραία δουλειά,
Μπράβο :smt041:smt041
Σε ευχαριστούμε πολύ!!! :D:D:D:D
Πρώτη φορά κάνω σοβά, τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο ...:grin: Έτσι το epdm δεν θα έχει πρόβλημα με τα χρόνια ούτε με τις ρίζες.

Κλεόβουλος
08-08-15, 09:54
Μπράβο σας παιδιά! Με το καλό και γεμάτη!

Artemisia
08-08-15, 10:14
Μπράβο σας παιδιά! Με το καλό και γεμάτη!

Σε ευχαριστούμε πολύ !!! :D:D Μακάρι να μπορέσουμε να την κάνουμε γρήγορα ανυπομονώ ....

tsala
09-08-15, 00:03
με το καλο , πολυ ομορφη!

Artemisia
09-08-15, 09:24
με το καλο , πολυ ομορφη!

Σε ευχαριστούμε πολύ :D:D Με το καλό να κάνεις και εσύ μια :)

tsala
09-08-15, 09:33
μακαρι , γιατι εχω πνιγει στο ψαρι :D

Artemisia
09-08-15, 09:37
μακαρι , γιατι εχω πνιγει στο ψαρι :D

Μια χαρά σε βρίσκω τρισευτυχισμένος:smt041:smt041

pavos
25-08-15, 11:30
Πώς πάμε??? Ήρθε το liner???

Artemisia
25-08-15, 16:14
Ήρθε το liner Σταύρο αλλά αλλά ...... δεν μου είχαν φτάσει τα αρχικά μετρα που είχα παραγγείλει και πήρα και δεύτερο κομάτι και μου τα κόλησαν πήγα να τα πάρω σήμερα και ανακάλυψα μια μικρή τρύπα και έμεινε πάλι στο μαγαζί για να το κάνουν .... αύριο θα το πάρω ......... ααααχχχ όλο προβλήματα απο την αρχή :confused:

NikosGus
25-08-15, 19:26
........ ααααχχχ όλο προβλήματα απο την αρχή :confused:
Κάτι μου θυμίζει αυτό. . Όλα με τον δύσκολο τρόπο θα τα κάνουμε εμείς, μη μασάτε keep on.

Artemisia
25-08-15, 20:07
Άσε βρε Νίκο ώρες ώρες απορω πώς αντέχω , σε αυτή την χώρα όλα με τον δύσκολο τρόπο πρέπει να γίνονται .......... Πραγματικά σήμερα είμαι :smt066 αντέχω δεν αντέχω .... Στο τελος με το keep on walking θα κυκλοφορώ , μήπως και είμαι νορμάλ . Άντε να δούμε............

aliens-
26-08-15, 10:42
Μου κάνει εντύπωση που παίρνετε άδεια για να αρχίσετε, συνεχίσετε και να τελειώσετε την λίμνη. Για αυτό προχωράτε τόσο γρήγορα. Από την άλλη αυτό ακριβώς το πράγμα δείχνει και την μεγάλη αγάπη που έχεις για τις λίμνες.

Ότι προβλήματα και να συναντήσεις φαίνεται ότι θα τα ξεπεράσεις και θα τελειώσεις αυτό το ωραίο project.

Αναμένουμε τις εξελίξεις :)

Artemisia
26-08-15, 15:26
ΉΡΘΕ ΤΟ LINER !!!!! :D:D:D:D
Ξεκινάμε με προβλήματα , λοιπόν θέλω κόλλα για epdm όποιος μπορεί ας βοηθήσει....... έχει μια μικρή τρύπα , ευτυχώς πάνω πάνω στο μισό μετρο και μου το μπάλωσαν με κόλλα για pvc τώρα που το έπλυνα , δεν το βλέπω να κρατάει εκείνο το κομμάτι. Βέβαια μπορεί να μην είναι μεσα στο νερό , αλλά καλού κακού ας πάρω μια .....

Τάκης
26-08-15, 21:41
Για δες εδώ
http://georgakopoulosg.gr/index.php?route=product/product&product_id=2369
http://www.housefix.gr/product.asp?catid=854

και αυτή αλλά ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ
http://www.sakaliss.gr/index.php?page=shop.product_details&category_id=1127&flypage=flypage.tpl&product_id=43737&option=com_virtuemart&Itemid=58&lang=en

Artemisia
26-08-15, 22:55
Σε ευχαριστώ που μπήκες στην διαδικασία να σχοληθείς :p Βρήκα της oase http://www.e-garden-shop.gr/oase-unifix-el/ αλλά θα περιμένω την Παρασκευή να βάλουμε την μεμβράνη και μετά να την πάρω γιατι μπορεί εκείνο το κομμάτι να περισεύει .... Αντε να δούμε , που θα πάει η βαλίτσα όλα ανάποδα :(

Artemisia
28-08-15, 16:51
Κιόσκι - κεραμίδια!!!!! :D:D

pavos
28-08-15, 19:22
αντε τελειωστε να πιουμε καφε!!!! να σου φερω και κανα δυο "κινεζικα χρυσοψαρα" !!!!

Artemisia
28-08-15, 20:46
Εγω τα κουβάλησα Σταύρο ;) Ανάγκη δεν έχει μην φοβάσαι , ΚΑΦΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!! Φερε να σου τα μεγαλώσω , μεχρι να κάνεις την δικιά σου :D:D

pavos
28-08-15, 20:53
Εγω τα κουβάλησα Σταύρο ;) Ανάγκη δεν έχει μην φοβάσαι , ΚΑΦΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!! Φερε να σου τα μεγαλώσω , μεχρι να κάνεις την δικιά σου :D:D
Aaaa oxi oxi.... αλλα θα σου φερω!!!! για σενα

Artemisia
28-08-15, 21:45
Ευχαριστώ βρε Σταύρο , μόνο που το είπες φτάνει . :grin::grin::grin: Τίποτα να μην φέρεις αϊντε να βρεθούμε :p

Artemisia
29-08-15, 20:31
Τέλος και το Κιόσκι , περίπου.....:D:D

pavos
29-08-15, 21:26
Very very nice!!!!

pana
29-08-15, 21:28
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt041

Artemisia
29-08-15, 21:43
Very very nice!!!!

Σε ευχαριστούμε Σταυρο :D:D
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041: smt041:smt041

:D:D:D:D:D Ευχαριστούμε !!!

pavos
30-08-15, 09:40
Άρτεμης καλημέρα!!!
2 ερωτήσεις
τα δεντράκια δεξια που εχεις για φράχτη και σκια και για να μη φαίνεσαι απο το γείτονα :p:p:p πως τα λενε?? τι ειναι??
και το koi με τη "νεκροκεφαλή" ...τι ράτσα ειναι?? έχεις καμιά φωτογραφία του??

Artemisia
30-08-15, 12:17
Καλημέρα Σταύρο !! :p Τα δέντρα απο δεξιά είναι Λιγούστρες και τις διαμορφώνεις όπως θέλεις .... κλάδεμα φούλ για να γίνουν φράχτης , αν το αφήσεις γίνεται δέντρο (με καλή "ομπρέλα")
Το ψάρι είναι "ki matsuba" για μένα απο τα πιο όμορφα ψάρια !!!

Artemisia
04-09-15, 19:23
Μετά απο πολλά προβλήματα και αλλαγη του αρχικού epdm με νέο , ΣΤΗΝΟΥΜΕ :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041

NikosGus
05-09-15, 08:01
:smt041 με την φόρα που έχετε προβλέπω πολλές αλλαγές εκεί.

Artemisia
05-09-15, 15:03
Μακάρι βρε Νίκο να σου μοιάσουμε λίγο :grin::grin::grin:
Τώρα βγήκα μέσα απο το νερό απο τις 12 το πρωί βάζω πέτρες , έχω για παρέα και ένα βάτραχο :grin::grin:
Περιμένω να ξεθολώσει λίγο το νερό , για να φανούν :) Πήρα και αντλία σήμερα απο τον Ιγνάτιο (www.igna.gr) για τα χρυσόψαρα 2500λίτρα / ώρα , μια χαρά σούπερ !!!!!!!!

NikosGus
05-09-15, 15:28
Χαχα όχι να μην μου μοιάσετε καθόλου. Δες την ημερομηνία πότε ξεκίνησα το θέμα μου και πότε μπήκε το νερό

Artemisia
05-09-15, 16:30
Ναι Νίκο αλλά το έκανες παράδεισο , σου το έχω ξαναπεί .... :D:D:D
Και κάπως έτσι θα είναι όταν θα μπούνε και οι πέτρες περιμετρικά ... ουφ δεν σηκώνονται :smt101:smt101
Υ.Γ. όπου σωλήνες , γεφυράκι....

pavos
05-09-15, 17:26
πολυ ωραια...!!!! αμα ρθουμε τριτη θα σου φερω ενα χρυσοψαρο δωρο και ενα κοι!!!

Τάκης
05-09-15, 19:59
ΠωΠω βρε Αρτεμης, τι ομορφιες είναι αυτες.
Πολλά μπράβο

Artemisia
05-09-15, 21:05
πολυ ωραια...!!!! αμα ρθουμε τριτη θα σου φερω ενα χρυσοψαρο δωρο και ενα κοι!!!

Σε ευχαριστώ Σταύρο, ελάτε και μην φερνεις τίποτα :D:D εδώ παρεούλα καφεεεεεεε:)
ΠωΠω βρε Αρτεμης, τι ομορφιες είναι αυτες.
Πολλά μπράβο

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!!:D:D Αυτή θα γίνει πιο ωραια νομίζω απο την μεγάλη , θα φαίνεται πιο φυσική μάλλον.....:)

Artemisia
06-09-15, 19:56
Σήμερα έβαλα κάποιες πέτρες , για πείτε κάνω καλή δουλειά?????? :D:D
Ελπίζω να τελειώσω μέχρι την Τρίτη , έχω κουραστεί.......:smt120

Anna10
07-09-15, 11:39
Πολύ όμορφη γίνετε Αρτεμισία, μπράβο σας.

Τάκης
07-09-15, 11:53
Στο χτίσιμο Άρτεμης και στη διακόσμηση δεν παίζεσαι :)

Και πότε πάτε για τη 3η λίμνη είπαμε ; :)
ή μήπως σκέπτεσαι για κανα ποταμάκι περιφερειακά του οικοπέδου ; :)

Artemisia
07-09-15, 19:56
Πολύ όμορφη γίνετε Αρτεμισία, μπράβο σας.

Αννούλα μου σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!!!!!:):)
Στο χτίσιμο Άρτεμης και στη διακόσμηση δεν παίζεσαι :)

Και πότε πάτε για τη 3η λίμνη είπαμε ; :)
ή μήπως σκέπτεσαι για κανα ποταμάκι περιφερειακά του οικοπέδου ; :)

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια !!!!!!!! Μαυροτσούκαλο έγινα όλο το καλοκαίρι :D:D:D
Σκέφτομαι κάτι η αλήθεια είναι , αλλά ακόμα δεν θα πώ τίποτα.... :D:D Το κρατάω για του χρόνου ;)

Artemisia
07-09-15, 20:27
Σήμερα τελειώσαμε και με τις πέτρες :smt041:smt041 Τώρα έμεινε ένα καλό καθάρισμα εσωτερικά και εγκατάσταση φίλτρου αντλίας αύριο και είμαστε έτοιμοι !!!!!!!!:D:D:D:D Επιτέλους , ααααααα στο κενό που δεν βάλαμε πέτρες είναι για το γεφυράκι άντε να δούμε πότε θα γίνει και αυτό :smt120:smt120

Artemisia
08-09-15, 16:12
Σήμερα καθαρίσα , γεμίσα με νερό απο την μεγάλη Λίμνη , έβαλα αντλία και φίλτρο , beneficial bacteria και μια γέφυρα προσωρινή και είμαστε σχεδόν έτοιμοι να υποδεχτούμε τα νέα μέλη της οικογένειας :smt041:smt041:smt041:smt041
Απο ότι φένεται θα χρειαστω και αλλες πέτρες να κρύψω τις σωλήνες απο την αντλία , και δεν την έχω γεμίσει μέχρι πάνω για να στεγνώσει καλά το τσιμέντο ;)

Artemisia
08-09-15, 16:34
Βάζω και ένα βιντεάκι, συγνώμη για τον ήχο αλλά έχει πολύ αέρα σήμερα :confused:

https://www.youtube.com/watch?v=qKS-laPkgD0

Στέλιος
09-09-15, 00:01
Τι ωραια πράγματα! Πολυ προσεγμένη, μπράβο!!!

Artemisia
09-09-15, 00:03
Τι ωραια πράγματα! Πολυ προσεγμένη, μπράβο!!!

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Στέλιο !!! :D:D:D

Στέλιος
09-09-15, 00:05
Να σου πω την αλήθεια με το που τις ειδα σκεφτηκα οτι καποια στιγμη θα τις ενώσεις !

Artemisia
09-09-15, 00:19
XAXAXAXAXAXA τώρα γιατί το σκέφτονται όλοι αυτό , δεν μπορώ να καταλάβω ?????? Η άλλη είναι πολύ μεγάλη και είναι για Κοι αυτή είναι 2,5Κυβικά και είναι για χρυσόψαρα και να σου πώ πως ξεκίνησε η ιδέα ... Κάποιοι φίλοι που έρχονται και πίνουν καφέ έχουν χρυσόψαρα και δεν τα θέλουν πια, γιατι με 3 παιδια δεν προλαβαίνουν και μου λέγανε συνέχεια πάρε τα χρυσόψαρα στην Λίμνη .... και αφου υπάρχει πολύς κόσμος που δεν θέλει πια τα χρυσοψαρα του την έκανα για να τα φιλοξενώ :)
Θα αγοράσω βέβαια και κανένα :D:D:D

Στέλιος
09-09-15, 08:55
Καλα θα κανεις, ειναι πολυ ωραια, περιμένουμε να δούμε τη συνεχεια !

Artemisia
09-09-15, 16:29
Σήμερα δεν άντεξα , πήγα και πήρα 2 goldfish !!!!!!!!!!! Το 1 ειναι sarasa comet και το άλλο Shubunkin οι φωτό ειναι χάλια ..........
Τα έβαλα μέσα , φαγανε κιόλας νομίζω θα είναι ευτυχισμένα :D:D:D Βέβαια για να τα δώ , κάνω τάμα αλλά δεν βαριέσαι θα μεγαλώσουν........

pana
09-09-15, 16:33
να τα χερεσαι

Τάκης
09-09-15, 18:00
Σιγα μη δεν έπαιρνες αμέσως ψάρια :)
Αντε να τα χαίρεσαι βρε :)

Artemisia
09-09-15, 19:01
να τα χερεσαι
Ευχαριστώ!!!!!!!:D
Σιγα μη δεν έπαιρνες αμέσως ψάρια :)
Αντε να τα χαίρεσαι βρε :)

Ευχαριστώ :D
Δεν θα έπαιρνα αν δεν ήταν "στρωμένο" το νερό , αλήθεια. :D αλλά επειδή ήταν εεεεεεε καινούριο κοσκινάκι ...... ξέρεις πως πάει ;)

pavos
09-09-15, 19:18
Να τα χαίρεσαι!!!!

Τελικά μόνο εγώ δε μπορώ να βρω sarasa comet που θελω :mad:

Artemisia
09-09-15, 19:33
Σε ευχαριστώ Σταύρο!!!
Κατα λάθος το βρήκα σε όλα τα pet shop πήγα ...... έλα να σου το δώσω :D . Η λίμνη μου σου άρεσε Σταυρο? Άν και θα μου πεις και απο κοντά φαντάζομαι ...... :D

gregkn73
09-09-15, 19:44
Αρτεμισία πολύ ωραία......αλλά προσωπικά δεν θα εβαζα γεφυράκι, όσο όμορφο και να το φτιάξετε. Κρύβει πολύ μεγάλη επιφάνεια από την λίμνη, κρίμα να μην την χαίρεσαι όλη.....πρόβλημα με τον ήλιο με τόσα νούφαρα που εβαλες δεν θα έχεις. Επίσης θα εβγαζα τις πέτρες από τον βυθό, πολύ σύντομα θα γεμίσουν μπιχλα-λασπη και θα φαίνονται χαλιά. Ο μαύρος πάτος πολύ σύντομα θα πιάσει αλγη και λάσπη και δεν θα φαίνεται.

Artemisia
09-09-15, 22:32
Γρηγόρη, σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!:D
Ευχαριστώ που με βοήθησες και με το liner:)Να σου πώ για το γεφυράκι θα το δούμε έχουμε χρόνο... αλλά μάλλον θα μείνει κάπως έτσι με τον βράχο είναι δύσκολη η πρόσβαση απο το πλάι στο Κιόσκι αν δεν βάλουμε κάτι να περνάμε απέναντι . Για τις πέτρες δεν σκάω έχω σκούπα για λίμνη και αν γίνει χάλια θα την καθαρίσω, αν δεν καθαρίζει θα τις βγάλω. Γιατί να έχω πρόβλημα με τον ήλιο με τα νούφαρα? Σε ευχαριστώ Γρηγόρη , εκτιμώ την κριτική σου :)

gregkn73
09-09-15, 22:35
Γρηγόρη, σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!:D
Ευχαριστώ που με βοήθησες και με το liner:)Να σου πώ για το γεφυράκι θα το δούμε έχουμε χρόνο... αλλά μάλλον θα μείνει κάπως έτσι με τον βράχο είναι δύσκολη η πρόσβαση απο το πλάι στο Κιόσκι αν δεν βάλουμε κάτι να περνάμε απέναντι . Για τις πέτρες δεν σκάω έχω σκούπα για λίμνη και αν γίνει χάλια θα την καθαρίσω, αν δεν καθαρίζει θα τις βγάλω. Γιατί να έχω πρόβλημα με τον ήλιο με τα νούφαρα? Σε ευχαριστώ Γρηγόρη , εκτιμώ την κριτική σου :)
Νόμισα ότι το γεφυρακιτο έκανες Γιάνα σκιάσεις την λίμνη......με τα νούφαρα δεν θα έχεις πρόβλημα με το ήλιο, θα σου καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας του νερου

Artemisia
09-09-15, 22:43
Όχι βρε Γρηγόρη για να περνάω απέναντι :)
Θα δούμε πώς θα πάει , αν δώ οτι αναπτύσσονται πολύ μπορώ είτε να τα πάω στην μεγάλη είτε να τα κλαδεύω , βλέποντας και κάνοντας... ;) Να σου πώ και η αδερφη μου την ίδια άποψη έχει για τα φυτά, μπορεί στο τελος να αφήσω 1 νούφαρο μόνο.
Αν και τώρα με τα πρώτα κρύα δεν θα μείνει τίποτα....
Κερνάω καφέ :)

pavos
10-09-15, 06:16
Σε ευχαριστώ !!! :p
Κατα λάθος το βρήκα σε όλα τα pet shop πήγα ...... έλα να σου το δώσω :D . Η λίμνη μου σου άρεσε Σταυρο? Άν και θα μου πεις και απο κοντά φαντάζομαι ...... :D

Φυσικά και μου άρεσε και πρέπει να πιούμε καφέ στο Κιόσκι!!!
Χθες πήρα το οκ από τα πεθερικα να σκαψω στην αυλή.... Οπότε σε λίγο ξεκινάω. τώρα που έμαθες με το σκάψιμο έλα για βοήθεια!!! :D

aliens-
10-09-15, 09:57
.... Επίσης θα εβγαζα τις πέτρες από τον βυθό, πολύ σύντομα θα γεμίσουν μπιχλα-λασπη και θα φαίνονται χαλιά. Ο μαύρος πάτος πολύ σύντομα θα πιάσει αλγη και λάσπη και δεν θα φαίνεται.

Συμφωνώ.

Ότι και να κάνεις την λάσπη που θα μαζέψει ανάμεσα και πίσω από τις πέτρες δεν θα μπορείς να την μαζέψεις. Εκεί θα αναπτύσσονται τα κακά βακτήρια αναερόβια και φλεξιμπακτερ. Ιδικά το καλοκαίρια δεν θα φαίνονται λόγο της άλγης και την εξάπλωση από τα νούφαρα. Άσε που σου τρώνε χώρο (λίτρα).

Για όλα τα άλλα υποκλίνομαι. Μακάρι να ήμουν κοντά να ερχόμουν για καφεδάκι.

Artemisia
10-09-15, 14:39
Σε ευχαριστώ όποτε σε βγάλει ο δρόμος εδω θα είμαι :)
Αλλά για τις πέτρες διαφωνώ , οι μεγάλες εταιρείες σε Αμερική και Αγγλία στήνουν πάντα λίμνες με πέτρες για πιο φυσικό αποτέλεσμα . Με τον Richard που μιλάω στην Αγγλία γνωστος και ως Pondguru στο youtube στήνει Λίμνες χρόνια με πέτρες , αυτή ειναι η δουλειά του .... πριν στήσω μια Λίμνη πάντα τον συμβουλεύομαι . Αυτή την στιγμή η μεγάλη μου λειτουργει 1 χρόνο και με τα μηχανήματα που μου είπε να βάλω και πως να τα βάλω δεν εχει ίχνος λάσπης , μπορείς να δεις μεχρι και τους κόκους της αμμου που ρίχνουν τα Κοι απο τις γλάστρες .... Τα πάντα στις Λίμνες είναι βιολογία και κυκλοφορία , αν μείνει 1 κόκκος τροφής στην Λίμνη μου θα κάνει όλο τον Κύκλο.... δες φωτό . Στην πάνω αριστερή γωνία φαίνεται 1 ασπρο βότσαλο που έπεσε σε βάθος 1,80 μ.

Artemisia
10-09-15, 15:06
Φυσικά και μου άρεσε και πρέπει να πιούμε καφέ στο Κιόσκι!!!
Χθες πήρα το οκ από τα πεθερικα να σκαψω στην αυλή.... Οπότε σε λίγο ξεκινάω. τώρα που έμαθες με το σκάψιμο έλα για βοήθεια!!! :D

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ φίλε Σταύρο για καφέ θα ρθώ ;) και για ψυχολογική υποστήριξη :grin: Άσε που τώρα βοηθάει και ο καιρός αλλά πρέπει να βιαστείς μην σε πιάσουν τα κρύα :) έλα ξεκίνα να βλέπουμε Λίμνες :smt041:smt041:smt041
Συμπληρωματικά να πώ ότι ο Νίκος (Japetus) έχει μια Λίμνη που τον τελευταίο χρόνο λειτουργεί χωρίς καμία φίλτρανση και χωρίς αντλία στον πάτο η Λίμνη έχει 20εκατ λάσπη απο τα φύλλα που σάπισαν και απο τα ψάρια . Έχει μέσα 50 χρυσόψαρα (πάνω κάτω) και 2 Κοι μια χαρά ζουν και βασιλεύουν .......
Νικόλα (Japetus) σε ευχαριστώ , ξέρεις εσύ ;)

aliens-
10-09-15, 15:18
Άντε !!! Τον Pondguru τον έχω παρακολουθήσει για αρκετές... ώρες. Πολύ χρήσιμα τα βίντεο του. Ασχολείται και με άλλα θέματα. Πάντως και ο ίδιος στήνει λίμνες και χωρίς πέτρες. Έχει ασχοληθεί και με τις 2 κατηγορίες λιμνών.

Γενικός πιστεύω ότι μια λίμνη χωρίς πέτρες θα δημιουργεί λιγότερους μπελάδες σε σχέση με μια λίμνη με πέτρες. Και εγώ εγώ έτσι πρώτο ξεκίνησα, και στο τέλος με βλέπω να μην έχει καν φυτά η λίμνη μου.

Το βότσαλο φαίνεται και είναι και μεγάλο το βάθος. Άλλο είναι όμως να έχει 1 βότσαλο και άλλο να έχεις την μια πέτρα πάνω στην άλλη. Οι πέτρες θα δυσκολέψουν την κυκλοφορία του νερού για να καθαρίσουν ότι βρίσκεται ανάμεσά τους.

Artemisia
10-09-15, 15:48
Παναγιώτη , εδώ θα είμαστε και θα δούμε ........ :)

Artemisia
10-09-15, 16:03
Για να ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα ... τα έπιασα στα πράσα :D Για πείτε όσο καταλαβαίνετε (γιατι είναι και τεράστια...) είναι sarasa comet και sunbunkin αγόρι κορίτσι?????

Artemisia
18-09-15, 14:33
Ξεθαρεύουμε ....... :grin::grin::grin:

Τάκης
18-09-15, 16:35
Μπραβο βρε Αρτεμης, τέλειο, η φύση οργιάζει στην αυλή σου, και τα ψαράκια βρήκαν το χώρο που τους αρμόζει

Artemisia
18-09-15, 16:38
Μπραβο βρε Αρτεμης, τέλειο, η φύση οργιάζει στην αυλή σου, και τα ψαράκια βρήκαν το χώρο που τους αρμόζει

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ Τάκη :grin::grin::grin::grin: και εγω αυτό ήθελα ένα χώρο που να τους αρμόζει :smt041:smt041

pavos
18-09-15, 18:24
τελεια...τελεια...τελεια...!!!
Γεμισε την μη την εχεις αδεια.... βαλε ψαριααααα

p.s επειδη δεν μπορω να ανεβασω ξανα τη φωτογραφια δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=86541
....

Artemisia
18-09-15, 19:30
[QUOTE=pavos;899466]τελεια...τελεια...τελεια...!!!
Γεμισε την μη την εχεις αδεια.... βαλε ψαριααααα

Σε ευχαριστώ Σταυρό!!!!!! Καλέ τι όμορφη που είναι η δικιά σου !!! Δεν καταλαβα διαφορα με τα δικά μου sarasa στα πτερύγια .... εντάξει μην σε αδικήσω έχει πιο ωραίο χρωμα :P
Φοβάμαι να βάλω απο την αρχή πολλά ... κάνω υπομονή , μήπως γίνουν Κόι :smt119:smt119
Έβλεπα τώρα αυτό : https://www.youtube.com/watch?v=HXenjDUkvLI
έχει κανένας τόσο μεγάλα goldfish?? Αν είναι να γίνουν τόοοοσα σε μέγεθος δεν βάζω άλλα .

pavos
18-09-15, 20:07
Δεν ξέρω αν φαίνεται το μέγεθος αλλά το μικρό είναι 10cm που το πήγα εγώ στη λιμνούλα του κουμπαρου

Artemisia
18-09-15, 20:20
Γουρουνάκια :D:D:D:D Τι ωραία !!!!!! Με αυτα θα μείνω δεν παίρνω άλλα , ο κουμπάρος σου πόσα χρόνια τα έχει και τι βάθος έχει η λίμνη του?

pavos
18-09-15, 20:39
Γουρουνάκια :D:D:D:D Τι ωραία !!!!!! Με αυτα θα μείνω δεν παίρνω άλλα , ο κουμπάρος σου πόσα χρόνια τα έχει και τι βάθος έχει η λίμνη του?
τα εχει τουλάχιστον 4 χρονια... το βαθος ειναι 40 ποντοι, τα 2 μεγαλα με την μεγαλη ουρα ειναι αρσενικο θηλυκό, το αλλα γεννηθηκε μαυρο και εγινε στην πορεια κοκκινο

Artemisia
18-09-15, 21:32
Ξάνθη είναι και ο κουμπάρος σου? Ρωτάω γιατι αν αντέχουν στο δικό μας το κρύο σε 40εκατ. τότε μπράβο Super ψαράκια !!!! Να τα χαίρεται!!!!!

pavos
18-09-15, 21:34
Ξάνθη είναι και ο κουμπάρος σου? Ρωτάω γιατι αν αντέχουν στο δικό μας το κρύο σε 40εκατ. τότε μπράβο Super ψαράκια !!!! Να τα χαίρεται!!!!!
ναι Ξανθη ειναι... το χειμωνα απο πανω παγωνει και κατω αυτα δεν παθαινουν τιποτα

Artemisia
18-09-15, 21:41
Τελικά τα Χρυσόψαρα είναι τα πιο ωραία , τα πιό ανθεκτικά , τα πιο εύκολα (σε συντήρηση και ταίσμα ) και τα πιο παρεξηγημένα ....

gregkn73
18-09-15, 22:26
Τελικά τα Χρυσόψαρα είναι τα πιο ωραία , τα πιό ανθεκτικά , τα πιο εύκολα (σε συντήρηση και ταίσμα ) και τα πιο παρεξηγημένα ....
Όταν εσκαβες με τον καύσωνα στα έλεγα......αλλά εσύ ήθελες να παδευτεις[emoji2] [emoji2]

Artemisia
18-09-15, 22:39
Δεν πειράζει Γρηγόρη , άξιζε τον κόπο :D:D αλλιώς δεν θα είχα τελειώσει ακόμα ..... :smt120

gregkn73
18-09-15, 23:37
Δεν πειράζει Γρηγόρη , άξιζε τον κόπο :D:D αλλιώς δεν θα είχα τελειώσει ακόμα ..... :smt120
Παρααξιζε φυσικά, την έκανες πανέμορφη! Τόσο βαθειά να σκαψεις δεν χρειαζοταν[emoji2]

Artemisia
18-09-15, 23:42
Σε ευχαριστώ Γρηγόρη :):) Ο πόνος απο το σκάψιμο πέρασε σε 3 ημέρες (χαχαχαχαχαχα) ακόμα το θυμάμαι :smt040

Yiannis59
19-09-15, 21:04
[QUOTE=pavos;899466]
Έβλεπα τώρα αυτό : https://www.youtube.com/watch?v=HXenjDUkvLI
έχει κανένας τόσο μεγάλα goldfish?? Αν είναι να γίνουν τόοοοσα σε μέγεθος δεν βάζω άλλα .

Γίνονται και ανάλογα την ράτσα και μεγαλύτερα

Artemisia
19-09-15, 22:00
Κατάλαβα .... δεν θα πάρω άλλα όπως είπα , γιατι δεν θέλω να τα περιορίσω σε λίτρα :D Εσύ Γιάννη έχεις Sarasa ? (Να ξέρω μέγεθος) Νομίζω σε φωτό σου μόνο τα common Carassius auratus είδα , επίσης το Black moor σου πόσο άντεξε ??

Yiannis59
19-09-15, 22:17
Αντεξε 3 χρονια αλλα το αγορασα απο καποιον που το ειχε κατι χρονια σε ενυδρείο μαζι με τα αλλα χρυσοψαρα και ηθελε να τα ξεφορτωθεί ετσι ξεκίνησα και εβαλα χρυσοψαρα με τα κοι

Artemisia
20-09-15, 13:22
Στη Λίμνη μου κατοικούν και άλλα ζωάκια :)
Επίσης το 1 το χρυσόψαρο μου βγήκε ζωηρούλι, συνέχεια σκουντάει τα άλλα , έχει πονηρό σκοπό λετε?????;)

https://www.youtube.com/watch?v=6Hl5m-RLo3k

sarpijk
20-09-15, 13:59
Ωραιοι κατοικοι! Τη σαυρα την εχεις δει να κολυμπαει?

Artemisia
20-09-15, 15:27
Κολυμπάνε οι σαύρες????? Δεν είχα ξαναδει γενικότερα στις Λίμνες μου σαυρες , Σαλαμάνδρες έχω συνήθως που έρχονται αυτούς τους μήνες να ξεχειμωνιάσουν.
Την πρώτη φορα που ειχα δει σαλαμάνδρα κολυμπούσε και γω νόμιζα οτι ήταν σαυρα και πνιγόταν... :smt120 την έβγαζα εγω , έμπαινε αυτη στο νερό ... που να ξερα..... :D

pavos
20-09-15, 17:37
μια καλη με το sarasa μας..... μεγαλη αδυναμια!!!!
14cm εχει γινει με την ουρα

Artemisia
20-09-15, 17:49
Αχου μωρε τι όμορφο !!!!!!!!!!! Αντε να μεγαλώσουν και τα δικά μου :grin:
Εδώ δες ζαργάνα , ίσα με 3 εκατ. μη σου πω(και πολύ λέω );) .... fantail

Artemisia
20-09-15, 17:57
Στη Λίμνη μου κατοικούν και άλλα ζωάκια :)
Επίσης το 1 το χρυσόψαρο μου βγήκε ζωηρούλι, συνέχεια σκουντάει τα άλλα , έχει πονηρό σκοπό λετε?????;)

https://www.youtube.com/watch?v=6Hl5m-RLo3k

Σας παρακαλώ παιδια πειτε την γνώμη σας αυτός γιατι κυνηγάει τους άλλους τόσο πολύ ????????????

Artemisia
25-09-15, 18:32
Ένα update με τις ομορφιές μου :grin::grin::grin: Το τρώμε το φαγάκι μας :grin:

Τάκης
26-09-15, 08:25
Ομορφες καταστάσεις , μπράβο
Σας παρακαλώ παιδια πειτε την γνώμη σας αυτός γιατι κυνηγάει τους άλλους τόσο πολύ ????????????
Με το κυνηγητο τι έγινε ; συνεχίζει ακόμα ;

Lth1
26-09-15, 08:38
το παιζει ηγετης... :-) Την εχω παθει και εγω αλλα σταματησε καποια στιγμη...εχω μια πισινα στην πολυκατοικια λετε να την κανω λιμνη?!?!

Artemisia
26-09-15, 09:32
Ομορφες καταστάσεις , μπράβο

Με το κυνηγητο τι έγινε ; συνεχίζει ακόμα ;

Σε ευχαριστώ πολύ Τάκη , το κυνηγητό ακόμα συνεχίζεται.... το είδα ,όσο μπορούσα , το ψαρακι δεν έχει αυτα τα σπυράκια αλλά δεν σταματάει με τίποτα.
Σκέφτηκα να το βάλω στα Κοι λίγο καιρό δεν μπορώ να το πιάσω με τίποτα ,και το όνομα αυτού Flash :grin: . Τον παρακολουθώ εύχομαι να σταματήσει ...
Το fantail θα μπει σπίτι τον χειμώνα :D
το παιζει ηγετης... :-) Την εχω παθει και εγω αλλα σταματησε καποια στιγμη...εχω μια πισινα στην πολυκατοικια λετε να την κανω λιμνη?!?!

Σε πόσο καιρό σταμάτησε ?? Μακάρι να σταματήσει σύντομα ......
Εγω και πισίνα να είχα Λίμνη θα την έκανα :grin::grin: Η νέα τάση στο εξωτερικό είναι Natural Swimming Pools :grin::grin:

tsala
26-09-15, 09:43
ωραια η λιμνουλα, μπραβο και για τα ψαρακια!
μην αγχωνεσαι με το κυνηγητο, ισως ειναι απο ζευγαρωμα , ισως οχι..
τα στιγματα ειναι δυσκολο να τα δεις απο πανω.. μπορει να τα εχει..
ποσα ειναι τα ψαρακια τωρα?

Artemisia
26-09-15, 10:32
Σε ευχαριστώ πολύ !!!!!!!!!! 4 είναι τα χρυσοψαράκια μου 1 shubunkin , 2 sarasa και 1 fantail . Αυτό που είναι πορτοκαλί σκέτο κυνηγάει τα άλλα ... Τον παρατηρούσα όταν ήταν πάνω και έτρωγε , δεν είδα κάτι ... δεν μπορώ να τον πιάσω με τίποτα :(
Μάλλον έγινε "η στραβή" fantail πουθενά .... ψάχνω εδώ και μια ώρα :(

tsala
26-09-15, 10:54
καπου μπορει να σφηνωσε.. αν εβαλες φυτα - νουφαρα , δες εκει αν μπλεχτηκε..
να fancy μπλεκονται σε πυκνα φυτα..
δυσκολο να πηδηξε , κι αν δεν εχεις γατες καπου εκει βρισκεται.

Artemisia
26-09-15, 11:12
Άκυρο :D την βρήκα , την φακή :D:D:D ήταν κάτω απο πέτρες και μασαμπούκωνε . Εκει που δεν χωράνε οι άλλοι χωράει αυτή , με έσκασε .......
Γάτες έχω 10 αλλά ποτέ δεν μου έχουν πειράξει ψάρι... άσε που μέσα στο σπίτι τις έχω με παπαγάλους ;) οι γάτες είναι παρεξηγημένες ....

Lth1
26-09-15, 11:19
κανα 2 βδομαδες στο περιπου ειχε κυνηγητο :-)

Artemisia
26-09-15, 11:21
Τώρα είμαι στη δευτερη εβδομάδα , άντε να δούμε:rolleyes:

Lth1
26-09-15, 11:22
εεε θα ηρεμησει δεν γινεται...!!Εμενα το ενα common κυνηγουσε εντονα το γκογκολεζο

Artemisia
26-09-15, 11:25
χαχαχχαχαχαχα τον είδε διαφορετικό , λέει τι ματάρες είναι αυτές , τον ερωτεύτηκε :D:D:D:D

Lth1
26-09-15, 13:34
αυτο δεν το ειχα σκεφτει χαχχαχαχα

tsala
26-09-15, 14:16
Οκ, όλα καλά λοιπον.
Έχε το νου σου πάντως σε φυτά - ξύλα - πετρες κλπ.. τα fancy είναι λίγο περίεργα και θέλουν προσοχη

Artemisia
26-09-15, 14:19
Ακόμα κανένα μήνα θα μείνει εκεί , αν πέσει η θερμοκρασία θα την πάρω μέσα και επειδή δεν με βλέπω για ενυδρείο , θα της φτιάξω μια Λιμνούλα μέσα στο σπίτι :smt041:smt041:smt041
Μετά θα μεγαλώσει και θα την εντοπίζω πιο εύκολα .... :)

pavos
26-09-15, 16:55
Ναι Νίκο αλλά το έκανες παράδεισο , σου το έχω ξαναπεί .... :D:D:D
Και κάπως έτσι θα είναι όταν θα μπούνε και οι πέτρες περιμετρικά ... ουφ δεν σηκώνονται :smt101:smt101
Υ.Γ. όπου σωλήνες , γεφυράκι....
πετρες που? βρηκες?? αγορσες ? ποταμι?? υλικα οικοδομων???

Artemisia
26-09-15, 18:15
Σταυρο αυτες που έβαλα μέσα στην Λίμνη της μάζεψα απο το ποτάμι εδώ κοντά , αυτες που είναι έξω χτισμένες είναι απο το βουνό :) Ακόμα πονάνε τα πόδια μου απο το κουβάλημα :smt120:smt120

pavos
26-09-15, 19:22
Σταυρο αυτες που έβαλα μέσα στην Λίμνη της μάζεψα απο το ποτάμι εδώ κοντά , αυτες που είναι έξω χτισμένες είναι απο το βουνό :) Ακόμα πονάνε τα πόδια μου απο το κουβάλημα :smt120:smt120

ωραια.... γιατι ακριβως διπλα στο σπιτι στο χωριο που κανω τη λιμνη εχει ποταμι και ελεγα να μαζεψω μερικες... αν βρω και μεγαλες ακομα καλυτερα... αν βρω τιποτα μεγαλες πλακες οπως εχεις στη μεγαλη λιμνη σε καλη τιμη μπορει να βαλω....

σημερα πηγα εκανα καμια ωρα δουλεια.... ( ξερεις με τα τρεχαματα που εχω )

Artemisia
26-09-15, 20:03
Αχ βρε Σταύρο μου όλα μαζί σου τύχαν και σένα :confused: Υπομονή όλα θα γίνουν :)
Με έστειλες φωτό να μην σε κράξω??? :D:D:D:D έλα πές την αλήθεια :D:D
Το χωματάκι βλέπω μια χαρά ξεκούραστο ούτε πέτρες , ούτε μαυρο σαν το δικό μου.... Για τις πλάκες τις ακανόνιστες που έχω στην μεγάλη μου είχαν πεί 25 ευρώ την μία γιατι ήθελα και του μέτρου και μεγαλύτερες .... τελικα θυμάσαι απο που τις αγόρασα??

pavos
26-09-15, 20:23
Αχ βρε Σταύρο μου όλα μαζί σου τύχαν και σένα :confused: Υπομονή όλα θα γίνουν :)
Με έστειλες φωτό να μην σε κράξω??? :D:D:D:D έλα πές την αλήθεια :D:D
Το χωματάκι βλέπω μια χαρά ξεκούραστο ούτε πέτρες , ούτε μαυρο σαν το δικό μου.... Για τις πλάκες τις ακανόνιστες που έχω στην μεγάλη μου είχαν πεί 25 ευρώ την μία γιατι ήθελα και του μέτρου και μεγαλύτερες .... τελικα θυμάσαι απο που τις αγόρασα??

1... ναι γι αυτο εκανα update!!!:D:D:D:D
2...φυσικα και θυμαμαι!!!!:p:p

Artemisia
26-09-15, 20:34
:D:D:D:D:D Το ξερα . Να ρθώ να σε βοηθήσω ??????

pavos
26-09-15, 20:43
:D:D:D:D:D Το ξερα . Να ρθώ να σε βοηθήσω ??????
τωρα που τελειωνω????
Να σαι καλα.... ευχαριστω πολυ..... οταν τη μεγαλωσω σε κανα χρονο..... τωρα ελατε για καφε !!!!

Artemisia
26-09-15, 21:22
Καλά θα ρθώ για καφε :)

Artemisia
27-09-15, 20:21
Σήμερα ήρθε ο πραγματικός λόγος που έφτιαξα την λίμνη για τα χρυσόψαρα μου . Το φιλικό μου ζευγάρι μου έφερε τα 3 τους χρυσόψαρα που τα είχαν για 2 χρόνια σε αυτό το πλαστικό 5 λιτρο , βέβαια να πώ ότι με δυσκολία τα αποχωρίστηκαν αλλά θα έρχονται να τα βλέπουν να μεγαλώνουν ;)
Του κίτρινου του λείπουν και λέπια , μου είπε η κοπέλα οτι πήδηξε απο την γυάλα και το βρήκε στο πάτωμα .... καημένο ψαράκι :smt009

Anna10
27-09-15, 22:53
Μπράβο Άρτεμης που τα υιοθέτησες. Να τα χαίρεσαι. :D

Artemisia
27-09-15, 23:02
Μπράβο Άρτεμης που τα υιοθέτησες. Να τα χαίρεσαι. :D
Σε ευχαριστώ Αννα :D:D:D
Κάνε ένα update απο το project σου καιρό έχεις να μπεις , πώς τα πάνε οι ορχιδέες σου ? ;)

Anna10
27-09-15, 23:27
Θα βγάλω αύριο φώτος και θα κάνω ενημέρωση. :D Όσο για τις ορχιδέες μου, ένα dendrobium δυστυχώς το έχασα και προστέθηκαν μερικές ακόμα mini (και όχι μόνο) phalaenopsis.

Artemisia
27-09-15, 23:35
Θα περιμένω να δώ ;) και σου έκανα και μια ερώτηση για ένα φυτό αν είναι sumpf calla .

Artemisia
01-10-15, 17:58
Οι μικροί μου συμμορίτες σήμερα :)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-2_zpspw1fzlrk.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/2_zpspw1fzlrk.jpg.html)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-1_zps1ti7utex.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/1_zps1ti7utex.jpg.html)

tsala
02-10-15, 23:26
αυτα ειναι ψαρια! :p

Artemisia
02-10-15, 23:31
Ψαρούκλες εεεεεεεε ?? κάτσε να μεγαλώσουμε :D :D
Πλάκα πλάκα αυτα που έχω κανένα μηνα είδα τρομερή ανάπτυξη γι'αυτο πρέπει να δίνουμε στα ψάρια μας τον σωστό χώρο σε λίτρα :D

Artemisia
06-10-15, 12:22
Tα χρυσόψαρα μου τρώνε γεωσκώληκες :D
Το shubunkin έχει γίνει διπλάσιο :D
https://www.youtube.com/watch?v=VfZwm_a9TEQ

Artemisia
21-10-15, 10:43
Καλημέρες απο τα χρυσόψαρα και 2 μικρά Κόι ;) Να εδώ τρώμε bloodworms :D:D:D:D:D
watch?v=M21KfNde6-8

Τάκης
21-10-15, 11:25
Ωρε τσιμπούσι :)

Artemisia
21-10-15, 12:01
Tα χαίρομαι τα πλασματάκια μου Τάκη :grin: και έχω πάθει πλάκα πόσο γρήγορα με συνήθισαν :wink: μέχρι που τα χαϊδεύω όταν τα ταϊζω :grin::grin::grin: Γουσταρουν το φαϊ και νομιζω μεγάλωσαν τι λές ?

Τάκης
21-10-15, 12:33
Αυτό έλειπε να μην έχουν μεγαλώσει, στα καλύτερα τα έχεις :)
Αυτά θα γίνουν πιο μεγάλα και από τα δικά μου :D:D:D:D:D

Artemisia
21-10-15, 12:35
:D:D:D:D:D Μακάρι βρε Τάκη , προσπαθώ να τους ταϊζω σωστά και ποιοτικά ;)

Yiannis59
21-10-15, 13:27
Τα κατεψυγμανα bloodworms δεν μπορεις να τα πεις ποιοτικά επαθα μεγάλη πλακα με τους δισκους και τα bloodworms και απο τοτε ουτε να τα ακουσω δεν θελω
Μπορει να ηταν η παρτιδα μπορει στην μεταφορα να ξεπαγωσαν αλλα οταν χανεις 40 δισκακια που τα μεγαλωσες με κοπο μονο και μονο γιατι φαγαν bloodworms δεν τα ξαναπλησιαζεις

Artemisia
21-10-15, 14:07
Πλάκα κάνεις τώρα ?? έπαθα σοκ ..... Τα πήρα απο μαγαζί που έχουν φίλοι μου εδω και τα προσέχουν πολύ τα κατεψυγμένα , μακάρι να μην τύχει σε κανέναν αυτό :confused: Αμάν βρε Γιάννη , με κατατρόμαξες.... δεν έχω συνέχεια φρέσκα σκουλίκια . :( Κρίμα τα δισκάκια ....

Τάκης
21-10-15, 14:33
Άρτεμις, αν υπάρχει περίπτωση να συμβεί αυτό που είπε ο Γιάννης, μήπως είναι καλύετρα να αρκεστείς σε δικά σου σκουλίκια και κανα γαύρο ; Δεν χρειάζεται και κάθε μέρα πρωτείνη, και τώρα που χειμωνιάζει πρέπει να τη μειώσεις αρκετά.

Artemisia
21-10-15, 16:38
Μάλλον κάτι τέτοιο θα γίνει Τάκη :) αλλά δεν τους ταϊζω κάθε μέρα σκουλίκια μην νομίζεις... που να τα βρω τόσα ? Μια φορα την εβδομαδα τους δίνω και δεν ξέρω τώρα πότε θα ξαναδώσω έπεσε σήμερα η θερμοκρασία πολύ .... αρχιζω και είμαι με το θερμομετρο συνέχεια:(

Artemisia
04-11-15, 11:33
Ομορφιές μου :D:D:D μεγαλώνουμε ;)
έχω πάθει πλάκα με το πόσο έξυπνα είναι τα χρυσόψαρα , τους έχω θερμοστάτη και κάθε πρωι τα βρίσκω όλα γυρω απο τον θερμοστάτη λες και έχουν τζάκι χαχαχαχχαχα
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-71_zpsjgepopbn.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/71_zpsjgepopbn.jpg.html)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-72_zps02atgejj.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/72_zps02atgejj.jpg.html)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-73_zpssq78eatc.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/73_zpssq78eatc.jpg.html)

Yiannis59
04-11-15, 13:40
Την καμινάδα δεν βλέπω χε χε
Από Δεη πως πας ;; :grin:

Τάκης
04-11-15, 13:47
Ομορφιές μου :D:D:D μεγαλώνουμε ;)
έχω πάθει πλάκα με το πόσο έξυπνα είναι τα χρυσόψαρα , τους έχω θερμοστάτη και κάθε πρωι τα βρίσκω όλα γυρω απο τον θερμοστάτη λες και έχουν τζάκι χαχαχαχχαχα

Άστα βρε στο κρύο, δεν παθαίνουν τίποτα, αντίθετα θα έλεγα, τα χρυσόψαρα το θέλουν και το κρύο τους , να πέσει λίγο ο μεταβολισμός τους είναι αυτό που λέμε "Ζεις έντονα, ζεις λίγο, Ζεις χαλαρά , ζεις πολύ"
και πληρώνεις και τσάμπα ρεύμα :p

Artemisia
04-11-15, 14:15
ΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑ :grin::grin::grin: Δεν ξέρω Γιάννη μου θα σου πώ τέλος του μήνα ;)
Άστα βρε στο κρύο, δεν παθαίνουν τίποτα, αντίθετα θα έλεγα, τα χρυσόψαρα το θέλουν και το κρύο τους , να πέσει λίγο ο μεταβολισμός τους είναι αυτό που λέμε "Ζεις έντονα, ζεις λίγο, Ζεις χαλαρά , ζεις πολύ"
και πληρώνεις και τσάμπα ρεύμα :p
Τάκη την νύχτα μόνο τον έχω στο ρεύμα , τα λυπάμαι βρε , εχθές το βράδυ είχαμε 3 βαθμούς :( Εχω και την "Φακή" το fantail την λυπάμαι να την πάρω απο την άπλα της :D

Τάκης
04-11-15, 14:22
Το fantail όντως θα την ακούσει με τόσο κρύο
Άντε ετοίμασε ενυδρείο, τι κάθεσαι ; πολύ χαλάρωσες μου φαίνεται :p:p:p:p

takolas
04-11-15, 14:55
Πολύ όμορφα τα ψάρια σου!
Και τα νούφαρα μια χαρά κρατάνε!

Artemisia
04-11-15, 15:47
Το fantail όντως θα την ακούσει με τόσο κρύο
Άντε ετοίμασε ενυδρείο, τι κάθεσαι ; πολύ χαλάρωσες μου φαίνεται :p:p:p:p
Χαχαχαχαχα Τάκη αν πω την λέξη ενυδρείο στον άντρα μου θα την ακούσω εγω :smt020προσπάθησα και δεν ακούει τίποτα .... είχα πάρει ένα πλαστικό δοχείο περίπου 70 λίτρα για την βάλω εκεί τον χειμώνα αλλά προς το παρόν έχω θερμοστάτη . Αν δω τα σκούρα θα την πάρω μέσα :) Αν και έχω σχέδια να κάνω ένα μεγάλο μέσα για χρυσόψαρα , πως θα τον πείσω δεν ξέρω .... το ψάχνω ακόμα :D:D
Πολύ όμορφα τα ψάρια σου!
Και τα νούφαρα μια χαρά κρατάνε!
Σε ευχαριστώ πολύ :D
:D:D:D Τα νούφαρα δεν κρατάνε μόνο αυτό έμεινε με 4 φύλλα επειδή είναι δίπλα στο θερμοστάτη ;)

Artemisia
25-11-15, 17:00
Καιρό έχω να σας δείξω τις ομορφιές μου και είπα να βγάλω καμιά φωτό σήμερα :D:D
Τελικά το μεγάλο το Πορτοκαλί (Comet goldfish ) το έδωσα στον πατέρα μου (Λίμνη 15 κυβικά) γιατι δεν σταμάτησε να χτυπάει απο το κυνηγητό τα υπόλοιπα μου τραυμάτισε το fantail (Φακή) και το το Sarasa , τώρα είμαστε όλοι καλά :D:D
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-160706_zpsuakytbi5.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/160706_zpsuakytbi5.jpg.html)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-160648_zps4l5qwsqj.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/160648_zps4l5qwsqj.jpg.html)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-160912_zpsmnlt1wpv.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/160912_zpsmnlt1wpv.jpg.html)

pavos
01-12-15, 16:40
Που είναι οι φωτογραφίες με κλειστή τη λιμνη?????:rolleyes:

Artemisia
01-12-15, 17:03
Τώρα πάω να βγάλω ;)
Εδω είναι πιο πρόχειρα τα πράγματα , έβαλα ένα φύλλο πολυκαρμπονικό
(Πατάει πάνω στις πέτρες) και απο πάνω νάιλον , μπορούσα να βάλω και μόνο νάιλον αλλά περνάνε τα μαλλιαρά απο πάνω και είναι απο 7 κιλά και πάνω.... θα το βελτιώσω όμως γιατι έτσι δεν έχει πολύ φώς . ;)

http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-20151201_164940_zps5wdlshfl.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/20151201_164940_zps5wdlshfl.jpg.html)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-qq195-artemisia_kou-20151201_165033_zpsvz7l6ye1.jpg (http://s447.photobucket.com/user/Artemisia_Kou/media/20151201_165033_zpsvz7l6ye1.jpg.html)

Artemisia
01-12-15, 17:09
Ερώτηση
Έχω φύλλα πολυκαρβονικού 20 τ.μ. και επειδή μείναν καιρό με την ζελατίνη προστασίας δεν μπορώ να την αφαιρέσω καμία ιδέα ???? κρίμα πανάκριβο το είχα πάρει 20 ευρώ το τ.μ.
Δοκίμασα και ασετόν δεν βγαίνει .....

Τάκης
01-12-15, 17:20
Πολύ φοβαμαι πως δεν μπορεις να το αφαιρεσεις, το πλαστικό πολυμεριστηκε και εγινε ένα με το πολυκαρμπονικό :(

Artemisia
01-12-15, 17:25
Μάλλον:( και με τι δεν το έτριψα μέχρι και με σύρμα απο τα πιάτα στεναχωρέθηκα γιατι θα μπορούσα να κάνω 100 δουλειές με αυτό και αντέχει και βάρος , έχει και αεροθάλαμο ......... τζίφος :(

Τάκης
01-12-15, 17:37
Δοκιμασες με βενζινη μηπως βγαινει ; Το πολυκαρμπονικό ειναι ανθεκτικό στα χημικα.
Το ίδιο παθαινουν και όσοι δεν βγαζουν τα ναιλον απο τα αλουμίνια και ετσι καταστρεψα μια μπακαζιερα αυτοκινητου οροφης που την σκεπασα με ναιλον και κολλησε το ναιλον επανω και δεν βγηκε ποτε :(

Artemisia
01-12-15, 17:40
Χαχχαχαχαχαχα Α ρε Τάκη :D:D αντε εγω το καταλαβαίνω .... αλλά εσυ να κάνεις το ίδιο λάθος με εμένα .... :confused:
Με τα χάλια μου γελάω μην νομίζεις .... καλά να πάθω , τεμπελιά .......
Αν βάλω βενζίνη μετά πως θα φύγει ???

Τάκης
01-12-15, 17:57
Μηπως η βενζινη μαλακωσει το ναιλον και φυγει.
Με τα λαθη μας μαθαίνουμε Άρτεμις :)

Artemisia
01-12-15, 18:20
:D:D:D Θα κάνω μια δοκιμή και θα σου πώ .

pavos
01-12-15, 22:49
μια χαρα εγινε και η μικρη....οσο για το αλλο δεν ξερω να βοηθησω

Artemisia
01-12-15, 23:04
Ευχαριστώ Σταύρο, δεν πειράζει .... θα την βελτιώσω την μικρή γιατί τώρα είναι πολύ σκοτεινή δεν περνάει φως αλλά τουλάχιστον δεν παγώνει το νερό . Εχθές το έκανα πρόχειρα έβαλα το χέρι μου να τα ταισω και πάγωσα μιλάμε. .... ε και μετά πήρα δραστικά μέτρα ; )

ΑΓΓΕΛΟΣ2
07-12-15, 13:33
κανε μια δοκιμη μηπως αν το ζεστενεις καθως τραβας το αυτοκολιτο...

* η λιμνη σου ειναι φοβερη!!! θελω και εγω!!!

Artemisia
07-12-15, 16:23
κανε μια δοκιμη μηπως αν το ζεστενεις καθως τραβας το αυτοκολιτο...

* η λιμνη σου ειναι φοβερη!!! θελω και εγω!!!

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/07/f4446427d415ea9770ec29acd94fd4e1.jpg
Σε ευχαριστώ πολύ Αγγελε σου εύχομαι να αποκτήσεις μια γρήγορα [emoji3] Όσο για το πολυκαρβονικο δεν νομίζω να γίνει τίποτα γιατί δεν υπάρχει κάτι να τραβήξω πολυμεριστικε τα νάιλον ,σε ευχαριστώ και πάλι [emoji2]

tsantos
07-12-15, 17:26
Συγχαρητηρια για τη λιμνη σου!!!
Διαβασα το αρθρο σου απ την αρχη και μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα!!!
δεν βλεπεις γυναικες ευκολα να παιρνουν τετοιες αποφασεις και να της υλοποιουν οι ιδιες :D
1000 μπραβο πολυ καλη δουλεια,να τη χαιρεστε!!!

Artemisia
07-12-15, 17:32
Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια :D
:D:D αλλά για να λέμε και την αλήθεια είχα βοήθεια απο τον άντρα μου που πάντα είναι δίπλα μου ..... δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς ;)

Artemisia
12-12-15, 16:26
Της φυλακής τα σίδερα είναι για τις γάτες :D:D:D:D όχι όχι για να μην τα φάνε για να μην πέσουν μέσα στο νερό ;) σκεπάζω την λίμνη με ναίλον και περνάνε απο πάνω , για να μήν έχω ατυχήματα έβαλα πλέγμα ;)
Τους δίνω λιχουδιές για χρυσοψαρούδια :D:D:D
watch?v=XqdC_TDhd6Y&feature=youtu.be

pavos
23-12-15, 20:14
πηρες κι αλλα ψαρια????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Artemisia
23-12-15, 20:36
Όχι Σταύρο μου έδωσα και 1 αρσενικό στον μπαμπά μου :D:D:D γιατι μου βγήκε ατιμούλης (αλανιάρης -μάγκας) ;)
Τα βλέπεις πιο πολλά ??
6 χρυσόψαρα και τα 2 Κόι μωράκια (αυτα που έφερες)

pavos
23-12-15, 22:37
Ναι μου φάνηκε ότι είδα νέο αίμα!!!

Artemisia
23-12-15, 22:41
Μεγάλωσαν τα ψαρουλάκια μου τα όμορφα (εγω η μάνα κουκουβάγια , ξέρεις) γι αυτο σου φάνηκε . Αν και ψάχνω για κανένα panda ή άσπρο ;) δεν βιάζομαι :D

Artemisia
08-01-16, 17:16
Σήμερα είχαμε καλή μέρα και πήγα να τσεκάρω τι γίνεται :D:D και έκανα και ακόμα ένα βίντεο με την ευκαιρία ;) Πολύ πείνα αυτά τα χρυσόψαρα .....
watch?v=o5Krcg14z3g&feature=youtu.be

pavos
08-01-16, 18:21
ρυ συ Άρτεμις τι koi πολυ ομορφο γινεται.... φτου φτου

Artemisia
08-01-16, 18:24
Σε ευχαριστώ πολύ Σταύρο !!!!!!! Εσύ μου το διάλεξες ;) γίνεται να μην είναι όμορφο ???

pavos
08-01-16, 18:34
Σε ευχαριστώ πολύ Σταύρο !!!!!!! Εσύ μου το διάλεξες ;) γίνεται να μην είναι όμορφο ???
εμενα το ενα που ειναι ολο ασπρο κι απο κατω εχει ενα ροζ δερμα ενω μου ηταν αδιαφορο τωρα βλεπω οτι θα γινει ΠΟΛΥ μεγαλο ψαρι.... σε συγκριση με τα αλλα που ηταν ιδια σειρα ηταν ηδη πιο μεγαλο και μεγαλωνει παρα πολυ γρηγορα

Artemisia
08-01-16, 18:38
Σε είχα πει εγω ??? σε είχα πει ότι τα πιο αδιάφορα και τα πιό άσχημα θα αγαπήσεις ?? :D:D:D:D
Κάνε βρε ένα update να δούμε να χαρούμε .... :D:D:D

Τάκης
08-01-16, 18:44
ρυ συ Άρτεμις τι koi πολυ ομορφο γινεται.... φτου φτου
Βρε Σταύρο, τα Κοι και τα χρυσόψαρα δεν γίνονται ομορφα, ΕΙΝΑΙ όμορφα :)

pavos
08-01-16, 19:24
Βρε Σταύρο, τα Κοι και τα χρυσόψαρα δεν γίνονται ομορφα, ΕΙΝΑΙ όμορφα :)

εδω θα συμφωνησω

Σε είχα πει εγω ??? σε είχα πει ότι τα πιο αδιάφορα και τα πιό άσχημα θα αγαπήσεις ?? :D:D:D:D
Κάνε βρε ένα update να δούμε να χαρούμε .... :D:D:D

αυριο θα παω να κανω μια καλη αλλαγη νερου ΑΝ μπορεσω λογω καιρου.
θα προσπαθησω να κανω ενα βιντεο. τωρα δεν βλεπεις τιποτα ειναι ενα πολυ πρασινο νερο!!!!!:smt120:smt120:smt120

Artemisia
08-01-16, 19:31
Με το καλό , θα περιμένω :)

Andros
09-01-16, 00:46
Σήμερα είχαμε καλή μέρα και πήγα να τσεκάρω τι γίνεται :D:D και έκανα και ακόμα ένα βίντεο με την ευκαιρία ;) Πολύ πείνα αυτά τα χρυσόψαρα .....
watch?v=o5Krcg14z3g&feature=youtu.be

Θερμοκρασια νερου??

Lth1
09-01-16, 00:50
Φτου φτου πανεμορφα Αρτεμης :) Σκορδα Σκορδα! :)

Artemisia
09-01-16, 00:51
Θερμοκρασια νερου??
16 με Θερμοστάτη ;)
Άνδρο έχεις υπόψη σου αν υπάρχουν controler για Λίμνες , για εξωτερικό χώρο ? Για να φτιάξω ένα πιό σταθερό περιβάλλον όσον αφορά την θερμοκρασία .
Φτου φτου πανεμορφα Αρτεμης :) Σκορδα Σκορδα! :)
Σε ευχαριστώ Λουκά να είσαι καλά !! :D

Τάκης
09-01-16, 01:01
Με STC δεν μπορεις Αρτεμις ;

Artemisia
09-01-16, 01:04
Δεν ξέρω Τάκη ?? Μπορώ ??Αν είναι εκτεθειμένο στο κρύο και στην υγρασία αντέχει ?? ή θα κάψω τον πίνακα ??

Τάκης
09-01-16, 01:20
Δεν ξέρω Τάκη ?? Μπορώ ??Αν είναι εκτεθειμένο στο κρύο και στην υγρασία αντέχει ?? ή θα κάψω τον πίνακα ??
Αυτο έξω δεν το έχω ;
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-b494-takis62-facebook-10203663626864540-10645278_10203721705156461_8275102638018010619_n_z psid48ahot.jpg

Αν φτιαχτει σωστα δεν εχει κανενα προβλημα :)

http://www.aquatek.gr/rimages/albums-b494-takis62-facebook-10203663626864540-1471988_10203714844704954_3651561413788653699_n_zp suhgwvvs4.jpg

Artemisia
09-01-16, 01:22
Χμ .... αντε να βάλω τον άντρα σε διαδικασία ..... Πόσα watt σηκώνει ??

Τάκης
09-01-16, 01:25
10A, αν όμως κάποιος ξέρει τα βασικα ηλεκτρολογικα μπορει να βάλει ρελε και να σηκώσει και φουρνο κουζίνας :)
10Α Χ 220V = 2200W θεωρητικά

Artemisia
09-01-16, 01:27
Ωραία !!! Αν δεν ξέρει θα μάθει ο καημένος , τι να κάνει με μενα που έχει μπλέξει ..... 2 θα χρειαστώ και για την μεγάλη .

Τάκης
09-01-16, 01:30
Για ευκολία μπορειτε να το κλείσεται σε ενα κουτι, όπως ενα ταπερ πχ, αλλιως θα πρέπει να μαθει να δουλευει το πλεξι :)
Ποσα watt ειναι ο θερμαντήρας ;

Artemisia
09-01-16, 01:33
Και οι 2 χ 600 τώρα , αλλά σκέφτομαι να πάρω έναν 1000 watt για την μεγάλη .... τεσπα θα δούμε , του χρόνου τωρα :D ευχαριστώ Τάκη για τον χρόνο σου :D

Andros
09-01-16, 01:38
Παρα το γεγονος οτι εγω προσωπικα δεν το εψαξα για προσωπικους λογους.... ναι υπαρχουν temperature controller για λιμνες αλλα εγω ειμαι εναντιον :grin::grin:

Ασε τα ψαρια σου να κανουν τον ετησιο κυκλο τους....πιστεψε με τον χρειαζονται...

Οπως και ναχει δεν ξερω αν βρεις στην Ελλαδα αλλα απο το διαδικτυο θα βρεις σιγουρα.......

Artemisia
09-01-16, 01:49
Άνδρο σε ευχαριστώ πολύ :D:D Τώρα τον κάνουν τον ετήσιο κύκλο τους . Εδω που μένω συνήθως κάνουν πατινάζ για κανένα μήνα και βάλε ..... δεν έχω πρόθεση να κρατάω θερμοκρασία πάνω απο 10 βαθμούς τον χειμώνα για αυτο ρωτάω για temperature controller γιατι στην μεγάλη οκ δεν επιρεάζεται τόσο πολύ η θερμοκρασία απλά δεν πιάνει πάγο , αλλά στην μικρή ζεσταίνει ....
Δοκιμαστικά φέτος μπήκαν οι θερμοστάτες γιατι πέρυσι είχα προβλήματα .... και πάλι βλέπω πώς να βελτιώσω την κατάσταση .
Σε ευχαριστώ Άνδρο . :)

Andros
09-01-16, 02:03
Οταν λες προβληματα??

Artemisia
04-02-16, 18:04
Σήμερα έκανα ένα βίντεο πώς βγάζω τα σκουλήκια μου :D και ένα ακόμα να ταϊζω τα χρυσοψαρούδια μου :D:D:D
watch?v=-i9Y2r3RFN4

https://www.youtube.com/watch?v=-i9Y2r3RFN4

watch?v=3U8mFct6LH0

https://www.youtube.com/watch?v=3U8mFct6LH0

sarpijk
04-02-16, 18:30
Πολυ ομορφα ψαρακια!

Artemisia
04-02-16, 18:32
Σε ευχαριστώ πολύ Στέφανε !!! :D:D:D

Lth1
04-02-16, 18:51
Και ελεγα τι εχω να ταισω καιροοοο...πολυ ομορφα αρτεμης και ποσο ομορφα δειχνουν στον φυσικο τους χωρο :-) μπραβο μπραβο..πολυυ ομορφα χρωματα επισης..τα κοι ειναι αυτα?Η τα χρυσοψαρα??Ειδα διπλη ουρα...οποτε τα χρυσοψαρα ειναι ε?

Artemisia
04-02-16, 18:53
Είναι και τα 2 μωρά Κόι τα άλλα είναι χρυσόψαρα . Σε ευχαριστώ Λουκά :D:D

Τάκης
04-02-16, 21:05
Ωρε κατι σκουληκαντέρες ,
Εχει πολύ πλάκα όπως τα αρπαζουν :)
Ολο ζωντάνια τα ψαρια σου Αρτεμης, να τα χαιρεσαι