Efh
04-06-15, 00:37
Καλησπερα!
στο 60αρι μου υπαρχουν φυτακια ανουμπιες κυριως αργοτερα θα προσθεσω καποια ακομα (εχινοδορους , βαλισνεριες κλπ κλπ)
τωρα εχει μονο σαλιγκαρια μεσα
η λαμπα που εχει ειναι 24w τυπου pl (το γνωστο hailea f60)
και εχει βαση- ντουι 2g11 με 4 μυτουλες
και τωρα θελω να του παρω νεα λαμπα, η εργοστασιακη πανω εχει 2 χρωματα
μια μπλε και μια ασπρη προς ροζακι
βρηκα αντιστοιχη απλα εχουν ενα χρωμα....πχ λευκο ή θερμο λευκο
περνοντας βολτα απο το πετ σοπ ρωτησα κυριως για τα χρωματα και μου ειπαν οτι ο συνδυασμος λευκο-ροζ αναδεικνυει καλυτερα
το μπλε που εχει τωρα παντως δε μ αρεσει, θεωρω οτι παει πιο καλα σε θαλασσινο παρα σε γλυκο νερο
και σας ερωτω :
> βρηκα λαμπα ιδια 34 w , ομως δεν μου κανει στο μακρος, να ανεβασω τα watt ? να μεινω στα 24? η να τα χαμηλωσω? επισης με ιδιο τυπο βασης 2g11 εχει και led
> να αλλαξω ντουι να παω σε κατι πιο κοινο ωστε να μπορω να βρισκω πιο ευκολα λαμπες? η θα μπω σε φασαριες? η μηπως δεν αλλαζει?
> αν τελικα μεινω με την ιδια ξερετε καποιο μαγαζι με λαμπες που να εχει τετοιους τυπους και χρωματα?
:confused: :confused:
στο 60αρι μου υπαρχουν φυτακια ανουμπιες κυριως αργοτερα θα προσθεσω καποια ακομα (εχινοδορους , βαλισνεριες κλπ κλπ)
τωρα εχει μονο σαλιγκαρια μεσα
η λαμπα που εχει ειναι 24w τυπου pl (το γνωστο hailea f60)
και εχει βαση- ντουι 2g11 με 4 μυτουλες
και τωρα θελω να του παρω νεα λαμπα, η εργοστασιακη πανω εχει 2 χρωματα
μια μπλε και μια ασπρη προς ροζακι
βρηκα αντιστοιχη απλα εχουν ενα χρωμα....πχ λευκο ή θερμο λευκο
περνοντας βολτα απο το πετ σοπ ρωτησα κυριως για τα χρωματα και μου ειπαν οτι ο συνδυασμος λευκο-ροζ αναδεικνυει καλυτερα
το μπλε που εχει τωρα παντως δε μ αρεσει, θεωρω οτι παει πιο καλα σε θαλασσινο παρα σε γλυκο νερο
και σας ερωτω :
> βρηκα λαμπα ιδια 34 w , ομως δεν μου κανει στο μακρος, να ανεβασω τα watt ? να μεινω στα 24? η να τα χαμηλωσω? επισης με ιδιο τυπο βασης 2g11 εχει και led
> να αλλαξω ντουι να παω σε κατι πιο κοινο ωστε να μπορω να βρισκω πιο ευκολα λαμπες? η θα μπω σε φασαριες? η μηπως δεν αλλαζει?
> αν τελικα μεινω με την ιδια ξερετε καποιο μαγαζι με λαμπες που να εχει τετοιους τυπους και χρωματα?
:confused: :confused: