PDA

Επιστροφή στο Forum : Συνάντηση 03/09/05


Celda
25-08-05, 17:51
Καλησπέρα,

Έχω ενημερωθεί για την συνάντηση στις 03/09 στις 17:00 στην Καστέλλα. Μια ερώτηση: μπορεί να έρθει ο οποιοσδήποτε; Ή πρέπει να είσαι μέλος; Και πώς αναγνωρίζουμε τα μέλη; Γίνονται και ανταλλαγές; Κάπου ακουσα ότι θα κυκλοφορούν java moss +-2 Κάθε συνάντηση έχει κάποιο θέμα;

Και για αυτούς που γνωρίζουν από δρόμους- πώς έρχεται κάποιος από το κέντρο του Περιστερίου; Με λεωφορεία, ΗΣΑΠ ή Μετρο... διοτι δεν οδηγούμε κιόλας!!!!

Ευχαριστώ
Κωνσταντίνα

netblues
25-08-05, 18:10
Δεν ειναι στην καστελλα αλλα στον Προφητη Ηλια στο bowling... :smt031
Καφετερια ειναι, οποιος θελει ερχεται.
Ειναι τα πολλα ενωμενα τραπεζια με τους ευτραφεις κυριους γυρω γυρω (αυτοι φαινονται, οι υπολοιποι ειναι στη σκια των προαναφερθέντων..). Συνηθως στα τραπεζια κυκλοφορουν περιοδικα με ψαρια στα εξωφυλλα, ενω οι περισσοτεροι κρατανε υποπτες σακκουλες.
Ο καθενας φερνει την πραματια του και γινονται διαφορες ανταλλαγες/δωρεες κλπ. Το θεμα μας ειναι συνηθως ελευθερο.. Δημιουργουνται πηγαδακια με διαφορα θεματα. Ενιοτε πεφτουν και (λεκτικες) φαπες... Αμα ρωτησεις αν ειναι κανεις ολυμπιακος παντως μεσα θα σαι..

Τωρα το πως ερχεσαι.. φτανεις ας πουμε στο τερμα του ηλεκτρικου και περνεις ταξι. Δεν ειναι μακριά. Ολο και καποιο λεωφορειο θα σκαρφαλωνει εκει πανω, αλλα ειμαι ασχετος με αυτό το σπορ.

Celda
25-08-05, 20:48
Χμμμ, φαίνεται ενδιαφέρον...ειδικά το σημείο με τις λεκτικές φάπες! ΟΚ, και τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει να προσφέρει κάτι σε σχέση με το ενυδρείο; Να φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου (ή καλύτερα με τα χεράκια της μητέρας μου για να τρώγεται κιόλας) και να γίνει η ανταλλαγή; :)

netblues
25-08-05, 21:01
Κοιτα.. την μαμα σου μην μας φερεις μονο, και ολα τα αλλα θα τα βρουμε.. :smt018
Σοβαρα τωρα, δεν ειναι υποχρεωτικο να φερεις κατι.. Εγγραφεις υποχρεωση για το μέλλον.

torm
26-08-05, 09:07
Και για αυτούς που γνωρίζουν από δρόμους- πώς έρχεται κάποιος από το κέντρο του Περιστερίου; Με λεωφορεία, ΗΣΑΠ ή Μετρο... διοτι δεν οδηγούμε κιόλας!!!!


Γι' αυτούς που δεν ξέρουν απο δρόμους ή δεν έχουν μέσο μπορούν να κατέβουν στον Ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά και να περάσει το Torm Express να τους παραλάβει και να τους πάει στη συνάντηση! Έχω 3 θέσεις ακόμα διαθέσιμες όποιος ενδιαφέρεται στέλνει πμ!

sot-zoe
26-08-05, 16:56
ΟΚ, και τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος δεν έχει να προσφέρει κάτι σε σχέση με το ενυδρείο;
Σ΄ αυτην την περιπτωση τοτε , μονο του δινουν :lol:
Ετσι , σε μια απο τις επομενες , εχει και αυτος κατι να δινει ;)
Και παει λεγοντας :lol:
Να φτιάξω κάτι με τα χεράκια μου (ή καλύτερα με τα χεράκια της μητέρας μου για να τρώγεται κιόλας) και να γίνει η ανταλλαγή;
Να εισαι σιγουρη οτι κανενας δεν θα σου πει οχι , δεν ειμαστε απο αυτους που προσβαλουν +-6

Τωρα οσο για την προσβαση μπορει να βγει καποιος απο την περιοχη σου που θα ερθει κατω και να συνενοηθητε να πατε μαζι , ειναι κατι που γινεται συνεχεια .