PDA

Επιστροφή στο Forum : ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:tripletail bettas!!!!!!!!!!


Mariel
14-08-05, 21:09
τον μονομαχο της παρακατω φωτο τον πουλανε στο aquabid σαν tripletail.αυτο το ειδος μονομαχων προκυπτει εξαιρετικα σπανια απο διασταυρωσεις doubletail.ο συγκεκριμενος ομως ειναι μαλλον "tripletail-μαιμου",αφου το πως ειναι χωρισμενη η ουρα του σε 3 μερη φαινεται πολυ τελειο για να ειναι αληθινο...επιπλεον,το ραχιαιο του πτερυγιο και το πανω και κατω περιγραμμα του σωματος του δεν ταιριαζει σε dt μονομαχο.οποτε μαλλον επεσε ψαλιδι εδω απο τον ταυλανδο εκτροφεα zw

http://www.bettas4all.nl/files/fwbettashm1124534114.jpg


αντιθετως,ο μονομαχος τηε επομενης φωτο(www.arofanatics.com)ειναι γνησιος tripletail.η βαση της ουρας ειναι τριπλασια απ'ο,τι στα ψαρια με μονη ουρα,ενω αντιστοιχως στους μονομαχους με διπλη ειναι διπλασια.

http://www.bettas4all.nl/photos/tripletail.jpg


ΠΗΓΗ:http://www.bettas4all.nl/

hlias
15-08-05, 21:56
Αν και δεν το εχω ξαναδει αυτο οφειλω να ομολογησω οτι ειναι εντυπωσιακο. Οχι το τεχνιτο βεβαια[αν ειναι οντος] αλλα για το αλλο. Βγαινει με επιλεκτικη αναπαραγωγη η ειναι μια μεταλαχη που μπορει να ετυχε? Γνωριζουμε λεπτομεριες?

Mariel
15-08-05, 22:09
το πρωτο δυστυχως ειναι τεχνητο...οσο για το δευτερο,εμφανιζεται εξαιρετικα σπανια.οι doubletails εμφανιζονται σαν αποτελεσμα μεταλλαξης.ετσι οι tripletails μπορει να ειναι ειτε το αποτελεσμα "λαθους"σε doubletail,η περαιτερω μεταλλαξη του doubletail.