PDA

Επιστροφή στο Forum : SERA vs TETRA

Celda
06-08-05, 21:00
Καλησπέρα!

Την γνώμη σας:
ποιά από τις παραπάνω εταιρείες να προτιμήσω για αγορά ενός ολοκληρωμένου κιτ για μετρήσεις pH, KH, GH; Είναι και οι δύο καλές ή κάποια από αυτές ειδικεύεται στον τομέα αυτό; Και γενικά για τις τροφές που προσφέρει η κάθε μία, ποια είναι η άποψή σας;

Και κάτι ακόμα...έχω ένα ενυδρειάκι 8 λίτρων :) μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως εναλλακτικό μέρος για μικρά πχ γκάπι ή είναι εντελώς ακατάλληλο; (όταν φιλοξενούσε ένα χρυσόψαρο είχε ένα υποτυπώδες φίλτρο με μπουρμπουλήθρες το οποίο ωστόσο κατάφερε να κρατήσει το ψάρι ζωντανό για ένα περίπου χρόνο! - φυσικά και με αλλαγή νερού)

Ευχαριστώ πολύ,

Κωνσταντίνα

accnt
06-08-05, 21:52
Εγώ χρησιμοποιούσα Sera χωρίς προβλήματα. Αργότερα χρησιμοποίησα Aquarium Pharmaceuticals και έχω κολλήσει σε αυτά.

Νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα.

Γιάννης.

ThDam
06-08-05, 22:27
Aquarium Pharmaceuticals...για να έχεις την ησυχία σου. Είχα άσχημη εμπειρία με τα τεστ της Sera, και από τότε χρησιμοποιώ μόνο AP.

lasal
07-08-05, 00:21
ποιά από τις παραπάνω εταιρείες να προτιμήσω για αγορά ενός ολοκληρωμένου κιτ για μετρήσεις pH, KH, GH;

Και κάτι ακόμα...έχω ένα ενυδρειάκι 8 λίτρων :) μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως εναλλακτικό μέρος για μικρά πχ γκάπι ή είναι εντελώς ακατάλληλο;

Στα συγκεκριμένα liquid test ΚΗ,GH λίγες εταιρίες πέφτουν έξω.
Μπορείς να χρησιμοποιήσεις aquarium pharmaceuticals, tetra ή και sera
Με αυτήν την σειρά εκτίμησης.
Και γω έχω άσχημες εμπειρίες απο την sera.
Ενω στο τεστ ph υπάρχει μεγάλη απόκλιση και εδώ θα σου πρότεινα ηλεκτρονικό phμετρο.
Τα μικρά γκάπι μπορείς να τα διατηρήσεις για ενάμιση μήνα περίπου στο 8άλιτρο, παραπάνω δεν θα στο πρότεινα.
Οι τροφές τις tetra ειναι μια χαρά

Celda
07-08-05, 13:02
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Μια ακόμη ερώτηση:
γνωρίζετε ποια μαγαζιά έχουν aquarium pharmaceuticals; στο κοντινό μου πετσοπ έχουν μόνο tetra. Μένω στο Περιστέρι οπότε ένα μαγαζί στο κέντρο θα με βόλευε...

Τα λέμε...

Κωνσταντίνα

torm
07-08-05, 19:19
Εγώ ξέρω να σου πώ στον Πειραιά, αλλά μάλλον σου πέφτει λίγο μακριά...

nkarvounis
07-08-05, 19:42

Μια ακόμη ερώτηση:
γνωρίζετε ποια μαγαζιά έχουν aquarium pharmaceuticals; στο κοντινό μου πετσοπ έχουν μόνο tetra. Μένω στο Περιστέρι οπότε ένα μαγαζί στο κέντρο θα με βόλευε...

Τα λέμε...

Κωνσταντίνα

Υδρόκοσμος στο Γαλάτσι και νομίζω ο Ωκεανός στην Βουλιαγμένης.

ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ
08-08-05, 11:04
Έχει στην ΑΒΥΣΣΟ μόνο που τώρα είναι ανοιχτά 11-3

Husky_Jim
08-08-05, 12:17

Μια ακόμη ερώτηση:

Τα λέμε...

Κωνσταντίνα

Ζωοφιλία (Μεγ. Αλεξάνδρου)
Όσμοσις (Περικλέους)