Επιστροφή στο Forum : Ποιο ειναι το αγαπημενο σας χρωμα??
θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε τις προτιμησεις του καθενος εδω μεσα :D
εμενα μου αρεσουν παρα πολυ τα μεταλλικα χρωματα και κυριως τα platinums white(ασπρο με μεταλλικη λαμψη στο σωμα και τα πτερυγια)
ωραιο θα ηταν εκτος απο την καταχωριση της ψηφου οταν ψηφιζετε να στελνετε κι ενα μηνυματακι για να μαθαινουμε τι προτιμαει ο καθενας :D :wink:
εμένα μου αρέσει το ΚΑΘΑΡΟ κόκκινο... :wink:
εγώ τρελαίνομαι για τα μετταλικα χρώματα!! Μονομάχος χωρις πανοπλία δεν συμβαδίζει!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
εγώ τρελαίνομαι για τα μεταλλικα χρώματα!! Μονομάχος χωρις πανοπλία δεν συμβαδίζει!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Fullmoon metallic gold.. Εχω εναν μπλε Vailtail ονοματι "Μαξιμο" που εχει τερομερα ειρηνικο χαρακτηρα και τον παω πολυ ,αλλα ο επομενος θα ειναι μεταλλικος σιγουρα..(αν βρω):D
Παντως μπραβο στην Mariel για τις δημοσκοπησεις της!
Καλημερα σε ολους.:smt020
ΜΠΛΕ forever.:smt041
Ψήφισα iridescent(blue,steel blue,turquoise)
αν και μου αρέσει και το κόκκινο!!
Πιστεύω ότι οι γυναίκες πρέπει να προτιμούν κυρίως το πρώτο της λίστας
[ metallics(coppers,golds,platinums)] με ιδιαίτερη πρότίμηση τα golds και platinums:smt081
kostaskich
29-08-07, 21:13
θαλλασί και κίτρινο:razz:
θα ηταν ενδιαφερον να μαθουμε τις προτιμησεις του καθενος εδω μεσα :D
εμενα μου αρεσουν τα μοβ μπλε κοκκινα και κιτρινα.γενικα λατρευω τουσ μονομαχουσ
-------------------------
επισησ πιστευω πωσ ειναι σπανιο να βρεισ betta σε χρωμα ουρανιου τοξου.ειχα ενα τετοιο και ηταν τζαματο.ειχε κανεισ σε τετοιο χρωμα¨?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.