PDA

Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με eheim 2222


m0rphy
03-08-05, 15:39
Είμαι στο στρώσιμο του ενυδρείου(με αμμωνία) και έχω παρατηρήσει οτι στον κάδο του φίλτρο μαζεύεται αέρας!ενω λειτουργεί κανονικά, αν το κουνήσεις λίγο απ'την εξοδο βγαίνουν πολλές φυσαλιδες, ή ακόμα και σταματάει το φίλτρο λόγο της ποσότητας του αέρα που συγκεντρώνεται στον κυκλοφορητή του. Επίσης όταν το ανοιξα,γιατί είπα οτι δεν έχει κλείσει καπου σωστά, παρατήρησα οτι στον κάδο το νερό είναι πολύ θολό και όταν κουνάω τον κάδο όταν λειτουργεί αυτό βγαίνει απ'την εξοδο ενώ την υπόλοιπη ώρα είναι καθαρό αυτό που βγαίνει, είναι πρόβλημα αυτό ή ετσι επρεπε να είναι??

Giorgos
03-08-05, 17:14
Μάλλον κάποια σύνδεση δεν έχει γίνει σωστά. Πρέπει να τσεκάρεις οι σωλήνες να είναι καλά τοποθετημένες (πχ. η σύνδεση του σωλήνα με το μπαστούνι) για να μην "τραβάνε" αέρα και τον μεταφέρουν εσωτερικά του κάδου. Επίσης, βεβαιώσου ότι η φλάντζα (που στεγανοποιεί τον κάδο με τον κυκλοφορητή) δεν είναι σχισμένη σε κάποιο σημείο.

m0rphy
04-08-05, 14:40
Σήμερα τα κοίταξα όσα είπες και σε όλες τις ενώσεις έβαλα ξανά βαζελίνη που ερχόταν μαζί με το φίλτρο για σιγουριά αν και δεν φαινόταν τίποτα περίεργο! Υπο θέτω επειδή το ενυδρείο είναι στο πάτωμα ακόμα ο σωλήνας εισόδου απ'το βάρος λύγιζε και αυτό το δημιουργούσε μάλλον αλλα τον στερέωσα ωστε να μην έχω πρόβλημα. Όσο για την θολούρα που είπα παρατήρησα οτι ιδια υπάρχει και στο χαλίκι και αν το ανακατέψεις βγαίνει τι μπορεί να είναι αυτό, μήπως είναι η αμμωνία που έχω προσθέσει για το στρώσιμο, κατακάθεται η αμμωνία ή παραμένει διαύμένη και μολις ειπα μ.%.$.@.α, μπούρδα εννοώ!!!