PDA

Επιστροφή στο Forum : Επανασύνδεση μέλους


pani
03-08-05, 10:04
Παρακαλώ όπως διευθετήσετε την επανασύνδεση μου με το φόρουμ..... η συνδρομή μου άν και άργησε εφθασε όμως από ότι γνωρίζω, και όμως εγώ εξακολουθώ να φαίνομαι σαν επισκέπτης παρά σαν μέλος. Εύχομαι σύντομα να γίνει η διευθέτηση απο τον αρμόδιο.

Giorgos
03-08-05, 10:53
Πανίτσα, προφανώς αναφέρεσαι στην επανασύνδεσή σου στο φόρουμ του Συλλόγου και όχι στο GAB (μιας που αναφέρεις τη συνδρομή σου). Το είχαμε συζητήσει και επι προσωπικού μέσω email.

Καταρχάς, ούτε στο GAB (στο οποίο δεν χρειάζεται να πληρώνεις ετήσια συνδρομή αφού είναι δωρεάν) αλλά ούτε στο φόρουμ του ΠΣΦΕ (εκεί πρέπει να είσαι οικονομικά εντάξει μέλος του Συλλόγου για να συμμετέχεις), δεν φαίνεσαι σαν επισκέπτης, αλλά σαν μέλος. Οπότε δεν βλέπω πουθενά να αντιμετωπίζεις πρόβλημα. Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένη;

Δεύτερον, αν όντως αναφέρεσαι στο φόρουμ του ΠΣΦΕ (http://www.aquarist.gr/smf/index.php), η δημοσίευσή σου δεν έχει θέση σε αυτή την κατηγορία, αλλά αντίθετα, θα έπρεπε να είχε γίνει με αποστολή email στο ΔΣ του Συλλόγου στο info@aquarist.gr.
Αν όμως μιλάς για τον GAB, θα πρέπει να σου απαντήσουν οι διαχειριστές.

pani
03-08-05, 11:11
Καλημέρα Γιώργο,
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και διευκρινίζω ότι στο φόρουμ του Συλλόγου ναί έχει διευθετηθεί και είπα και ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση... γιατί όμως εδώ στο GAB αφού δεν υπάρχει πρόβλημα συνδρομής δεν φαίνεται το όνομα μου στη λίστα των μελών στο κάτω μέρος της πρώτης σελίδας που αναφέρονται όλα τα ονόματα που ειναι συνδεδεμένα την δεδομένη στιγμή, π.χ. τώρα δεν φαίνομαι ότι υπάρχω σαν μέλος εκεί και πιο συγκεκριμένα όταν μπαίνω το πρωϊ που όλοι κανουν νανάκια γιατί εγώ ξεκινάω δουλειά απο τις 7.00 γραφει : μελος... κανενας... ενώ ειμαι μέλος του GAB. Αυτό συνέβει τώρα τελευταία ....ταυτόχρονα με την αποσύνδεση μου με το φόρουμ του Συλλόγου γιαυτό το συνέδεσα και με την συνδρομή εγώ. Εύχομαι οι διαχειριστές του GAB να απαντήσουν και να το διευθετήσουν.
και πάλι ευχαριστώ

jpatou
03-08-05, 11:20
Για κοίταξε στο προφίλ σου εδώ αν είναι ενεργο το "Απόκρυψη των στοιχείων μου κατά την διάρκεια της σύνδεσης:"
Αν είναι στο "Ναι" τότε όταν συνδέεσε δεν εμφανίζετε το όνομα σου στην λίστα.

pani
03-08-05, 11:31
Ευχαριστώ Γιάννη για τη διευκρίνηση
τώρα ειναι όλα οκ
και πάλι σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση.