Επιστροφή στο Forum : Η επόμενη γενιά.
Diskus fan
19-02-15, 23:56
Επειδή έχει πέσει πολλή ησυχία στο forum... από τους δισκάδες... είπα να "ταράξω" λίγο τα νερά.
Είναι γνωστό ότι ΔΕΝ συνηθίζω να πολυανεβάζω φωτογραφίες αλλά... μιας και το έκανα και σε άλλα... θα το κάνω κι εδώ.
Στην 1η φωτογραφία είναι τα μικρά 6 ημερών και στις υπόλοιπες 14 ημερών.-
Πραγματικά πολύ ωραία ψάρια άλλα δύσκολα
Η πρώτη φωτό είναι απίστευτη (όχι απο τεχνικής πλευράς:p)
Επειδή έχει πέσει πολλή ησυχία στο forum... από τους δισκάδες... είπα να "ταράξω" λίγο τα νερά.
Είναι γνωστό ότι ΔΕΝ συνηθίζω να πολυανεβάζω φωτογραφίες αλλά... μιας και το έκανα και σε άλλα... θα το κάνω κι εδώ.
Στην 1η φωτογραφία είναι τα μικρά 6 ημερών και στις υπόλοιπες 14 ημερών.-
Παντα εχει ησυχια στους δισκάδες ... :D
Να τα χαιρεσαι... :rolleyes:
Να σου ζησουν!!!Σφαιρα μεγαλωνουν :D
Νίκο ντόπα ταίζεις??????:D:D:D
Κουκλια!!!!
ChocolatePuma
20-02-15, 08:27
Κάνε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!!:p
Να τα χαιρεσαι... ;)
Κλεόβουλος
20-02-15, 09:04
:smt043:smt033
μόνο με φωτογραφίες θες να τη βγάλεις?
Diskus fan
20-02-15, 17:33
Να τα χαιρεσαι... ;)
1. ΔΕΝ έχω ενυδρείο... σε κουβά ζούνε τα ψάρια!!!!! :grin:
2. Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ... και ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω.-
Επιτέλους βρε Νίκο είδαμε και κατι δικό σου.
Να τα χαίρεσαι τα καμάρια σου.
Αλήθεια σε κουβά εχεις τα ψάρια σου ; Γιατί νόμιζα σε βαρέλι καταχωνιασμένα στην υπόγα για να μη τα πιάνει το ματι :D:D:D:D:D
Diskus fan
20-02-15, 17:48
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Τάκη.
Αααααα... ναι... είναι και μερικά σε βαρέλι στην υπόγα!!!!! :D
Κωστας Malawi
20-02-15, 18:28
ε λογικο να ειναι στην υπογα σε βαρελι!! ετσι ωριμαζει το καλο το ψαρι:D:D
Μας βαζεις σε περιπετειες.... Να σου ζησουν!!!!
Χεχε! Πλακα εχουν τα μικρα! :D
Με το καλο να γινουν σαν τηγανια!
Diskus fan
23-02-15, 00:28
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Για να ΜΗΝ αφήσω "λειψό" το θέμα... αφού στα άλλα έβαλα κάποιες πολύ παλιές φωτογραφίες που είχα σκανάρει (τις "ξέθαψα" από τα "πέτρινα χρόνια") και είναι μια από τις σχεδόν πρώτες γέννες μου... τις ανεβάζω κι εδώ.-
Ασε τις παλιές ο κοσμος θέλει καινούριες!!!!!!!:D
Diskus fan
23-02-15, 01:08
"Ες αύριον τα σπουδαία" (νεώτερα)... που συμπληρώνουν 3 εβδομάδες... βιαστικέ.- :smt016
;)
Πολύ ιδιαιτερη διαδικασια αναπαραγωγης! Μετα η θυλικια θελει κουραρισμα?Για την χρονολογια δεν εχω λογια :)
Εχω πεθανει στην τελευταια φωτο με το στράβωμα του μπαμπα χαχα:D
Diskus fan
23-02-15, 18:20
Εξαρτάται... από το πόσο τους έχουν ταλαιπωρήσει τα μικρά. ΔΕΝ είναι μόνο η μάνα που τραβάει τα "ζόρια"... οι γονείς εναλλάσσονται με βάρδιες.- ;)
Diskus fan
23-02-15, 18:23
Σήμερα Καθαρά Δευτέρα συμπλήρωσαν... 3 εβδομάδες.-
να σου ζησουν Νικο!
Γερα να΄ναι!
Diskus fan
23-02-15, 19:43
Σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
nikolakis94
23-02-15, 20:00
Πολύ ομορφα τα μικρα να σου ζησουν.Και οι παλιες φωτογραφιες πολύ ωραιες, κοντα 30 χρονια πριν.
Φοβερό το θέαμα Νίκο,
να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι. :)
Diskus fan
23-02-15, 23:33
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Nikolakis94... όπως έχω ξαναπεί... από το 1982 ξεκίνησα με τους δίσκους και περί τα μέσα εκείνης της 10ετίας... είχα τις πρώτες μου γέννες.-
Κλεόβουλος
24-02-15, 09:10
... όπως έχω ξαναπεί... από το 1982 ξεκίνησα με τους δίσκους και περί τα μέσα εκείνης της 10ετίας... είχα τις πρώτες μου γέννες.-
σε μια 5ετία~...δεν σε πήρε και πολύ :D:D
Diskus fan
24-02-15, 13:52
Πήρε αρκετά γιατί... ΔΕΝ υπήρχαν "diskus fan"... τότε βλέπεις!!!!! :D
Μπράβο πολύ ωραία τα μικρά. Καλό μεγάλωμα τώρα
Diskus fan
05-03-15, 23:08
Καθυστερημένα αυτή τη φορά.
Την Δευτέρα 2 Μαρτίου... έγιναν 1 μηνός.-
Bill-Samos
05-03-15, 23:24
Aν μπορω να συγκρινω καλα τις δυο φωτο με το χαρακακι στις 23/2 και σημερα ,εχουν γινει διπλασια?????Σουπερμαντολινη τρωνε?
Κωστας Malawi
05-03-15, 23:26
αυτα θα φανε και εμας σε λιγο:D
Diskus fan
05-03-15, 23:31
Για να καταλάβουν κάποιοι τον "ρυθμό" ανάπτυξης και τι ηλικία έχουν... όταν τα αγοράζουν.. τις βάζω.- ;)
Κωστας Malawi
05-03-15, 23:49
βασικα καλα τα λες αλλα οταν ο αλλος αγοραζει απο καταστημα ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβει ηλικια αφου οι περισσοτεροι εχου μεινει πολυ πισω σε αναπτυξη..απο αυτους που βλεπω στα πετ μονο ενας στους δεκα εχει αναπτυξη και μορφολογια σωστη..
γι αυτο ας δουν τα δισκοπαιδα απο τους δικους σου ποσο γρηγορα αναπτυσεται ενας δισκος και τι σχημα πρεπει να εχει..
γιατι κουραστηκα να βλεπω ψαρια νανους με σχημα σαν πεπονι:mad: και 50 ψαρια σε 60 λιτρα μονο και μονο επειδη πουλαει αυτο το ειδος και πρεπει να εχουνε στοκ..
Ωραιος Νικο!!
τουμπανο τα μικρα! :smt023
Ωραίες καταστάσεις,
να μας τα δείχνεις πιο τακτικά αυτά βρε Νικόλα,
1 εικόνα = 1000 λέξεις
Diskus fan
06-03-15, 14:36
βασικα καλα τα λες αλλα οταν ο αλλος αγοραζει απο καταστημα ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβει ηλικια αφου οι περισσοτεροι εχου μεινει πολυ πισω σε αναπτυξη..απο αυτους που βλεπω στα πετ μονο ενας στους δεκα εχει αναπτυξη και μορφολογια σωστη..
γι αυτο ας δουν τα δισκοπαιδα απο τους δικους σου ποσο γρηγορα αναπτυσεται ενας δισκος και τι σχημα πρεπει να εχει..
γιατι κουραστηκα να βλεπω ψαρια νανους με σχημα σαν πεπονι:mad: και 50 ψαρια σε 60 λιτρα μονο και μονο επειδη πουλαει αυτο το ειδος και πρεπει να εχουνε στοκ..
Συμφωνώ μαζί σου και γι' αυτό, όπως άλλωστε προείπα... και τις ανεβάζω.
Πρέπει να αρχίσουν ορισμένοι να καταλαβαίνουν τι είναι ο δίσκος... αντί να "πουλάνε" ύφακι στις απαντήσεις που τους δίνω... γιατί τους ενοχλεί ο τρόπος γραφής μου κι όχι η άγνοια τους.- ;)
-------------------------
Ωραίες καταστάσεις,
να μας τα δείχνεις πιο τακτικά αυτά βρε Νικόλα,
1 εικόνα = 1000 λέξεις
Τάκη σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ να είσαι καλά... αλλά... υπέρβαση κάνω ήδη. ;)
tsala... σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
nikolakis94
06-03-15, 15:49
Πολύ ομορφα τα μικρα και καλοταϊσμένα, κτηνακια εγιναν.Βιντεο?Μονο φωτο θα βλέπουμε?:D
Diskus fan
06-03-15, 15:56
Πολλά βλέπετε... ήδη.- ;)
nikolakis94
06-03-15, 16:00
Διδαξε τα πληθη :D
Κωστας Malawi
06-03-15, 16:02
Πολλά βλέπετε... ήδη.- ;)
συμφωνω.οποιος εχει ορεξη να καταλαβει,αρκει και μια φωτο και μια λεξη..
Όπως επισης ενας στους δεκα καινούργιους δισκαδες ακουει τους πιο παλιους :D
Βλέπεις εχουν πεσει υπερβολικα οι τιμες θυμαμαι καποτε το 1994-95 ενας μικρος δισκος 8 με 10 cm περιπου ειχε 30,000 δρχ όταν ο βασικος μισθος ηταν γυρω στις 150,000 τοτε δεν γινόντουσαν πειραματα ευκολα :rolleyes:
Στο θεμα τωρα συγνωμη Νικο για το offtopic τα μικρα τερατακια τελεια!!!νομιζω ένα videaki χρειαζεται!!Αν και ξερω ότι δε σου αρεσουν πιστευω θα ηταν χρησιμο.
απιστευτα ειναι,να σου ζησουν!:o(φτου φτου)
πλουτωνιο τρωνε?:D
απο νιτρικα πως πας?...:D
Diskus fan
08-03-15, 02:40
Όπως επισης ενας στους δεκα καινούργιους δισκαδες ακουει τους πιο παλιους :D
Βλέπεις εχουν πεσει υπερβολικα οι τιμες θυμαμαι καποτε το 1994-95 ενας μικρος δισκος 8 με 10 cm περιπου ειχε 30,000 δρχ όταν ο βασικος μισθος ηταν γυρω στις 150,000 τοτε δεν γινόντουσαν πειραματα ευκολα :rolleyes:
Στο θεμα τωρα συγνωμη Νικο για το offtopic τα μικρα τερατακια τελεια!!!νομιζω ένα videaki χρειαζεται!!Αν και ξερω ότι δε σου αρεσουν πιστευω θα ηταν χρησιμο.
1. Κανένα πρόβλημα. ;)
2. ΔΕΝ είναι στα σχέδια μου... αν και για το αρχείο μου, κρατάω.- :cool:
Νικο δωσε και πληροφοριες αν θελεις για τους ενδιαφερομενους..
Λιτρα, αλλαγες , ποσα και τι ταισματα κλπ.
Diskus fan
08-03-15, 15:58
Άρχισες... αναπαραγωγές δίσκων; :D
Κλεόβουλος
08-03-15, 18:38
Χαρακτηριστική τσεκουράτη απάντηση,
με ερώτηση σε ερώτηση :smt019
Φατε ματια....................
Ομορφιές......................
Φοβάμαι να ρωτήσω το οτιδήποτε μη φάω καμια τσεκουριά:D:D:D:D:D
Κωστας Malawi
08-03-15, 19:20
Μην τον πιεζετε γιατι δε βλεπω να ξαναβαζει φωτο:p
Κλεόβουλος
08-03-15, 19:39
Μην τον πιεζετε γιατι δε βλεπω να ξαναβαζει φωτο:p
Σιγά μη το πιέσουμε το παιδί!
Με το σταγονόμετρο οι φωτο και για να βγάλεις άκρη απ' τα γραπτά του
πρέπει να απαντήσεις πρώτα σε 3053 ερωτήσεις του, μετά να προσευχηθείς να είναι στις καλές του και να μη χρειαστεί να ρωτήσεις και τον Τειρεσία (όχι τον τραπεζικό) :smt081:smt030
Ή θα παρεις απαντηση σε στυλ "Ήξεις αφήξεις ου εν τω πολέμω θνήξεις".
Εάν μπει κόμμα μετά τo ήξεις η προφητεία σημαίνει "θα πας, δεν θα γυρίσεις, στον πόλεμο θα πεθάνεις". Εάν, πάλι, μπει κόμμα μετά το αφήξεις, η προφητεία σημαίνει "θα πας και θα γυρίσεις, δεν θα πεθάνεις στον πόλεμο".
Η προφητεία βέβαια παραδόθηκε χωρίς κόμμα και θα έβγαινε αληθινή όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα της μάχης. :D
Κωστας Malawi
08-03-15, 20:36
ειστε κακοι:Dαγαπα τον πλησιον σου με τα ελλατωματα του:D
θα το ξαναπω.αυτος που πραγματικα θελει να μαθει 5 πραγματακια,μπορει να τα μαθει και με 2 λεξεις η με 2 φωτο..
αλλα απο οτι καταλαβα τον αγαπατε,γι αυτο τον πειραζετε:):)
παντως εγω που δεν ειμαι δισκας και δεν ειχα ιδεα για αυτα τα ψαρια,εχω μαθει 5 πραγματακια που δειχνουν να ειναι πολυ βασικα για να μην εχεις τα προβληματα που βλεπουμε κατα καιρους.
το σιγουρο ειναι οτι αν ποτε αποφασισω να κανω δισκαδικο,θα τον συμβουλευτω τον κυριο Νικο κι ας χρειαστει να του βγαλω τις λεξεις με το τσιγκελι:D:D:D
με λιγα λογια...δισκαδες ξεστραβωθειτε!!ειναι πλεον εφικτο απο πολλες πλευρες..(εκτος κι αν ερθετε αφρικη και σας περιλαβω):):)
μπα.. απο αναπαραγωγη, μονο δισκων βινυλιου στο πικ απ. :D
ChocolatePuma
10-03-15, 21:22
To είχα χάσει αυτό (zw...) :D
Diskus fan
11-03-15, 01:04
Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους... για τα κοπλιμέντα!!!!!! :D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.