Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για πετρα λαβας

Hobbit
14-02-15, 19:10
Καλησπερα πρωσφατα μου χαρισαν μια μεγαλη πετρα λαβας.Σε μερικα σημεια ειναι πολυ μυτερη.Υπαρχει περιπτωση να τραυματιστουν τα ψαρια;
Η πετρα θα μπει σε ενυδρειο 55χ55χ70 με πλατιες.

Undertaker
14-02-15, 19:31
Τέτοιες πέτρες έχω στο αφρικάνικό μου....πάρα πολλές. Τα ψάρια μου δεν έχουν κανένα πρόβήμα ούτε είχα τραυματισμούς ουτες τίποτα αν και ολη μερα περνάνε ανάμεσά τους με ταχύτητα λόγω κυνηγητών κτλ. Αν έχει κάποια πολύ μυτερά σημεία, μπορέις να τα χτυπήσεις με ένα σφυράκι να στρώσουν λίγο ή να τα τρίψεις με κάτι.

ChocolatePuma
14-02-15, 21:22
Αν νομιζεις πως υπαρχουν επικινδυνα σημεια, λυανε την λιγο

Τα ψάρια παντως να ξέρεις πως - εφοσον στο ενυδρειο συνυπαρχουν ειρηνικα - δεν πρόκεται να πέσουν πάνω στα αιχμηρα σημεια

Σε περίπτωση που υπάρχουν αψιμαχίες, εκεί ειναι άλλο θέμα

tsala
14-02-15, 21:57
τα ζωοτοκα μπορει να ξυθουν .. ειναι συχνο φαινομενο..
τροχισε καπως, τα μυτερα σημεια.

ChocolatePuma
14-02-15, 21:59
τα ζωοτοκα μπορει να ξυθουν .. ειναι συχνο φαινομενο..
τροχισε καπως, τα μυτερα σημεια.

Ξύνουν μήπως και κερδίσουν? :p
Φυσιολογικό αλλά όχι λογικό :D

Hobbit
14-02-15, 22:08
Αν τρυψω τα σημεια με γυαλοχαρτο θα ειναι ενταξει;Το λεω επειδη στο ενυδρειο δεν εχει μυτερα αντικειμενα και οταν κολυμπανε πολες φορες περνανε ξυστα απο τα διακοσμητικα και φοβαμε οτι θα περασουν ξυστα απο την πετρα και θα τραυματιστουν.

tsala
14-02-15, 23:19
Αν τρυψω τα σημεια με γυαλοχαρτο θα ειναι ενταξει;Το λεω επειδη στο ενυδρειο δεν εχει μυτερα αντικειμενα και οταν κολυμπανε πολες φορες περνανε ξυστα απο τα διακοσμητικα και φοβαμε οτι θα περασουν ξυστα απο την πετρα και θα τραυματιστουν.

ναι νομιζω θα ειναι οκ.
Σακη :smt110

Hobbit
14-02-15, 23:40
Που κολαει το Σακης;

tsala
14-02-15, 23:46
σε αυτο..
τον puma τον λενε Σακη :D
Ξύνουν μήπως και κερδίσουν? :p
Φυσιολογικό αλλά όχι λογικό :D

Hobbit