Επιστροφή στο Forum : Αφρικανοσπεσιαλιστες..
Επιτελους εχω στησει το ενυδρειο (1,8*0,7*0,5) και ειμαι ετοιμος να βαλω μεσα κιχλιδες. Ποιος μπορει να με βοηθησει με τη συνθεση των ψαριων??Εχω αποφασισει για malawi-haps. Δωστε καμια ιδεα σας παρακαλω :?
Θα ανεβασω φωτο μολις παρω αλλο σκανερ..
stefanos.f
31-07-05, 13:57
Γενικη ερωτηση με πολλες πιθανες απαντησεις... αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχεις παρει και καμια εως τωρα :!: Προσπαθησε να γινεις καπως πιο συγκεκριμενος και γραψε καποια απο τα ειδη που εχεις ξεχωρισει εσυ εως τωρα και θα σου απαντησουν σιγουρα καποιοι απο εμας για το αν ειναι δυνατον μια τετοια συνυπαρξη και αν οχι ποια απο τα ειδη θα πρεπει να αντικαταστησεις και με ποια αλλα :wink: Απλο.... :D
Σωστη η παρατηρηση!!!! λοιπον:
1.Aulonacara baenchi
2. maisoni
3.Cyrtocara moori
4.Iodotropheus sprengerae
5.Protomelas steveni
6.Pseudotropheus acei
ή
1.Melanochromis johannii
2.Aulonacara hansbaenshi
3. sturtgranti
4. sp. Chilumba
5.Chilotilapia rhoadesii
6.Cynotilapia afra
7.Labeotropheus fuelleborni
8.Labidochromis caeruleus
9. hongi
10.Melanochromis auratus
11. Otopharynx lithobates
θα ελεγα να ξανακανεις αλλη μια <ανα-κατανομη?> και να χωρισεις mbuna και haps, που ναι μεν μπορουν να συνυπαρξουν, εχοντας ομως τελειως διαφορετικες διατροφικες αναγκες, καλο θα ηταν να αποφυγεις το μπερδεμα.
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ!! :wink:
Παρολο που υποτιθεται οτι τα εψαξα παλι μ.. εκανα :oops: . Παμε ξανα:
1.Aulonacara baenchi
2. ιι maisoni
3. sturtgranti
4. ιι ιι sp. Chilumba
5.Cyrtocara moori
6.Protomelas steveni
7.Chilotilapia rhoadesii
8.Copadichromis azureus
9.Placidochromis electra
10.Protomelas steveni
11.Maylandia callainos
Και μια ερωτηση, ειδα τιμες που κυμαινονται απο 10-12ευρω για μικρα σε μεγεθοσ και 25-27ευρω για μεγαλυτερα. Που κυμαινονται οι φυσιολογικες τιμες :?: :?: Να ξερω αν ειναι ναρθω καμια βολτα ειτε νοτια ειτε βορεια :wink: Θα πρεπει να ζητησω ναναι ολα μικρα και να τα μεγαλωσω εγω :?:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.