Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Αλλαγη στο μπαστουνακι της προπελας σε eheim

fotis_k
12-02-15, 00:13
Αγορασα ενα καινουριο eheim 250 classic και απο την πρωτη μερα εκανε θορυβο και εψαχνα να βρω τον λογο.Τελικα βγαζοντας την κεφαλη και ανοιγοντας το καπακι που βρισκεται η προπελα ειδα οτι το μπαστουνακι που την συγκρατει ειχε σπασει.Ευτυχως ειχα δευτερο φιλτρο που καθοταν(εχει σπασμενο καδο) και λεω οκ δεν πειραζει θα παρω απο εκει το ανταλλακτικο.Κι οπως το αλλαζα σπαει κι αυτο το μπαστουνακι zwzwzw

Που θα βρω τωρα τετοιο ανταλλακτικο;Πειτε μου μονο οτι ειναι ευκολο να βρεθει γιατι παω να σκασω με αυτα τα φιλτρα..Επιτηδες το κανουν;με το που τα αγγιζεις σπανε απο παντου!!!Παραθετω και μια φωτο για να καταλαβετε για ποιο μερος μιλαω.Ειναι αυτο το ασπρο μπαστουνακι.

delta66
12-02-15, 02:57
Δεν φταιει το φιλτρο γι'αυτο.
Ολα τα φιλτρα, κεραμικα αξονακια εχουν στη φτερωτη τους, και θελουν απλα προσοχη στο χειρισμο τους. (πρωτα βαζεις το αξονακι στο θαλαμο να στερεωθει με τα λαστιχακι του στην τρυπα/υποδοχη κατω κατω, μετα περνας τη φτερωτη στο αξονακι προσεκτικα και μετα βαζεις το καπακι προσεχωντας να εχει μπει και το λαστιχακι της αλλης πλευρας του αξονα)

Σε καταστηματα με ενυδρειακα θα βρεις ανταλλακτικο.
Αρχισε τα τηλεφωνα και καποιο θα εχει.

fotis_k
12-02-15, 08:37
Δεν φταιει το φιλτρο γι'αυτο.
Ολα τα φιλτρα, κεραμικα αξονακια εχουν στη φτερωτη τους, και θελουν απλα προσοχη στο χειρισμο τους. (πρωτα βαζεις το αξονακι στο θαλαμο να στερεωθει με τα λαστιχακι του στην τρυπα/υποδοχη κατω κατω, μετα περνας τη φτερωτη στο αξονακι προσεκτικα και μετα βαζεις το καπακι προσεχωντας να εχει μπει και το λαστιχακι της αλλης πλευρας του αξονα)

Σε καταστηματα με ενυδρειακα θα βρεις ανταλλακτικο.
Αρχισε τα τηλεφωνα και καποιο θα εχει.

Σ ευχαριστω για την απάντηση.

Το λέω γιατι δεν ειναι η πρώτη φορά που μου σπάει κατι στο συγκεκριμένο φίλτρο κι απ' οτι εχω ψαξει σε πολλούς συμβαίνει να σπάει όλο και κάποιο μέρος.

nazgul
12-02-15, 09:37
Το αξονακι θελει αρκετη προσοχη. Ειναι γεγονος οτι σπαει ευκολα, γιατι ειναι κεραμικο. Για αλλα μερη φιλτρων της σειρας classic, δυσκολα βγαινουν τετοιου ειδους προβληματα, κατα τη γνωμη μου.

coolmind
12-02-15, 12:57
Πολυ δουλεμενα φιλτρα αλλα με ποιοτητα πλαστικων η οποια απαιτει λεπτους χειρισμους,ειδικα αν ειναι καπως παλαιο και εχουν "ξεραθει" τα πλαστικα του.Ευτυχως υπαρχουν τα παντα απο ανταλακτικα.

fotis_k
12-02-15, 13:01
Και ο καδος ο παλιός μου έσπασε για πλάκα στην έξοδο που βγαίνει το σωληνακι σε σχήμα Γ.

Αφου έκανα ενα γύρο σε διάφορα πετ τελικα βρήκα στον Ωκεανό στη Βουλιαγμενης.Το αναφέρω σε περίπτωση που καποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.

alexlibe95
12-02-15, 13:06
Και ο καδος ο παλιός μου έσπασε για πλάκα στην έξοδο που βγαίνει το σωληνακι σε σχήμα Γ.

Αφου έκανα ενα γύρο σε διάφορα πετ τελικα βρήκα στον Ωκεανό στη Βουλιαγμενης.Το αναφέρω σε περίπτωση που καποιος αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα.

και από τιμή? Γιατί και εμένα μου έχει σπάσει εδώ και κανένα μήνα και είμαι με μπατονέτα :p

fotis_k
12-02-15, 13:34
και από τιμή? Γιατί και εμένα μου έχει σπάσει εδώ και κανένα μήνα και είμαι με μπατονέτα :p

7,90€

Στο pet4u το ειχε φθηνότερα αλλα πήγα απο εκει και δεν ηταν διαθέσιμο ούτε κάν για παραγγελία.

alexlibe95
12-02-15, 13:46
7,90€

Στο pet4u το ειχε φθηνότερα αλλα πήγα απο εκει και δεν ηταν διαθέσιμο ούτε κάν για παραγγελία.

Ευχαριστώ Φώτη να'σαι καλά!:)

coolmind
12-02-15, 15:46
Πολλα διαθεσιμα για eheim εχει και το fish and pet planet,για τιμες και διαθεσιμοτητα καλυτερα τηλεφωνο.

tsala
12-02-15, 16:08
βαλε μπατονετα.. ουτε ευρω σε φιλτρο :D:D:D
sump κι αγιος ο Θεος!!! :p:p:p

artsi28
13-02-15, 08:10
στη αβυσσο το βρηκα κατευθειαν με το που μου εσπασε!!τα εχει ολα φιλε...κ με 7 ευρω περιπου...