Επιστροφή στο Forum : Κερατοφυλλο και φυσαλιδες........
Στη γεννηστρα που εχω τα μονομαχακια μου (84λιτρων) εχω βαλει στην επιφανεια κερατοφυλλο για να κρυβονται και να τρεφονται τα νεογνα. Σημερα παρατηρησα οτι απο το μισχο του κερατοφυλλο σε αρκετα σημεια βγαινουν πολυ μικρες φυσαλλιδες οι οποιες μαζευονται στην επιφανεια. Τι μπορει να ειναι αυτο :?: :?: :?:
ρε συ νικο σε ειχα για εμπειρο!
ακου ερωτηση που κανει!
φουιτ ειναι ρε, τρυπιο λαστιχο, θα χρειαστεις βουλκανιζατερ! :lol:
Fuite, γαλλικο, "αποδραση" - λεγεται και οταν χανει αερα το λαστιχο.
Περα απο το γαλλικον του θεματος, ειναι συνηθισμενη εκφραση εκει στα βορεια... Αμα ακουσεις καποιον να το λεει.. και δεν τον προδωσουν τα "σε λεω και με λες.." τοτε ξερεις...
ΥΓ Προς αποφυγη πασης παρεξηγησεως και γω απο κει ειμαι... αρα δικαιουμαι να ομιλω..
:D :D
Jesus !!!
Φταίω εγώ μετά που του έδειξα το πάπλωμα και του είπα :
"Κοίτα βρε τι σου έχω.....μπουγάτσα με πούπουλα χαχαχααα"
I Love U Mike :smt007
Άλλοι κάνουν χίλια δυό για να δούν τα φυτά τους να κάνουν φωτοσύνθεση και άλλοι την έχουν έτσι και αναρωτιούνται τι είναι..
Άτιμη ζωή!! :roll: :?
Επιτηδες χρησιμοποιησα αυτη τη λεξη για να σηκωσω τζερτζελο!
τσιμπησε κατευθειαν ο χαλβαδουκος!!!
Φιλε Torm αν θελεις να ΣΕ στειλω λιγο κερατοφυλλο να δεις και συ φωτοσυνθεση να ΣΕ φυγει το ντερτι :lol: :lol: :lol: :lol:
οσο για το εμπειρος προτιμω να θεωρουμαι εΜΠΥΡΟΣ.... Ειδικα αν ειναι παγωμενος μυθος ακομα καλυτερα... ΚΑι τωρα που βλεπω ξανα τις φυσαλιδες μου ανοιξε η ορεξη για μια πρωινη.... Γεια μας....
Απο που θα την ψουνισεις?
Φιλε Torm αν θελεις να ΣΕ στειλω λιγο κερατοφυλλο να δεις και συ φωτοσυνθεση να ΣΕ φυγει το ντερτι :lol: :lol: :lol: :lol:
Να με στείλεις, να με στείλεις!!
:lol: :lol: :)
που θα με στείλεις ακριβώς;
:twisted:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.