Επιστροφή στο Forum : Κιχλιδες σε μικρο ενυδρειο
Μετα απο μια συντομη επισκεψη σε ενα πετ σοπ της γειτονιας απο ολα τα ψαρια που υπηρχαν πιο πολυ εντυπωση μου εκαναν οι κιχλιδες (με τετοια χρωματα λογικο ειναι).Για να μην προβω ομως σε κακη αγορα ηθελα πρωτα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο ειδος κιχλιδας μικρη (σε μεγεθος)λογικα που να μπορει να κατοικησει σε 60λιτρο ενυδρειο η να το βγαλω τελειως απο το μυαλο μου?.Το τελευτεο πραγμα που θελω ειναι να τυρανναω καποιο ζωο για να κανω το κεφι μου ;)
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=871055#post871055
Για δες τι εκανε ο συμπατριωτης σου στα ιδια λιτρα.
Κλεόβουλος
31-01-15, 10:18
Κιχλίδες από Malawi τις ξεχνάς.
Από Tanganyika η παρακάτω είναι καλή πρόταση (αφού θέλεις και χρώμα ;))
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=871055#post871055
Για δες τι εκανε ο συμπατριωτης σου στα ιδια λιτρα.
Mηπως υπαρχει καποια πιο πολυχρωμη λυση??? αν οχι τοτε no problem
Κλεόβουλος
31-01-15, 12:34
Αν μιλάμε για Tanganyika, τα ψάρια της έχουν ενδιαφέρον κυρίως για την συμπεριφορά τους και όχι για τα εντυπωσιακά τους χρώματα (υπάρχουν και τέτοια αλλά απαιτούν αρκετά λίτρα ;)).
Για μικρά ενυδρεία υπάρχουν όμως κι άλλοι βιότοποι που μπορείς να επιλέξεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54573
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.