PDA

Επιστροφή στο Forum : background

redman
29-01-15, 10:40
παιδες καλημερα!

οσον αφορα το background, ενα απλο χαρτονι ειναι καλο, η καλυτερα θα ηταν καποιο μαυρο αυτοκολητο η κατι τετοιο? μαυρο η μπλε ειναι καλυτερος συνδιασμος για μαυρο υποστρωμα?
εχω δεν στο ιντερνετ οτι τα περνανε με σπρει, απλα δεν θελω να το ρισκαρω!

Makrovoutis
29-01-15, 10:56
Ενα απλό χαρτόνι βαμένο μαύρο είναι μια χαρά αν βρείς στις διαστάσεις της πλατης του ενυδρείου σου. Εναλλακτικά μπορείς να πας και σε ένα ξυλουργείο και να κόψεις στις διαστάσεις που θές "χαρτόνι" από αυτό που βάζουν για πλάτη στα ντουλάπια με κόστος λιγότερο από 5 ευρώ και να το βάψεις .

Επειδή δοκίμασα και μπλε και μαυρο αυτοκόλητο πάνω στο χαρτόνι πριν το βάψω , και τα δυο γυαλίζανε λίγο περισότερο απο ότι θα ήθελα, βρήκα ότι η μαυρη ματ μπογια (ένα τεταρτο του κιλού πλαστικό απο το χρωματοπολείο αρκεί) δίνει καλύτερο αποτέλεσμα.

Το κόστος όλων αυτών ειναι πολυ μικρό μπορείς να πειραματιστείς και μόνος σου για να δεις ποιο τελικά σου αρέσει. Πάντως προτίμησα το χαρτόνι απο το να βάψω κατευθείαν τη πλάτη του ενυδρείου για να μπορώ να κάνω αλλαγές στο background αν θέλω.

Τάκης
29-01-15, 11:10
Βαψε του με μαυρο πλαστικό, 2-3 χερια, και αν θες να το βγαλεις αργότερα βγαινει ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ, ακόμα και με σπρέι βγαινει ευκολα. Στο γυαλί δεν πιάνει και πολύ ευκολα το
χρώμα, ή και να πιάσει βγαίνει ευκολα, με προσοχη και ξυραφακι ή και ακόμα με λίγο διαλυτικό νιτρου

Gemomar
29-01-15, 11:12
αν θες μπορείς να δοκιμάσεις και απλό βελουτε χαρτόνι από οποιαδήποτε βιβλιοπωλείο σε πολλά χρώματα και πιο φτηνά .... χαρτόνι από κούτα νουνού :-D για τους εξτριμ σκρουτζ :-D

ScorpionGr
29-01-15, 11:14
Εγω την έχω βαψει με πλαστικό χρώμα και βγαίνει πολυ ευκολα.. και απλο χαρτονι βιβλιοπωλείου μια χαρά κανει θεωρω... ταινια διπλής οψης στις ακρες και θα ειναι κομπλε

ChocolatePuma
29-01-15, 11:18
Καλημέρα
Γιατί δεν ανοίγεις ένα βασικό θέμα και να λύνεις εκεί όλες τις απορίες σου?;)

Καλοπροαίρετα το λεω. Θα σε βοηθήσει να έχεις συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που ψάχνεις και θα βοηθήσει κι άλλους χομπίστες όταν θα διαβάζουν το θέμα σου

redman
29-01-15, 11:31
παιδες σας ευχαριστω πολυ!
ανοιγω ξεχωριστα θεματα, γιατι καθε θεμα εχει δικο του τιτλο, οποτε καποιος που κατι ψαχνει θα τα βρησκει αμεσως!

stanisalus18
29-01-15, 16:00
Καλημέρα
Γιατί δεν ανοίγεις ένα βασικό θέμα και να λύνεις εκεί όλες τις απορίες σου?;)

Καλοπροαίρετα το λεω. Θα σε βοηθήσει να έχεις συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που ψάχνεις και θα βοηθήσει κι άλλους χομπίστες όταν θα διαβάζουν το θέμα σου

συμφωνώ κ εγώ σε αυτό που λέει ο σάκης, καλόπροαιρετά κ από μένα
-------------------------
πλαστικό ματ μαύρο χρώμα θα σου πρότεινα κ εγώ

ChocolatePuma
29-01-15, 21:11
παιδες σας ευχαριστω πολυ!
ανοιγω ξεχωριστα θεματα, γιατι καθε θεμα εχει δικο του τιτλο, οποτε καποιος που κατι ψαχνει θα τα βρησκει αμεσως!

Το θέμα είναι να κάνεις εσύ ένα σωστό ξεκίνημα και να έχεις συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες, όσο το δυνατόν περισσότερες σε ένα θέμα :D

Μετά από καιρό, σύμφωνώ να αρχίσεις να σκέφτεσαι και το καλό του φόρουμ ;)

(δεν ειναι το Α & το Ω αυτο που σου λέω, απλή πρόταση ειναι)

redman
30-01-15, 15:58
69886