PDA

Επιστροφή στο Forum : Μετατροπη σπειρωματων

johnny98130
28-06-05, 22:02
Μολις εφερα απο το εξωτερικο μια needle valve με δυο μανομετρα + soleinoid valve. Το προβλημα μου ειναι ότι παρολο που ειναι μιση ιντσα δεν "κουμπωνει" με την φιαλη Co2 που εχω.
Ηξερα βεβαια εκ των προτερων ότι θα αντιμετωπισω αυτο το προβλημα απλα την βρηκα σε καταπληκτικη τιμη και ειπα να την παρω. Γνωριζει κανει καποιο μαγαζι που να εχει ετοιμες τετοιους μαστους? Δηλαδη απο Αμερικανικες σε βρετανικες ιντσες?? Η καποιο μηχανουργειο ισως :roll: :roll: :roll:

γαυρος
28-06-05, 22:11
δοκιμασες σε υδραυλικα ειδη???

εγω θα σου ελεγα αν ανεβεις αθηνα, λιγο πιο κατω απο τον οτε :wink: ,Αθηνας 45,οπως παμε για μοναστηρακι,απο την δεξια μερια της αθηνάς, αν θυμαμαι καλα στον αριθμο 27, Βλαμακης-υδραυλικα.

κανε μια επιδρομη!!!

johnny98130
28-06-05, 22:15
Ευχαριστω ρε θωδωρη. Εισαι the best!! :D :D

netblues
29-06-05, 08:03
Δηλαδη απο Αμερικανικες σε βρετανικες ιντσες?? Η καποιο μηχανουργειο ισως
Αμερικανικες σε βρετανικες ΙΝΤΣΕΣ πρωτη φορα το ακουω..
Η ιντσα ευτυχως δεν ειναι σαν το γαλονι, και ειναι ιδια και απο τις δυο μεριες του ατλαντικου.
Μαλλον εννοεις απο ιντσες σε μετρικό σπείρωμα.

Δλδ ποσο φτηνα την πηρες? Χαρισμα?

george
29-06-05, 08:14
Αμερικανικες σε βρετανικες ΙΝΤΣΕΣ πρωτη φορα το ακουω..

Noμιζω οτι διαφερει το "βημα" στο σπειρωμα τους.

http://www.engineeringtoolbox.com/npt-national-pipe-taper-threads-16_750.html

johnny98130
29-06-05, 10:55
Noμιζω οτι διαφερει το "βημα" στο σπειρωμα τους.

Ακριβως αυτο διαφερει. Η αποσταση μεταξυ των σπειρων. Ενω δηλαδη η διατομη ειναι και στα δυο σπειρωματα η ιδια δηλαδη 1/2 της ιντσας αυτο που διαφερει ειναι το βημα. Οι μαστορες τα αποκαλουν τα μεν "αμερικανικα" σπειρωματα και τα αλλα "βρετανικα".

annivas2000
29-06-05, 20:47
.......... Οι μαστορες τα αποκαλουν τα μεν "αμερικανικα" σπειρωματα και τα αλλα "βρετανικα".
NPT - BSP ..τσ τσ τσ....μηχανικος πραμα και μιλας σα μαστορας.... :smt079 :D :D :D :D

johnny98130
30-06-05, 07:39
Δεν μιλας καλα συναδελφε...... :D :D :D :D :D