Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : plagiomnium trichomanes (tricho moss)

fotis_k
18-11-14, 21:04
Τι πληροφορίες εχουμε γι αυτο το φυτό?το χει χρησιμοποιήσει κανένας?Το σκέφτομαι για χαλί σε γαρυδοενυδρειο.

ChocolatePuma
18-11-14, 21:10
Τι πληροφορίες εχουμε γι αυτο το φυτό?το χει χρησιμοποιήσει κανένας?Το σκέφτομαι για χαλί σε γαρυδοενυδρειο.

Αργής ανάπτυξης moss, αρκετά ανθεκτική, σχετικά εύκολη, θερμοκρασία 23-30, pH 6-7.5, kH 1-8, θέλει μέτριο φωτισμό

Βρήκε σε πετ σοπ ή θα πάρεις απο εξωτερικό?

Sakisdraminos
18-11-14, 21:14
ΩΡΑΙΟ ΦΥΤΑΚΙ!!!

rottbea
18-11-14, 22:09
2 φορες εχω δοκιμασει και εχω αποτυχει!:-!Αν τα καταφερεις θα ηθελα να μαθω πως.Μονο σε emmersed μορφη μου πηγε.

bloskas
18-11-14, 22:23
2 φορες εχω δοκιμασει και εχω αποτυχει!:-!Αν τα καταφερεις θα ηθελα να μαθω πως.Μονο σε emmersed μορφη μου πηγε.

μαλλον ειναι υδροφιλο και οχι υδροβιο οπως και η star moss

fotis_k
18-11-14, 23:07
Αργής ανάπτυξης moss, αρκετά ανθεκτική, σχετικά εύκολη, θερμοκρασία 23-30, pH 6-7.5, kH 1-8, θέλει μέτριο φωτισμό

Βρήκε σε πετ σοπ ή θα πάρεις απο εξωτερικό?

Απο ebay το είδα.Ιδανικα θελω χαλάκι απο riccardia αλλα δεν βρισκω πουθενά κι αν βρω ειναι πανάκριβη και λίγη για την ποσότητα που θελω.

Εσυ την εχεις χρησιμοποιήσει και σου πέτυχε;

fotis_k
18-11-14, 23:10
Και μια φωτο

ChocolatePuma
18-11-14, 23:35
Απο ebay το είδα.Ιδανικα θελω χαλάκι απο riccardia αλλα δεν βρισκω πουθενά κι αν βρω ειναι πανάκριβη και λίγη για την ποσότητα που θελω.

Υποτίθεται την ειχε φιλος στο δικο του ενυδρειο. Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια πως ειχε το συγκεκριμένο ειδος

Προτιμω να ακουσεις την αποψη του Δημήτρη, ότι δυο φορες δεν τα καταφερε με το συγκεκριμένο φυτο (την εμπειρια την εχει ετσι κι αλλιως)

Αν την βρισκεις κι ακριβά...ενας λογος παραπανω

rottbea
19-11-14, 00:11

Και η riccardia να ξερεις ειναι τρομακτικη σε απαιτησεις φωτισμου,θελει μαλακο νερο και λιπανση.Επισης αφου σου ειπα ολα τ'αλλα φουλ co2!

fotis_k
19-11-14, 00:36
Και η riccardia να ξερεις ειναι τρομακτικη σε απαιτησεις φωτισμου,θελει μαλακο νερο και λιπανση.Επισης αφου σου ειπα ολα τ'αλλα φουλ co2!

Απλά πραγματάκια δηλαδη:D

Ευχαριστω για την βοήθεια.