Επιστροφή στο Forum : pellets
ενω δεν συνισταται οι επικολομενες ταμπλετες για τα ΑΝΑΡΧΟΓΚΑΠΥς αυτα τολμουν καταδρομικα λες και μοιραζουν σαμαλι.στο δευτερο ενυδρειο
οπου σαμουραι αγγελοψαρο ξιφο,κλοουν κλπ δεν ειδα ιδιαιτερη συμπαθεια πλην του αγγελο-που κατασκηνωσε μπροστα στην ταμπλετα.... :lol:
Άφησέ τα 1 μέρα νηστικά και μετά δώστους μόνο την ταμπλέτα για φαγητό και θα δείς αν θα τσινήσουν και τα υπολοιπα...
:twisted:
ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ
08-06-05, 21:38
Γιατί δεν συνιστούνται οι επικολούμενες ταμπλέτες για τα γκάπυ αφού υπάρχουν ταμπλέτες που έχουν spirulina για την οποία τρελένονται τα ζωοτόκα. Εγώ τους δίνω μόνο που δεν την κολλάω στο τζάμι αλλά την κομματιάζω για να τρώνε όλα και τα γατόψαρα και γίνεται μάχη.
Γιατί δεν συνιστούνται οι επικολούμενες ταμπλέτες για τα γκάπυ αφού υπάρχουν ταμπλέτες που έχουν spirulina για την οποία τρελένονται τα ζωοτόκα. Εγώ τους δίνω μόνο που δεν την κολλάω στο τζάμι αλλά την κομματιάζω για να τρώνε όλα και τα γατόψαρα και γίνεται μάχη.
Τότε γιατί παίρνεις αυτές που κολλάνε στο τζάμι και όχι τις απλες ταμπλέτες που πάνε κατευθείαν στο βυθό; :roll:
εχω την εντυπωση οτι μαλλον ειναι θεμα συνηθειας, μετα απο 5 μερες αρχισαν να ορμανε ολα....και τα νεογεννητα ΑΝΑΡΧΟΓΚΑΠΙΔΙΑ......
γενικως αλλαζω την τροφη τους ,,σε αυτα υπηρχε διστακτικοτητα...
και επειδη ΣΑΛΟΝΙΚΟς καλοφαγας δεν μπορω να αφησω να τρωνε τα ιδια.....θα τους ριξω γυρο......χωρις πιττα....
αυτο πλακα πλακα εγινε σε συνδεσμο του ΗΡΑΚΛΗ οπου μονομαχος χρωματος μπλε απολαμβανε γυρο,μπιφτεκι κλπ καθημερινα....ΤΗΝ ΧΟΣΕ ΚΟΥΕΡΒΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ μονο........αφου ηταν εθισμενος σε τσικουδια απο τον ΑΠΟΚοΡΩΝΑ ........... :)
αυτο πλακα πλακα εγινε σε συνδεσμο του ΗΡΑΚΛΗ οπου μονομαχος χρωματος μπλε απολαμβανε γυρο,μπιφτεκι κλπ καθημερινα....ΤΗΝ ΧΟΣΕ ΚΟΥΕΡΒΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ μονο........αφου ηταν εθισμενος σε τσικουδια απο τον ΑΠΟΚοΡΩΝΑ ........... :)
Τη δίαιτα του Πιράνχα του κάνατε?
:twisted:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.