Επιστροφή στο Forum : Fluval 103 Προβλημα!
Γεια και χαρα παρεα!
πριν καιρο ενας φιλος μου εδωσε αυτο το φιλτρο που δεν το ειχε δουλεψει σχεδον ποτε! το προβλημα που εχει ειναι οτι εχουν σπασει τα 'κλιψακια' που το κρατανε στεγανο, με αποτελεσμα οσο καλα και αν το σφηνωσω (με τεφλον,καινουριο λαστιχακι) παντα μου το πεταει.. το ενα μονο κλιψακι ειναι κανονικο! ακολουν φωτογραφιες! εχεις κανεις στο μυαλο του καμια πατεντα?
να τονισω πως το φιλτο δεν ειναι στο ενυδρειο μου και δεν υπαρχει προβλημα βιασυνης!
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-ss226-taklaros-dsc_0062.jpg (http://s578.photobucket.com/user/taklaros/media/DSC_0062.jpg.html)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-ss226-taklaros-dsc_0064.jpg (http://s578.photobucket.com/user/taklaros/media/DSC_0064.jpg.html)
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-ss226-taklaros-dsc_0066.jpg (http://s578.photobucket.com/user/taklaros/media/DSC_0066.jpg.html)
ScorpionGr
09-10-14, 14:53
καλησπερα.. βρηκα στο ebay κλιψακια αλλα παει λιγο ακριβα απο οτι ειδα.. δες και εσυ --> http://www.ebay.com/itm/Fluval-103-203-303-304-Filter-Case-Clips-A-15590-a15590-/311079903716?pt=Fish_Filters&hash=item486dcea1e4
stanisalus18
09-10-14, 15:03
με γρηγορη αναζητηση που εκανα σου βρηκα αυτο:
http://www.ebay.com/itm/Fluval-103-203-303-304-Filter-Case-Clips-A-15590-a15590-/311079903716?pt=Fish_Filters&hash=item486dcea1e4
με 15 ευρω απο εκεινον (πωλητης απο ΗΠΑ) μπορεις να εχεις 8 κλιπσακια, τα πεντε τα κρατας για εφεδρικα.
Ενα πολυ παλιο φιλτρο εχεις :D Πολυ καλο πλυσιμο παντου θα χρειαστει να του κανεις προτου το βαλεις σε λειτουργια και νομιζω καλο θα ηταν τα υλικα που υπαρχουν μεσα να τα αντικαταστησεις με καινουργια.
Η αν θελεις παιρνεις τηλεφωνο στο www.petsupermarket.gr ο οποιος ειναι αντιπροσωπος της Fluval στη Ελλαδα, αν δεν κανω λαθος βεβαια, να ρωτησεις μηπως εχουν τα κλιπσακια που θελεις.
-------------------------
αχα με προλαβε ο προηγουμενος :p
Πάρε και ένα τηλέφωνο εδώ να δεις αν έχουν και πόσο
http://www.petsupermarket.gr/
είναι αντιπρόσωπος της fluval
ScorpionGr
09-10-14, 15:05
με γρηγορη αναζητηση που εκανα σου βρηκα αυτο:
http://www.ebay.com/itm/Fluval-103-203-303-304-Filter-Case-Clips-A-15590-a15590-/311079903716?pt=Fish_Filters&hash=item486dcea1e4
με 15 ευρω απο εκεινον (πωλητης απο ΗΠΑ) μπορεις να εχεις 8 κλιπσακια, τα πεντε τα κρατας για εφεδρικα.
Ενα πολυ παλιο φιλτρο εχεις :D Πολυ καλο πλυσιμο παντου θα χρειαστει να του κανεις προτου το βαλεις σε λειτουργια και νομιζω καλο θα ηταν τα υλικα που υπαρχουν μεσα να τα αντικαταστησεις με καινουργια.
Η αν θελεις παιρνεις τηλεφωνο στο www.petsupermarket.gr (http://www.petsupermarket.gr) ο οποιος ειναι αντιπροσωπος της Fluval στη Ελλαδα, αν δεν κανω λαθος βεβαια, να ρωτησεις μηπως εχουν τα κλιπσακια που θελεις.
-------------------------
αχα με προλαβε ο προηγουμενος :p
η δικια μου αναζητηση ηταν πιο γρηγορη :D
αχα με προλαβε ο προηγουμενος :razz:
και εσύ εμένα :D:D
stanisalus18
09-10-14, 15:10
η δικια μου αναζητηση ηταν πιο γρηγορη :D
χα το βρηκα στα γρηγορα απλως το μπλα μπλα μου με καθυστερησε καπως οπως και φαινεται :D:D:D
και εσύ εμένα :D:D
:D:D:D
ωραια φαση παιδια, να πεφτουμε ολοι μαζι να βοηθησουμε εναν συνχομπιστα μας :cool:
Σας ευχαριστω πολυ ολους! :D
το φιλτο δεν εχει λειτουργησει ποτε απο οτι μου ειπε ο φιλαρακος μου!
θα το μονταρο και θα ειναι ετοιμο μεχρι τα χριστουγεννα ελπιζω που θα ετοιμασω το καινουριο ενυδρειο!
Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις! Οντως ειναι ωραιο να βοηθατε-με οπου μπορουμε! το φορουμ κανει πολυ καλη δουλεια! :smt040
Κλεόβουλος
09-10-14, 17:55
:) φίλτρο 20ετίας που δεν λειτούργησε ποτέ!
Έχω ένα πολυδουλεμένο 203 και αν ήσουν κοντά θα σου έδινα και πιαστράκια που έχω ρεζέρβα.
Πάρε όμως το Manual του φίλτρου να σου βρίσκεται ;)
http://www.hagen.com/pdf/aquatic/Fluval_03_series.pdf
Undertaker
09-10-14, 18:30
Βλέπω οτι και στο ενα λάστιχο (είσοδος ή έξοδος, δε ξέρω ποιο απο τα δυο) λείπει και ενα σφηγκτηράκι. Απο εκεί κατα πάσα πιθανότητα θα σου στάζει αν το αφήσεις έτσι. Μπορείς να βάλεις ενα κλασικό σφηγκτηράκι λαστιχου κήπου.
Σε ευχαριστω κλεοβουλε μονο και για την προσφορα σου! :D το εχω και εγω περιπου 3-4 χρονια να "καθεται"! ισως να μην ειναι γραφτο του να δουλεψει!! :Ρ
Σαφα το εχω υποψην φιλε μου, εχει ξεμεινει καπου στο ντουλαπι με τα ενυδρειακα! σε ευχαριστω και σενα, εισαι αρκετα παρατιριτικος! ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.